Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@09:41:37 GMT

مردمی شدن مسابقات بین‌المللی قرآن کریم هدف اصلی ماست

تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۷۳۷۳۱۲

مردمی شدن مسابقات بین‌المللی قرآن کریم هدف اصلی ماست

ربیعی، مسئول کمیته مدعوین مسابقه قرآن گفت:هدف و رویکردی که در سازمان اوقاف به آن توجه داریم، مردمی شدن مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است و در همین راستا کمیته‌ای به‌نام کمیته مدعوین تشکیل شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن ربیعی؛ مسئول کمیته مدعوین سی‌وپنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در نشست مسئولان کارگروه‌ها و اعضای این کمیته گفت: حضور مردم و جامعه قرآنی در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم باعث شکوه و عظمت مسابقات می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باید بتوانیم مسابقات قرآنی باشکوه و در شان نظام جمهوری اسلامی برگزار کنیم، گفت: هدف و رویکردی که در سازمان اوقاف به آن توجه داریم، مردمی شدن مسابقات بین‌المللی قرآن کریم است و در همین راستا کمیته‌ای به‌نام کمیته مدعوین تشکیل شد؛ همه با هر جنسیت، سن و تحصیلاتی می‌توانند از سفره نورانی قرآن استفاده کنند.

مسئول کمیته مدعوین سی‌وپنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم با بیان اینکه هدف‌گذاری و پیش‌بینی سازمان اوقاف حضور ۵۰ هزار نفر مدعو در ایام مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در سالن مسابقات است، تصریح کرد: اگر نظام برنامه‌ریزی و سازماندهی ما مناسب باشد حضور مردم چشمگیر و خوب خواهد بود.

ربیعی با اشاره به اینکه بخشی از جمعیت سازماندهی شده‌اند که یک دهم جمعیت مدنظرمان است، گفت: از چند طریق مردم را برای حضور در مسابقات دعوت می‌کنیم؛ دعوت مردم از طریق اطلاع‌سانی رسانه‌ها، دعوت از سازمانها و موسسات قرآنی برای حضور جمعیت قرآنی و دعوت از علاقه‌مندان قرآنی مثل نمازگزاران مساجد مدنظرمان قرار دارد.

وی تاکید کرد: اگر مردم و مسئولان در مسابقات بین‌المللی قرآن حضور پررنگی داشته باشند، سطح و شان مسابقات افزایش پیدا می‌کند.

مسئول کمیته مدعوین سی‌وپنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم خاطرنشان کرد: هیچ یک از مسابقات قرآنی کشورهای مختلف قابل مقایسه با ایران نیست؛ در ایران اسلامی با توجه به پایه‌های قرآنی و معنوی مردم، شاهد استقبال مردم و مسئولان هستیم.

ربیعی با اشاره به اینکه جامعه هدفمان برای حضور در مسابقات بین‌المللی قرآن کریم فقط متدینین و خانواده‌های مذهبی نیست، تصریح کرد: یکی از سیاستهای ما افزایش جذابیت مسابقات است تا از این طریق باعث حضور تمامی اقشار مردم در مسابقات شویم.

وی جذابیت دوره‌های قبلی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم را پایین دانست و گفت: باید برای افزایش جذابیت مسابقات، جشنواره و جُنگ قرآنی با حضور هنرمندان در حوزه قرآنی برگزار شود و برای ایجاد جذابیت بصری و میدانی مسابقات از حضور برخی افراد استفاده کرد.

مسئول کمیته مدعوین سی‌وپنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم درباره حضور مدعوین بین‌المللی مسابقات گفت: علاوه بر دعوت از وزرای قرآنی و اوقاف کشورهای اسلامی از خانواده‌های قرآنی و شهدای مدافع حرم کشورهای لبنان، عراق، سوریه، افغانستان و ... دعوت کرده‌ایم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۳۷۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری دبیرخانه ملی اعطای مدرک به حافظان قرآن کریم پیش از ظهر امروز در محل سازمان دارالقرآن کریم برگزار شد.

در ابتدای این نشست، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده رئیس سازمان دارالقرآن کریم عنوان کرد: طبق تأکیدات مقام معظم رهبری، حفظ قرآن به عنوان یک اتفاق راهبردی در منظومه تعمق و تدبر قرآنی شناخته می‌شود. در یک نظرسنجی که اواسط اسفندماه و قبل از آغاز ماه مبارک رمضان داشتیم، بالغ بر۷۵ درصد پاسخگویان با ضرایب مختلف عنوان کردند که از این که قرآن را حفظ نیستند حسرت می‌خوردند. این یک سرمایه قرآنی است که نشان می‌دهد باید بحث حفظ را حدی بگیریم.

وی اظهار کرد: ما جریان حفظ موضوعی را دروازه ورود به حفظ کل قرآن کریم می‌دانیم. اگر افراد با آیه‌های کاربردی قرآن کریم ارتباط بگیرند، دغدغه حفظ قرآن کریم شکل می‌گیرد. طرح «زندگی با آیه‌ها» در ماه مبارک رمضان امسال که با همکاری نهاد‌های مختلف و به ویژه آموزش و پرورش و سازمان صداوسیما شکل گرفت، در راستای توجه به جریان حفظ موضوعی بود. حدود یازده میلیون نفر از ابتدا تا انتهای این طرح با آن همراهی کردند؛ یک میلیون نفر هم در آزمون انتهایی شرکت کردند که از این میان ۸۰۰ هزار نفر گواهی رسمی حفظ آیات را دریافت کردند.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور گواهی حفظ قرآن برای ۸۰۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در طرح «زندگی با آیه‌ها»
  • حضور قاری افغانستانی در بیست و نهمین جشنواره بین المللی قرآن و حدیث
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد
  • تجلیل از نخبگان قرآنی در استان البرز
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • مشارکت ۳۲۵ نفر در مسابقات قرآنی شرکت گاز خراسان جنوبی
  • اهانت مجدد به قرآن کریم در استکهلم
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • کشتی‌گیر بوشهری به مدال برنز رسید
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی