Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@12:39:31 GMT

درمان کم خونی با این خوشمزه سرشار از مس و آهن

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۴۱۹۹۰

درمان کم خونی با این خوشمزه سرشار از مس و آهن

رکنا: قیسی زردآلو سرشار از آهن است و یک میان وعده مناسب به حساب می آید و علاوه بر درمان کم خونی برای مبتلایان به فشار خون بالا مفید است.

زردآلو سرشار از کاروتن، پیش‌ساز ویتامین A است که به سلامت بینایی و پیشگیری از شب‌کوری کمک می‌کند. همچنین قیسی حاوی مقدار زیادی پتاسیم است که در تنظیم فشار خون موثر می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طب سنتی چینی زردآلو به جهت دارا بودن مس مورد توجه قرار گرفت.

امروزه در چین برای درمان کم خونی از زردآلو استفاده می‌کنند؛ و از آنجا که معتقدند این میوه باعث افزایش سطح مایعات یین "yin" در بدن می‌شود از آن برای درمان خشکی ریه، آسم، و رفع تشنگی و خشکی گلو استفاده می‌کنند.

زردآلو و سرطان معده و ریه

زردآلو منبع مفید بتاکاروتن است. انجمن جهانی تحقیقات سرطان در سال 1998 پس از مطالعه بر روی ارتباط بین بتاکاروتن و سرطان معده اعلام کرد که دریافت کاروتنوئید بالا احتمالاً می‌تواند به کاهش خطر سرطان معده کمک می‌کند.

این خاصیت محافظتی احتمالا مربوط به توانایی بتاکاروتن در دفع مواد سرطان‌زا از بدن است.

زردآلو و فشار خون بالا

قیسی منبع غنی از پتاسیم است که در هر 100 گرم آن، 1/4 گرم پتاسیم وجود دارد.

مشاهده شده است گنجاندن 2/5 تا 3/9 گرم پتاسیم در رژیم غذایی روزانه به کاهش فشار خون در افراد سالم و مبتلایان به فشار خون بالا کمک میکند.

زردآلو و افسردگی در سالمندان

پوره زردآلو میان وعده بسیار عالی برای سالمندانی است که از افسردگی و اختلال حواس ناشی از کمبود پتاسیم رنج می‌برند.

زردآلو و شب کوری

کمبود مواد غذایی غنی از کاروتن، پیش‌ساز ویتامین A، در رژیم غذایی می‌تواند به اختلال در تطابق دید در تاریکی خصوصاً در سالمندان که کمتر از میوه‌ها و سبزی‌های تازه استفاده می‌کنند، منجر شود.

از آنجا که زردآلو از منابع خوب کاروتن است می‌تواند در پیشگیری از شب کوری مؤثر باشد.

زردآلو و تخلیه ذخایر انرژی سلول‌های عضلانی

از آنجا که زردآلوی تازه به آهستگی هضم می‌شود و قند خون را بتدریج افزایش می‌دهد بنابراین مصرف منظم آن برای ورزشکاران، چند ساعت قبل از شروع تمرینات و در فواصل تمرین برای جبران انرژی عضلانی از دست رفته بسیار مناسب است.

زردآلو و مشکل اضافه وزن

گر چه زردآلوی تازه طعم شیرینی دارد ولی مقدار انرژی آن نسبتاً پایین است.

بعلاوه زردآلو حاوی مقداری فیبر است و بتدریج قند خود را در خون آزاد می‌کند.

بنابراین به آسانی می‌توان دریافت که چرا زردآلو یک میان وعده بسیار عالی و کم کالری برای رژیم‌های کاهش وزن است.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران سلامت طب سنتی سرطان درمان رژیم غذایی فشار خون بالا چینی تلگرام زردآلو مس و آهن ایران دختر عکس فیلم حوادث تهران حوادث تهران شهروند اخبار تهران مرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۱۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز

ایسنا/خوزستان رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند، گفت: این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است.

محمد صباییان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فعالیت‌های شاخص مرکز لیزر دانشگاه شهید چمران اهواز، اظهارکرد: مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای غرب کشور در سال ۹۹ آغاز به کار کرد؛ این مرکز روی لیزرهای پالسی کوتاه و فوق کوتاه یعنی لیزرهای نانوثانیه و فمتوثانیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: لیزر در بخش‌های مختلفی از جمله صنایع، کشاورزی، پزشکی، داروسازی و... کاربردهای فراوان و متنوعی دارد. پلاسما نیز در شیمی و زیست‌شناسی کاربرد دارد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه مرکز روی تصویربرداری فراطیفی کار می‌شود که در صنایع غذایی کاربرد دارد، گفت: یکی از مهمترین کاربردهای لیزر و اپتیک در پزشکی، دندانپزشکی، زیست‌شناسی و کشاورزی است و محققان و دانشجویان این مرکز نیز در حال فعالیت در این بخش‌ها هستند.

وی با اشاره به طرح‌های تحقیقاتی نو در این مرکز عنوان کرد: برخی از کارهای تحقیقاتی این مرکز در فناوری بسیار بالا اجرا می‌شوند به عنوان مثال محققان مرکز اهواز در حال تحقیق و پژوهش روی درمان سرطان ریه با استفاده از نانوذرات و لیرز مادون قرمز هستند. این کار مشترک با گروه‌های فیزیک، شیمی، ژنتیک دانشگاه شهید چمران اهواز و برخی محققان و داروسازان خارج از کشور در حال انجام است و در فاز تحقیقاتی است.

صباییان گفت: برای تولید غشاء تصفیه‌خانه‌ها نیز از پلاسما در پلیمر استفاده می‌شود. از این غشاء در تصفیه‌خانه‌ها، برای تصفیه آب استفاده می‌شود. این طرح نیز در فاز پژوهشی و تحقیقاتی قرار دارد.

وی افزود: دستگاه و سامانه لیدار نیز در مرکز اهواز طراحی شده است؛ این سامانه ذرات گرد و غبار را آشکارسازی می‌کند که این فرآیند با استفاده از لیزرهای پالسی کوتاه انجام می‌شود. این سامانه وجود ذرات گرد و غبار در هوا را به صورت دقیق تشخیص می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بخش فیزیک اتمی و مولکولی نیز چندین پژوهش در دست اجرا هستند که عموما سطح بالا و در مرحله تئوری هستند. این بخش، برهم‌کنشی لیزر، اتم‌ها و مولکول‌ها را مورد مطالعه قرار داده است. در طرحی دیگر نیز از لیزر برای تسریع در جوانه‌زنی بذر استفاده شد.

وی عنوان کرد: طراحی و ساخت سنسورهای گازی با استفاده از لیزر نیز از دیگر فعالیت‌های موفق در مرکز تحقیقات اهواز بود که خوشبختانه به ثمر رسیده است. این طرح در صنعت پتروشیمی مورد استفاده قرار گرفت. در این طرح، از لیزر برای تشخیص وجود گاز استفاده می‌شود. اسپکترومتر نیز که دستگاه طیف‌سنج است و برای اندازه‌گیری تغییرات یک مشخصه فیزیکی در یک محدوده مورد استفاده قرار می‌گیرد، برای یک شرکت دانش بنیان ساخته شد.

صباییان گفت: علاوه بر این، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسمای اهواز با مراکز علمی مهم و معتبری همچون بنیاد ملی علم ایران، ستاد ملی کوانتوم و اپتیک و ستاد ملی نانو ارتباطات علمی و پژوهشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • برای بارداری در سن بالا باید این چکاپ ها را انجام دهید + فیلم
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • مراقب باشید؛ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است