Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از نيويورک، معاون امور حقوقي و بين الملل وزارت امور خارجه کشورمان در نشست شوراي امنيت سازمان ملل متحد، اتخاذ اقدامات عملي دولتها و نهادهاي بين المللي را براي مقابله با ايدئولوژي هاي افراطي و جذب جوانان به فعاليت هاي افراط گرايانه خواستار شد.
«غلامحسين دهقاني» با اشاره به نقش ايدئولوژي هاي افراطي خشونت طلب در تهديد صلح و امنيت بين المللي، گفت: در سال هاي اخير، ايدئولوژي افراطي خشونت طلب و گروه هاي تروريستي بزرگترين تهديد ضد صلح و امنيت بين المللي بوده و در اين راستا جوانان به عنوان قربانيان اصلي، هدف جذب و سوء استفاده اين گروه ها قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: فقر، ناديده گرفته شدن، بي عدالتي، سياست‌هاي تبعيض آميز، اشغالگري، منازعات مسلحانه و به حاشيه رانده شدن از مهمترين عواملي هستند که آسيب پذيري جوانان را افزايش داده و آنان را مستعد افراط گرايي و پيوستن به گروه هاي افراط گرا کرده است.
وي تاکيد کرد: همچنين بيگانه ستيزي که در برخي از کشورها با نژاد پرستي در هم آميخته، چالش مهم ديگري است که عليرغم گستردگي فناوري هاي جديد ارتباطاتي، باعث سرخوردگي و انزواي بيشتر جوانان شده است؛ چنين تمايلاتي زمينه‌ ساز نارضايتي، اختلاف و منازعه در جهان امروز شده است. وي افزود: براي جلوگيري از افراط گرايي و به حاشيه رانده شدن جوانان، چاره‌اي جز تلاش براي تشويق تحمل و مدارا، سرمايه گذاري در آموزش و آگاه سازي، محو فقر، پايان دادن به تبعيض و اشغالگري بخصوص در سرزمين فلسطين و رسيدگي موثر به وضعيت‌هاي بحراني و منازعات نداريم.
«غلامحسين دهقاني» گفت: همچنين ارتقاء آموزش‌هاي مدني و تقويت گفتگو در درون جوامع و ميان ملت‌ها، نقش مهمي در افزايش آگاهي‌هاي نسل جوان درباره تهديدات صلح و امنيت و کمک به تقويت فضاي تحمل و مدارا دارد. وي گفت: تحقق چنين اهدافي ضرورتاً نبايد از دولت ها آغاز شود، بلکه لازم است جوانان در سطوح ملي و بين المللي تشويق به مشارکت فعالانه و معنادار در فعاليت هاي مختلف شوند.
« دهقاني» با تاکيد بر اهميت محافظت از جوانان در برابر تهديدات افراط گرايي که بواسطه سوء استفاده از رسانه هاي جمعي و فناوري‌هاي نوين اهميت روزافزوني يافته است، اظهار داشت: لازم است رسانه‌هاي جمعي مسئولانه اقدام کنند و بمثابه ابزاري براي انتقال و گسترش تفکرات افراط گرايانه مورد سوء استفاده قرار نگيرند.
وي افزود : در صورتي که رسانه هاي جمعي به مسئوليت خود بطور شايسته عمل نکنند، لازم است دولت ها براي توقف فعاليت‌هاي رسانه‌اي افراط گرايانه اقدام کنند؛ چنين راهبردي، نسل بعدي را در مواجهه با خشونت و تفکرات افراطي ياري مي کند و مانع از به ثمر رسيدن تلاش هايي مي شود که هدف از آنها تشديد مشکلات و افزايش منازعه و بحران در جهان است.
معاون وزير امور خارجه کشورمان در پايان ضمن تاکيد بر تعهد قاطع جمهوري اسلامي ايران به مقابله با افراط گرايي و تروريسم، تصريح کرد: ايران مفتخر است که جوانانش مصون‌ترين قشر در مواجهه با تبليغات و فعاليت هاي گروه هاي تروريستي و افراطي در سطح جهاني بوده اند.
وي همچنين با تاکيد بر اهميت قطعنامه هاي مصوب نشست‌هاي مجمع عمومي سازمان ملل متحد در سال هاي 2015 و 2017 در زمينه «جهان عاري از خشونت و افراط گرايي خشونت طلب» که به ابتکار رئيس جمهور ايران به تصويب رسيد، اظهار داشت: در اين قطعنامه‌ها ضرورت حمايت از جوانان در مقابله با افراط گرايي خشنونت طلب مورد توجه جدي قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۱۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه امروز یکشنبه تلفنی گفت و گو کردند.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن در این مکالمه تلفنی بر پایبندی کامل آمریکا به حمایت از امنیت رژیم صهیونیستی تاکید کرده است.

