Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@01:32:45 GMT

تیک‌های عصبی قابل درمان هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۶۴۹۰۷۶

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: تیک‌های عصبی در موارد شدید با دارو قابل کنترل هستند، و‌ حتی بدون درمان هم در درصد کمی از افراد این عارضه مزمن و مادام العمر می‌شود. ناطقان: مهدی خواجوی جراح و متخصص مغز و اعصاب در خصوص تیک‌های عصبی توضیح داد: بسیاری از ما در محیط مدرسه و‌کار و زندگی با افرادی برخورد کرده ایم که حرکات غیر طبیعی و غیر ریتمیک‌ در چشم‌ها و صورت و‌ یا گردن دارند و یا هرچند دقیقه یکبار صداهای عجیب و‌غریب از خود خارج می‌کنند و یا از بینی خود صداهایی در می آورند و بعد بینی خود را با دستمال می‌گیرند و‌می‌گویند که آلرژی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این افراد مبتلا به سندرم تورِت هستند ، سندرم تورت نوعی اختلال ژنتیکی است که مبتلایان به آن هوش و زندگی طبیعی دارند ولی بخش‌هایی از مغز آن‌ها مانند هسته دم دار و‌ قشر خاکستری پیشانی(فرونتال) آنها دیرتر از بقیه تکامل میابد و گاهی تا سی سالگی این تکامل به‌طول می انجامد و در واقع اختلال در گیرنده هیستامینی H3 در مغز خود دارند.
خواجوی افزود: این سندرم در پسرها 4 برابر شایع‌تر است و‌ درصد زیادی از پسران مبتلا به این سندرم دچار بیش فعالی و دختران مبتلا دچار بیماری وسواس هستند.

این جراح مغز و اعصاب درخصوص نکاتی که در مورد این سندرم باید دانست گفت: اولا افراد نسبت به انجام این حرکات نوعی اجبار ذهنی دارند و شما با گفتن این نکته به آنها که شما تیک داری یا این حرکت را انجام نده یا این صدا را در نیاور فقط با افزایش استرس در فرد باعث تشدید تیک ها می‌شوید، پس اصلا بروی فرد نیاورید.
وی گفت: نکته دوم اینکه اگر فرزندتان مبتلا به این سندرم است چون ممکن است در مدرسه توسط دوستانش مورد تمسخر قرار گیرد حتما بیماری فرزندتان را با مسئولین مدرسه در میان بگذارید ،چون این بچه ها هم به علت مورد تمسخر قرار گرفتن و هم به علت بیش فعالی و کاهش توجه و تمرکزی که دارند در معرض ترک تحصیلی یا افت تحصیلی هستند.و نکته آخر اینکه اگر این سندرم را خوب بشناسید و بتوانید عواقب آن را در فرزندتان کنترل نمایید ، معمولا با افزایش سن و‌تکامل مغز تیک ها خودبخود کاهش میابند و از بین می‌روند ، ضمن اینکه این بچه ها بعلت کودک درونی فعالی که دارند معمولا انسان‌های جذاب و شیرینی در تمامی جمع ها هستند و قادرند تبدیل به چهره‌های رسانه ای بسیار جذابی بشوند.
خواجوی تصریح کرد: ضمن اینکه هوش معمولا بالاتر و سبک زندگی جذابتری نسبت به بقیه انسانها دارند و افراد بزرگ و‌موفق زیادی در دنیا مبتلا به سندرم تورت بوده اند که کسی که الان بخاطرم هست رییس جمهور امریکا پرزیدنت کندی است.
وی در پایان گفت: تیک‌ها در موارد شدید با دارو قابل کنترل هستند ، و‌حتی بدون درمان هم در درصد کمی از افراد مزمن و مادام العمر می‌شوند. پس سندرم تورت را بشناسیم و‌با مبتلایان به آن مهربان باشیم و بدانیم که اینها بیمار نیستند بلکه انسانهایی بالقوه جذاب هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیک‌ها حرکات غیراردای و انقباضات عضلانی ناگهانی بوده و حداقل بطور گذرا در درصد قابل توجهی از افراد دیده می‌شوند.
منبع: فارس برچسب ها: تیک عصبی ، درمان تیک ، بیماری وسواس

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۶۴۹۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نوشابه‌های رژیمی در تابستان ۱۹۸۲ میلادی به بازار عرضه شده و موجب شگفتی افراد زیادی شدند و طبق ادعای شرکت کوکاکولا این نوشابه‌های زیرو یا با شکر صفر ضرری برای سلامتی افراد ندارد.

بیشتر بخوانید: الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟

نوشابه‌های رژیمی راهی برای جلوگیری از وجود قندهای افزودنی هستند، اما اخیراً نوشابه‌هایی با نام «زیرو» نیز کنار آن‌ها وارد بازار شده‌اند. کوکاکولا یک نمونه محبوب از این برندهاست.

به گفته شرکت کوکاکولا هر دو نوشیدنی بدون قند و کالری هستند. با این حال، چرا نوشیدنی ها طعم متفاوتی دارند؟ تفاوت اصلی این است که نوشابه رژیمی با آسپارتام شیرین می‌شود، در حالی که نوشابه زیرو حاوی شیرین کننده‌ای به نام آسه سولفام پتاسیم یا Ace-K است.

در حالی که پزشکان هر دوی این شیرین‌کننده‌ها را سم کامل می‌خواند، اما واقعیت این است که هر دو مورد تایید اداره دارو و غذای آمریکا (FDA) هستند و در حد طبیعی ایمن تلقی می‌شوند.

گفته می‌شود مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است، اما به نظر می رسد که تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.

پروفسور لارنس یانگ، انکولوژیست در دانشگاه وارویک به نشریه سان گفت: ارتباط مصرف آسپارتام با افزایش خطر ابتلا به سرطان همچنان بحث برانگیز است.

مانند بسیاری از خطرات مرتبط با رژیم غذایی و بیماری، این هشدار می دهد که ما باید در مصرف بیش از حد شیرین کننده های مصنوعی احتیاط کنیم، زیرا در خوردن گوشت های فرآوری شده و سایر انواع غذاهای ناسالم زیاده روی می کنیم.

آژانس بین المللی تحقیقات سرطان (IARC)، واحد تحقیقات سرطان WHO اعلام کرد که این ایده که آسپارتام ممکن است باعث سرطان (به ویژه سرطان کبد) در افراد شود، بر اساس شواهد محدودی است.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228726 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند