Web Analytics Made Easy - Statcounter

«پسرک دریا را نگاه کرد و گفت»

نویسنده: احمدرضا احمدی

ناشر: نیستان؛ چاپ اول 1390

24 صفحه؛ 4500 تومان

****


کتاب «پسرک به دریا نگاه کرد و گفت» نوشته احمدرضا احمدی شاعر و نویسنده معاصر کرمانی است. احمدی علاوه بر شاعری و نوشتن،‌ سال‌های طولانی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری داشت که حاصل آن تولید ده‌ها اثر صوتی و نوشتاری در حوزه ادبیات کودک و نوجوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در کارنامه کاری خود،‌ موفق به دریافت جوایز گوناگونی مثل «جایزه مداد پرنده»‌ کانون پرورش فکری کودک و نوجوان،‌ جایزه شعر بیژن جلالی و هم چنین نامزدی در جایزه هانس کیرستین اندرسن شده است. این کتاب یکی از آثار او برای کودکان است که داستانی جذاب را به زبانی شیرین و خواندنی تعریف می‌کند.

غیر از شاعری، زمینه برجسته مهم کارنامه احمدرضا احمدی ادبیات کودک و نوجوان است. شاعری که با خیال‌های رنگی‌اش جهان را کودکانه می‌بیند و خیلی‌ها او را کودکی می‌دانستند که برای آدم‌بزرگ‌ها شعر می‌گوید. احمدرضا احمدی سبک ویژه‌ای در نوشتن داستان‌های کودکان دارد. در بیشتر آثار کودک وی نوعی نگاه فراواقع‌گرا و هستی‌شناسانه با رویکرد خلق جهانی دیگر با ویژگی‌ها و قانون‌های خودش وجود دارد. داستان‌های او آمیزه‌ای از نثر،‌ شعر و خیال‌پردازی‌های مشخص است. این خیال‌پردازی‌ها به عنصر گمشده‌ای در وجود او برمی‌گردد.

از ویژگی‌های این کتاب که خاص قلم احمدرضا احمدی است شاعرانه بودن و تصویرسازی زیبا و حس نابی است که با خواندن کلمه کلمه از آثار او به مخاطب دست می‌دهد.این کتاب داستان پسرکی را روایت می‌کند که از دل دریا بیرون می‌آید و با نگاه و کلام خود هر آنچه را که می‌خواهد متولد می‌کند و رنگ می‌بخشد و روزی که می‌رود… در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

در یک صبح مه‌آلود که دریا طوفانی بود پسرکی با چشمان آبی به دریا از دریا روئید کبوتران سفید از نگاه پسرک آبی رنگ شدند کنار دریا ماهیگران به دریا خیره بودند که طوفان تمام شود تا برای ماهیگیری به دریا بروند.

یکی از ماهیگیران جوان پسرک را صدا کرد، ناگهان چشمان آن ماهیگیر جوان به رنگ آبی درآمد.

همه‌ی ماهیگیران به پسرک و دریا خیره بودند و ساکت بودند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۴۱۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است


رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار  خبرگزاری صدا و سیما افزود: بررسی بیانات رهبر انقلاب نشان می‌دهد که ایشان همه جوانب مهم نشر را از جمله طراحی جلد تا آثار فاخر، ترجمه معکوس به زبان‌های دیگر و تولید و توزیع کتاب همواره مورد توجه شان بوده است.
وی گفت: ایشان در حوزه کتاب‌های دفاع مقدس بر موضوع ثبت و ضبط خاطرات تاکید کرده اند وگرچه انتشار ۳۰ هزار عنوان کتاب در حوزه دفاع مقدس نشان از تمرکز نویسندگان بر این مباحث است، اما کافی نیست و کار‌های به زمین مانده زیادی وجود دارد.
آقای مختارپور افزود: علاوه بر بیانات، تقریظ‌هایی که ایشان بر کتاب‌ها نوشته اند همیشه جریان ساز بوده و به دنبال هر تقریظ یک جریان ادبی حاصل شده است.
به گفته آقای مختارپور رشد ادبیات داستانی بعد از پیروزی انقلاب رقم خورد و با انتشار تقریظ‌های رهبر انقلاب بر کتاب‌ها که از دهه هشتاد کلید خورد کتاب‌های دفاع مقدس به موضوع‌های مختلف و بر زمین مانده جنگ تحمیلی پرداختند.

دیگر خبرها

  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • جدیدترین شماره مجله «خیمه» منتشر شد
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • «نیست‌وَش» افتتاح شد/ تخیلی که بر مبنای خیال صورت می‌گیرد
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • نزدیکی نگاه به حجاب در اسلام و مسیحیت
  • دنیای مد به روایت «حسنا و ملکه‌های رنگی»
  • «آرامش در سکوت» هنرمند ناشنوا برپا می‌شود