Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمنان -مدیرکل آموزش‌وپرورش سمنان بابیان اینکه یک‌چهارم ظرفیت مدارس استان در بخش غیردولتی فعالیت دارد، گفت: این مدارس ۸۷.۵ میلیارد تومان بار مالی آموزش و پرورش را کاهش می‌دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد دستورانی بعدازظهر چهارشنبه در حاشیه مراسم تجلیل از خیران مدرسه‌ساز سمنان در گفتگو با خبرنگاران بابیان اینکه مدارس غیردولتی استان سالانه باعث کاهش ۸۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد تومان بار مالی آموزش‌وپرورش می‌شوند، ابراز داشت: بالغ‌بر پنج هزار نفر در مراکز و مدارس غیردولتی استان مشغول به فعالیت هستند.

وی بابیان اینکه ارتقاء آموزش‌های علمی در سطح مدارس استان سمنان دنبال می‌شود، افزود: با توجه به فعالیت یک‌چهارم ظرفیت مدارس و دانش آموزان در بخش غیردولتی و کمبود منابع و اعتبارات دولتی لذا ورود خیران مدرسه‌ساز به این بخش می‌تواند در راستای افزایش کیفی و کمی سطح آموزش در استان اثرگذار باشد.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان سمنان بابیان اینکه در سنوات اخیر خیران ورودی بسیاری خوبی در مقوله مدرسه‌سازی داشتند، بیان کرد: با توجه به نقش و اهمیت آموزش‌وپرورش عضویت این سازمان در کارگروه رونق تولید و اشتغال می‌تواند نقش مهمی در این مقوله داشته باشد.

دستورانی بابیان اینکه درمجموع ۲۴ هزار و ۹۸۰ دانش‌آموز در مقاطع متوسطه اول و دوم مشغول تحصیل هستند، تصریح کرد: با توجه به اینکه راهبرد اصلی آموزش‌وپرورش کیفیت‌بخشی به سطح آموزش‌ها است و بیش از سه هزار دانش‌آموز استان سمنان تحت پوشش خرید خدمات آموزشی قرار دارند بنابراین توسعه فضاهای آموزشی در به‌صورت جد پیگیری می‌شود.

وی بابیان اینکه ۲۱۳ مرکز پیش‌دبستانی در استان سمنان فعالیت دارند، افزود: بالغ‌بر ۱۰ هزار و ۲۵۰ نوآموز در استان مشغول به تحصیل هستند و بیش از هشت هزار و ۱۳۰ نفر در دوره ابتدایی ثبت‌نام کردند که ورود خیران می‌تواند در ارتقا سطح آموزش علمی دانش آموزان اثربخش باشد

 ۶۸ واحد آموزشی دوره ابتدایی و ۳۴ واحد آموزشی متوسطه اول، ۴۱ واحد متوسطه دوم در استان سمنان وجود دارد.

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش وپرورش سمنان خیران مدرسه ساز محمد دستورانی مدارس غیر انتفاعی مجله ایران مهر بوشهر کرمانشاه گرگان شیراز شهرکرد خرم آباد بارش باران خطبه های نماز جمعه بارش برف هفته سلامت بیرجند تبریز کهگیلویه و بویراحمد ارتش جمهوری اسلامی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۹۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند

حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره شفاف شدن شهریه‌های مدارس غیردولتی گفت: در طرح اصلاح قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی که انجام شده یکی از بحث‌ها قانونمندی در پرداخت شهریه، حقوق حق‌التدریس‌ها، زمان آموزش، عنوان و مجوز مدارس و کیفیت مدارس است که مورد رسیدگی قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: موارد مذکور هم مورد مطالبه معلمان حق‌التدریس غیرانتفاعی و هم صاحبان مدارس بود و طوری قانون را تصویب کردیم که منافع هر دو طرف تامین شود و حقوق کسی ضایع نشود.

نماینده مردم همدان در مجلس ادامه داد: به نظر می‌رسد با اصلاح قانون تاسیس مدارس غیرانتفاعی مباحث مربوط به شهریه، کیفیت مدارس و نوع مدارس هم اصلاح شود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: با ابلاغ قانون جدید و نظارت جدی بر اجرای قانون، شهریه‌های مدارس غیردولتی سامان‌دهی می‌شود، چون الان با نقص‌هایی که در قانون قبلی وجود دارد، مواجهیم و مشکلاتی را ایجاد کرده است.

حجت‌الاسلام فلاحی اظهار کرد: در قانون جدید بحث کسانی که می‌خواهند مجوز بگیرند دیده شده حتی به تعارض منافع به صورت جدی پرداخته شده است. 

وی درباره تعارض منافع گفت: منظور از تعارض منافع این است که شاید کسانی که ممکن است جایگاهی داشته باشند بخواهند مجوز بگیردند لذا یک محدودیت‌هایی برای آنها وجود دارد و اگر خودشان در آموزش و پروش و جا‌های دیگر سمت داشته باشند این‌ها در گرفتن مجوز‌ها محدود می‌شوند البته این مورد مربوط به مجوز‌های جدید می‌شود، چون قانون عطف به‌ماسبق نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی ۳۱ اردیبهشت
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش