Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@22:41:10 GMT

کتابرانه های سلامت در اتوبوس های زاهدان راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۹۶۶۸۱

کتابرانه های سلامت در اتوبوس های زاهدان راه اندازی شد

زاهدان - ایرنا - کتابرانه های سلامت به عنوان ابتکاری جدید در مسیر ارتقای سواد سلامت از امروز یکشنبه در اتوبوس های دانشگاههای زاهدان راه اندازی شد.

به گزارش ایرنا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زاهدان در حاشیه این مراسم گفت: با هدف استفاده بهینه از برنامه های سلامت و ارتقای سواد سلامت دانشجویان اتوبوس های سرویس دانشجویی دانشگاه های این شهر مجهز به کتابرانه سلامت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر سیدمهدی طباطبایی اظهار داشت: یکی از برنامه های مهم طرح تحول سلامت ارتقای سواد سلامت است.
وی افزود: تلاش داریم با هدف ارتقای سطح سواد سلامت و فرهنگ سازی و استفاده از ظرفیت قشر دانشجو نقش ارزنده ای را در ارتقای شاخص های سلامت ایفا کنیم.
وی ادامه داد: تجهیز کردن اتوبوس ها به کتابرانه، فرصتی برای همه دانشجویان به منظور فراگیری اطلاعات روز سلامت و انتقال آن به دیگران است.
وی تصریح کرد: به منظور ارتقای سواد سلامت مردم به ویژه مسافران اتوبوس های شهری در 2سال گذشته پیرو انعقاد تفاهم نامه با سازمان اتوبوس رانی، قسمتی از فضاهای داخل اتوبوس با عنوان کتابرانه های سلامت مجهز شد تا مسافران مدت زمانی را که داخل اتوبوس سپری می کنند به مطالعه موضوعات بهداشتی بپردازند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: برای این منظور کتابخانه ای کوچک متناسب با فضای اتوبوس های شهری تهیه و در محل مناسب داخل اتوبوس نصب شده تا انواع کتاب ها و کتابچه، فصلنامه ها و پمفلت های مرتبط با سلامت برای استفاده مردم در آن قرار گیرد.
طباطبایی گفت: هم اینک 25 اتوبوس در زاهدان مجهز به کتابرانه شده است.
وی افزود: برای هر اتوبوس 2 نفر داوطلب مشخص شده که ضمن توزیع برخی رسانه های آموزشی بهداشتی میان مسافران به سوالات افراد پاسخ داده و مسئول نظارت و پیگیری در مورد خالی نشدن کتابرانه اتوبوس مربوطه هستند.
وی تصریح کرد: همچنین رانندگان اتوبوس ها هم به عنوان داوطلب سلامت برای همکاری و مشارکت در این طرح جذب شدند.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان با توجه به گستردگی و داشتن بیش از هزار و 100 کیلومتر مرز خشکی با 2 کشور همسایه و 310 کیلومتر مرز دریایی در حوزه بهداشت و درمان به سه بخش تقسیم شده که شهرستان های شمالی شامل زابل، هیرمند، زهک، هامون و نیمروز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل و شهرستان های زاهدان، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، چابهار و کنارک زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان های ایرانشهر، سرباز، نیکشهر، دلگان، فنوج و قصرقند زیر پوشش دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارد.
3042**3213

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت كتابرانه سلامت دانشگاه علوم پزشكي زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۹۶۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

این مرکز رشد با ارائه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبد یل دانش به فناور‌ی های دانش محور حوزه سالمت به ویژه در حوزه، تکنولوژ‌ی های نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روش‌های جد ید درمانی، پزشکی دقیق و ... به کار برد و با هدف حمایت از بنگاه‌ها‌ی نوآور و کارآفرین و تبد یل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازار‌های داخلی و بین المللی
و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن
چرخ‌های اقتصاد ملی اقدام به تاسیس مرکزرشد فناوری‌های بالینی نموده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد