Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ ساره جوانمردی سال ۱۳۶۳ در شیراز متولد شد. وی نخستین بانوی مدال آور ایرانی در مسابقات پارالمپیک و پرافتخارترین بانوی ورزشکار ایرانی در عرصه المپیک است.

او در اوج ناباوری همه توانست بعد از ۳۲ سال مدال طلای مسابقات خفیف پارالمپیک ریو (۲۰۱۶) را از دست کره ای‌ها خارج و رکورد آن را جابجا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت داشته است، اما به دلیل علاقه به تیراندازی در نهایت این رشته را انتخاب کرد و برای ایران اسلامی افتخارآفرین شد.

به سراغ این ورزشکار شیرازی رفته و با او به گفتگو نشستیم.

خودتان را معرفی کنید؟
ساره جوانمردی هستم، و ۱۷ آذر ۱۳۶۳ در شیراز متولد شده ام.

مدرک تحصیلی شما چیست؟
کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی.

شاغل هستید؟
بله، کارمند اداره کل ورزش و جوانان هستم.

از جمله موفقیت‌ها و نشان‌هایی که کسب کرده اید؟
۱۰ سال است که عضو تیم ملی هستم و در این مدت در رشته تپانچه بادی ۱۰ متر و هم خفیف ۵۰ متر رکورددار ایران، آسیا و جهان هستم، مهم‌ترین نشان‌هایی که بدست آورده ام: ۲ مدال طلای پارالمپیک ریو (۲۰۱۶) در تپانچه بادی ۱۰ متر و هم خفیف ۵۰ متر، یک مدال برنز پارالمپیک لندن (۲۰۱۲) در تپانچه بادی ۱۰ متر، ۲ مدال طلا در تپانچه ۵۰ متر و ۱۰ متر تیمی و یک نقره در تپانچه ۱۰ متر در مسابقات جهانی کرواسی (۲۰۱۷)، یک مدال طلا در مسابقات جهانی ترکیه (۲۰۱۵) در تپانچه بادی ۱۰ متر، یک نقره در تپانچه ۱۰ متر میکس و یک مدال برنز در تپانچه بادی ۱۰ متر در مسابقات جهانی کرواسی (۲۰۱۵)، یک نقره در مسابقات جام جهانی ترکیه (۲۰۱۲) تپانچه بادی ۱۰ متر، یک طلا در تپانچه بادی ۱۰ متر در مسابقات جام جهانی ترکیه (۲۰۱۰)، یک نقره در تپانچه بادی ۱۰ متر مسابقات کاپ الیکانته اسپانیا (۲۰۰۹)، ۲ طلای تپانچه ۵۰ متر و تپانچه بادی ۱۰ متر در اینچئون مسابقات پاراآسیایی (۲۰۱۴)، یک نقره تپانچه بادی ۱۰ متر در گوانگژو (۲۰۱۰) و نشان طلای رقابت‌های جام جهانی تیراندازی معلولین العین امارات است.

چرا ورزش تیراندازی را انتخاب کردید؟
من از ۱۸ سالگی وارد ورزش معلولین و جانبازان شدم و همه رشته‌ها را تست زدم و با والیبال نشسته شروع کردم و پس از چند سال احساس کردم که در رشته‌های انفرادی هم می‌توانم موفق باشم و، چون پیشینه خانوادگی در رشته تیراندازی داشتیم و به آن علاقه‌مند بودم و با روحیه ام سازگار بود این رشته را دنبال کردم و نتیجه آن افتخاراتی بود که در این ۱۰ سال کسب شد.

در خانواده شما چه کسانی مشغول به این رشته هستند؟
پدربزرگم تیرانداز بود که البته فوت کرده اند و همسرم هم تیرانداز است.

از چه سالی تیراندازی را آغاز کرده اید؟
از سال ۱۳۸۶.

اولین مدالی که کسب کرده اید؟
سال ۱۳۸۷ در مسابقات کشوری موفق به کسب مدال طلا شدم.

در خصوص حراج مدال هایتان برای مردم زلزله زده کرمانشاه بگویید؟
علاوه بر کمک‌های دولت و مردم، من و همسرم نیز به این فکر افتادیم که از دست ما چه کمکی بر می‌آید به این نتیجه رسیدیم که در سالن تیراندازی به نام آکادمی ساره جوانمردی شروع کنیم به جمع آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی و علاوه بر آن خودم تصمیم گرفتم دو مدال از مهمترین مدال هایم را که مربوط به پارالمپیک ریو بود برای مردم زلزله زده کرمانشاه به حراج بگذارم، که با همراهی تعدادی از ورزشکاران و دوستانم در سراسر کشور کمپینی راه افتاد برای فروش مدال ها، و مبلغی جمع آوری و بر اساس مشورت‌های گرفته شده تصمیم بر آن شد که خانه‌های بهداشتی در روستا‌های زلزله زده کرمانشاه ساخته شود.

بهترین و دوست داشتنی‌ترین نشانی که کسب کرده اید؟
طلای مسابقات خفیف پارالمپیک ریو که در اوج ناباوری همه توانستم بعد از ۳۲ سال این مدال را از دست کره ای‌ها خارج و رکورد آن را جابجا کنم.

بهترین خاطره از دوران ورزش تان را بگویید؟
من در محیط ورزشی با همسرم آشنا شدم و همسرم هم رشته (تیرانداز) خودم است و یک درک متقابل از عملکرد ورزشی همدیگر داریم.

