Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@20:57:06 GMT

43 درصد مردم زرندیه کم تحرک هستند

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۶۰۷۳۰

43 درصد مردم زرندیه کم تحرک هستند

محمود کریمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا به مناسبت هفته سلامت افزود: 56 درصد شهروندان زرندیه پارسال در برنامه خطر سنجی بیماری های غیرواگیر شرکت کردند که نیاز است دامنه مشارکت مردمی در این برنامه امسال گسترده تر باشد..
وی اظهار کرد: رازقان با 90 درصد و زاویه با 40درصد به ترتیب بیشترین و کمترین مشارکت مردمی را در برنامه خطرسنجی بیماری های غیرواگیر در این شهرستان داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس مرکز بهداشت و درمان شهرستان زرندیه گفت: پایش اطلاعات مشارکت جویان طرح خطرسنجی بیماری های غیرواگیر زرندیه در سال گذشته نشان دهنده آن است که 49درصد از مراجعان مراکز بهداشتی در سطح کم خطر بیماری های قلبی و عروقی قرار دارند.
کریمی افزود: 13 و هفت دهم درصد از مردم زرندیه از فشار خون بالا رنج می برند که بیشترین میزان ثبت شده این عارضه در زرندیه در روستای دوزج بخش خرقان با شیوع 20 و سه دهم درصد است.
وی اضافه کرد:38 درصد از مردم زرندیه به عارضه اضافه وزن و 26 و هفت دهم درصد به چاقی مبتلا هستند که شهر مامونیه با 49درصد بیشترین رقم کم تحرکی را در این شهرستان دارد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان زرندیه خاطرنشان کرد:6 و هشت دهم درصد شهروندان زرندیه مبتلا به دیابت و یک درصد در مرحله پیش دیابت هستند و بالاترین میزان شیوع دیابت در شهر زاویه با 9 و چهار دهم درصد است.
شهرستان زرندیه با مرکزیت شهر مامونیه و جمیعت 64 هزار نفر دارای یک بیمارستان 32 تختخوابی7 مرکز بهداشتی ودرمانی است.
4896/6013/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 بهداشت و درمان بیماری های قلبی چاقی شبکه بهداشت و درمان کم تحرکی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟

 

به گزارش تابناک، مدیر کل سلامت شهرداری تهران گفت: متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان در گزارشی نوشت: جمعیت‌شناسان می‌گویند طی ۵۰ سال آینده تعداد سالمندان ۶۰ سال به بالا افزایش خواهد یافت و این گروه بخش قابل‌توجهی از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.

تخمین زده شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت افراد بالای ۶۰ سال به دومیلیارد نفر در جهان خواهد رسید و به این معناست که به ازای هر پنج نفر یک سالمند خواهیم داشت.

به این ترتیب نه فقط در کشورهای توسعه‌ یافته بلکه در کشورهای در حال‌توسعه نیز بخش قابل‌توجهی از جمعیت را سالمندان تشکیل خواهند داد و افزایش سالمندان در صورت نداشتن برنامه‌های مدون، در آینده به چالشی مهم برای جوامع تبدیل خواهد شد.

در کشورهای توسعه‌یافته، از سه دهه گذشته سرویس‌های خدمات مراقبت روزانه به عنوان جایگزینی برای مراقبت‌های سازمانی و رسمی به وجود آمده است و این سرویس‌ها نقش مهمی در مراقبت‌های مبتنی بر جامعه برعهده گرفته‌اند.

حالا با توجه به روند روبه رشد جمعیت سالمندان و نیازهای آنها بویژه باتوجه به مسائلی ازجمله تغییر در سبک زندگی خانواده‌ها و مهاجرت فرزندان و افزایش شمار سالمندان تنها، توسعه مراکز نگهداری روزانه سالمندان در کشور ما نیز ضروری به نظر می‌رسد.

برخی از کارشناسان معتقدند اگر همین حالا برای افزایش تعداد سالمندان، برنامه‌هایی در نظر گرفته نشود به‌زودی با یک بحران جدی مواجه خواهیم شد.

درحال حاضر بیش از ۱۰درصد جمعیت کشور را سالمندان تشکیل می‌دهند و باتوجه به آمار، پیش‌بینی شده است در سال ۱۴۲۰ حدود ۲۰درصد از جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد که باید به نیازهایشان ازجمله بیمه، خدمات در زمینه‌های مختلف از جمله مسکن پاسخ داده شود.

حمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: متاسفانه تهران در حوزه جمعیت در آستانه بحران است که می‌توان از آن به ابر بحران نام برد، زیرا در جوانی جمعیت وضعیت خوبی نداریم.

وی با بیان اینکه متوسط ۱۳ درصد تهرانی‌ها سالمند محسوب می‌شوند گفت: اگر اقدام عاجل و موثر انجام ندهیم درصد سالمندان قابل توجه خواهد شد.

صاحب در خصوص میزان سالمندان در مناطق مختلف تهران گفت: درصد سالمندان در مناطق تهران متفاوت است به صورتی که در منطقه ۱، ۳، ۶، ۲۱ بیشترین تعداد سالمند را در تهران دارند و حدود ۱۶ درصد جمعیت سالمندان تهران را دارند.

دیگر خبرها

  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟
  • کدام بانک ها بیشترین سود را داشتند
  • نهضت ملی مسکن در شهرستان جویم تسریع شود
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر
  • ۳۰ درصد شهر اهر دارای بافت فرسوده و ناکارآمد است