بایدن همچنین بر ضرروت افزایش ورود کمک‌ها به غزه با هماهنگی نهادهای فعال در زمینه بشردوستانه تاکید کرده است.

کاخ سفید تاکید کرد که بایدن و نتانیاهو در مورد عملیات نظامی در رفح گفتگو کردند و بایدن بار دیگر بر موضع صریح خود در این زمینه تاکید کرده است.

در بیانیه کاخ سفید آمده که بایدن و نتانیاهو در مورد افزایش کمک‌ها به غزه و آمادگی برای بازگشایی گذرگاه‌های شمالی از این هفته گفت و گو کردند.

مذاکرات جاری برای دستیابی به توافق آتش‌بس و مبادله اسرا از درگیری محورهای گفت و گوی بایدن و نتانیاهو بوده است.

از سوی دیگر، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا روز شنبه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در اقدامی عوام فریبانه با به تصویر کشیدن یکی از آزادشدگان از سوی گروه‌های مقاومت فلسطینی ادعا کرد: تا زمانی که همه گروگان‌ها (اسیران) مانند «ابیگل» (Abigail) که توسط (مقاومت اسلامی فلسطین) حماس از خانواده‌های خود جدا و نگهداری شده‌اند، به آغوش خانواده‌های خود باز گردند، آرام نخواهم گرفت!

رئیس جمهور آمریکا با نادیده گرفتن شرایط طاقت فرسای هزاران اسیر مظلوم فلسطینی در بند اشغالگران قدس در این خصوص مدعی شد: به آنها قول می‌دهم. به خانواده‌های آنها قول می‌دهم.

از سوی دیگر، «جان کربی» هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا امروز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی اِی بی سی اعلام کرد که اشغالگران قدس پیش از آغاز حمله به رفح دیدگاه‌ها و نگرانی‌های واشنگتن را دریافت خواهد کرد.

هماهنگ کننده امور راهبردی شورای امنیت ملی آمریکا در این گفتگوی تلویزیونی ادامه داد: آنها به ما اطمینان داده‌اند که تا وقتی درباره چشم اندازها و نگرانی‌های خود گفتگو نکرده‌ایم، به رفح حمله نکنند.

«جان کربی» در این مصاحبه اضافه کرد که «در صدر برنامه سفر آتی بلینکن (وزیر خارجه آمریکا)» به منطقه، «تلاش برای حصول آتش بس موقت ۶ هفته‌ای ادامه خواهد داشت».

این مقام آمریکایی در ادامه افزود که در صورت موافقت حماس با توافق تبادل اسرا، ممکن است این آتش بس برقرار شده و طرح حمله نظامی به رفح منتفی اعلام شود.

رویترز پیشتر اعلام کرده بود که وزیر امور خارجه آمریکا قرار است طی سفری دو روز به عربستان با شرکت در نشست اقتصادی به میزبانی ریاض با شرکای منطقه‌ای خود درباره تحولات منطقه و آتش بس در غزه رایزنی کند.

وزارت خارجه آمریکا دیروز شنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور در یک سفر دو روزه طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری به عربستان سعودی سفر خواهد کرد.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که قرار است وزیر امور خارجه آمریکا در سقر دو روزه قریب الوقوع به عربستان سعودی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری با شرکت در نشستی با شرکای منطقه‌ای خود مسئله آتش بس در نوار غزه و مذاکرات بر سر آزادی اسرای اسرائیلی را از نزدیک رایزنی و بررسی کند.

کد خبر 6091519

دیگر خبرها

  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • امیرعبداللهیان بر استمرار همکاری های دو کشور در عرصه های بین المللی تاکید کرد
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه تاکید کرد
  • تاکید وزیر دفاع بر همکاری با هند در مقابله با داعش در منطقه
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به رفتار خشونت‌آمیز پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • معاون وزیر امور خارجه: بریکس در چندجانبه‌گرایی دارای ابتکار عمل است