مادرتان را در یک جمله توصیف کنید؟
مادرم خدای دومم است.

بزرگ‌ترین هدفتان در زندگی چیست؟ و چقدر برای رسیدن به این هدف تلاش کرده اید؟
من از زمانی که درک واقعی از زندگی را فهمیدم همیشه کمک به اطرافیان و همنوعانم در ذهنم پررنگ‌تر است و امیدوارم خداوند این توفیق و توان را به من دهد تا در تمام روز‌های عمرم بتوانم این کار را انجام دهم.

نگاهتان به زندگی چگونه است؟
بهترین رنگ‌ها را برای زندگی تصور می‌کنم بهترین آرزو‌ها را هدف قرار می‌دهم، نه آنقدر دست نیافتنی و بزرگ که بلند پروازانه باشد و نه آنقدر کوچک که به چشم نیاید و تلاش می‌کنم به آرزوهایم برسم و تا الان هم رسیده ام.

حضور شما در اردو‌ها با شغل تان تداخل ندارد و این مسئله باعث گله مندی همسرتان نمی‌شود؟ آیا خانواده با شما همکاری می‌کند؟
از لحاظ شغل برای قهرمانان ورزشی مصوباتی وجود دارد و افرادی که عضو تیم ملی می‌شوند و مرخصی‌هایی که برای اردو و بازی‌های برون مرزی می‌گیرند مشکلی برایشان پیش نمی‌آید و در مورد همسرم هم از روز اول با اشراف به این قضیه که گرفتاری‌های من در چه زمینه‌ای است و هم ورزشکار و هم شاغل هستم و ممکن است مدت زمان طولانی در خانه نباشم و در سفر باشم با این درک شروع کردیم و تا الان هم خدا را شکر مشکلی برایمان پیش نیامده است، ولی خودم هم به عنوان همسر تمام تلاشم را می‌کنم که وقفه یا تعللی در مسائل شخصی خانوادگیم پیش نیاید.

برداشت تان از این کلمات چیست؟
ساره جوانمردی: صبر و تحمل
جوان: انرژی
تیراندازی: اقتدار و قدرت
خدا: بزرگ و بی نهایت
امید: نور و روشنایی

انتهای پیام/ن

گفتگو با ساره جوانمردی ورزشکار تیرانداز فارسی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تیراندازی پارالمپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۸۴۴۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جام جهانی پاراتیراندازی| ۳ طلا، نقره و برنز برای ایران

ملی‌پوشان پاراتیراندازی ایران موفق به کسب سه مدال طلا، نقره و برنز در رقابت‌های جام جهانی شدند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه رقابت‌های جام جهانی پاراتیراندازی در کره جنوبی، نسرین شاهی، ساره جوانمردی و فائزه احمدی بانوان ملی‌پوش تیراندازی کشورمان در ماده تپانچه بادی بانوان P2، کلاس SH1، در مرحله مقدماتی با قرار گرفتن در جمع 8 نفر نهایی راهی مرحله فینال شدند.

برگزاری ششمین نشست ستاد اجرایی بازی‌های پارالمپیک پاریس

 

در مرحله فینالی که با حضور ستارگان تیراندازی برگزار شد، نسرین شاهی با 239.7 امتیاز در جایگاه نخست ایستاد و مدال طلا و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد. ساره جوانمردی در امتیاز شوت آف با کسب 214.8 امتیاز در رده سوم ایستاد و موفق به کسب مدال برنز شد. فائزه احمدی دیگر نماینده کشورمان با 148 امتیاز در رده ششم قرار گرفت.

امروز همچنین محمدرضا میرشفیعی ملی پوش تیراندازی کشورمان در ماده تپانچه بادی آقایان P1 در مرحله مقدماتی با ایستادن در جایگاه سوم راهی مرحله فینال شد و در این مرحله با کسب 234.8 امتیاز در رده دوم ایستاد و به مدال نقره رسید. در این ماده نمایندگانی از کشور هند و کره جنوبی به ترتیب اول و سوم شدند.

پیش از این نیز رقیه شجاعی در ماده تفنگ بادی ایستاده در جایگاه هشتم قرار گرفته و تیم تپانچه بادی میکس کشورمان متشکل از محمدرضا میرشفیعی و نسرین شاهی به مدال نقره رسیده بود.

این مسابقات با حضور 125 ورزشکار ( 71 مرد و 54 زن) از 27 کشور جهان به میزبانی کره جنوبی برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ورزشکاران زن ایرانی افتخار آفریدند
  • طلای نسرین شاهی در جام جهانی کره جنوبی
  • جام جهانی پاارتیراندازی| مدال طلای تپانچه بادی به نسرین شاهی رسید/ جوانمردی سوم شد
  • جام جهانی پاراتیراندازی| ۳ طلا، نقره و برنز برای ایران
  • نسرین شاهی صاحب مدال طلا شد، مدال برنز برای ساره جوانمردی
  • نسرین شاهی صاحب مدال طلا شد/ مدال برنز برای ساره جوانمردی
  • تیم تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
  • تیم تپانچه بادی ایران به مدال نقره رسید
  • جام جهانی پاراتیراندازی| تپانچه بادی ایران نایب قهرمان شد
  • تیم تپانچه بادی کشورمان به مدال نقره رسید