Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم کلانتری، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص برنامه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد برای سال جدید اظهار کرد: برنامه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد برای سال جدید شامل سیاست‌ها، اولویت ها و برآوردهای اجرایی مشخص است و براساس این برنامه جامع فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه آزاد سامان پیدا می‌کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری گفت: اجرایی شدن برنامه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد یکی از کارهای مهمی است که قرار است در سال جدید به طور جدی پیگیری شود.

وی در خصوص عملیاتی کردن برنامه جامع فرهنگی دانشگاه آزاد گفت: اجرایی کردن این برنامه جامع در همه واحدها بر اساس اقتضا و نیازهای محلی و بومی و باتوجه به الویت های آن دانشگاه انجام می‌گیرد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد مطرح کرد: این برنامه جامع فرهنگی شامل مسائل دینی دانشگاه، نشست‌ها و تجمع‌های دانشجویی، مناظره‌های دانشجویی و تشکل‌های سیاسی دانشجویان است.

کلانتری با بیان این که هدف اصلی از برنامه فرهنگی این است که دانشگاه باید به سمت اسلامی شدن حرکت کند، گفت: منظور از دانشگاه اسلامی، دانشگاهی است که بحث علم در آن رایج و دارای برنامه‌های نشاط آور باشد.

وی  با اشاره به اینکه مسئله خوابگاه‌ها، نقل و انتقالات و مشاوره‌ها در سند جامع برنامه فرهنگی است، گفت: در این فعالیت‌های فرهنگی متخصصانی را قرار داده‌اند که مشاوره روحی، تحصیلی و ازدواج را یک جا ارائه می‌دهند.

حمایت از کالای ایرانی باید در جامعه فرهنگی نهادینه شود

وی در ادامه در خصوص شعار سال عنوان کرد: حمایت از کالای ایرانی موضوع مهمی است و همه در مقابل تحقق شعار سال مسئول هستند.

کلانتری با اشاره به این که حمایت از کالای ایرانی باید در جامعه فرهنگی نهادینه شود، افزود: خرید کالای ایرانی باید نسبت به خرید کالای خارجی اولویت داشته باشد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد با بیان این که خرید کالای ایرانی باید نسبت به کالای خارجی اولویت داشته باشد، گفت: وقتی مردم جامعه به جای خرید کالای خارجی جنس ایرانی خریداری کنند، زندگی‌ها شکل می‌گیرد و اقتصاد کشور رشد می‌کند.

وی در خصوص این که دانشگاه آزاد بخش بزرگی از جامعه را تشکیل می‌دهد،عنوان کرد: دانشگاه آزاد باید در تهیه مایحتاج عمومی خود از کالای ایرانی استفاده کند و این یک مصرف بزرگ ایرانی است که می‌تواند به خرید و حمایت از کالای ایرانی کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین دورهمی فرهنگی تربیتی دختران مازندران برگزار شد

حجت الاسلام میکائیل محمدپور در گفت وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه دختر در فرهنگ دینی، جایگاه و منزلت ویژه ای دارد، گفت: اسلام عزیز اهمیت رسیدگی به دختران و ضرورت وجود محیط غنی و پرمؤلفه را برای تربیت دختران برما یاد آوری می‌کند و بی شک این مهم در عصر امروز که دختران روزگار پرمخاطره ای را سپری می‌کنند، بر ما لازم است سطوح اثرپذیری و اثرگذاری‌ها را در شخصیت دختران و بانوان خوب بفهمیم و درک کنیم و متناظر با واقعیت‌های زندگی آن‌ها برنامه‌های فرهنگی را تدارک ببینیم.

وی افزود: ویژه برنامه دختران ماه برای سومین سال با حضور ۵۰۰ نفر از دختران نوجوان و جوان از سن ۱۴ الی ۲۰ سال همراه با ضیافت افطاری و سحری، برنامه گعده گفتگو که دختران در قالب گروه‌هایی که خودشان نام گذاری کردند با حضور مربیان به مباحث و چالش‌های حوزه دختران پرداختند.

وی ادامه داد: محفل انس با قرآن دخترانه و تدبر در آیات طرح مسطورا، محفل گپ خودمونی با خدا که جایی برای دل سبک کردن و حلقه وصل به آسمان هاست، فرصت نشاط با بازی‌های فکری و حرکتی، اقامه نماز جماعت دخترانه، اجرای رادیو دختران ماه، مسابقه و جایزه و همراه با برپایی نمایشگاه هویت شناسی، واقع نگری، تبیین عصر گذشته و حال از دیگر بخش‌ها بوده است.

حجت الاسلام محمدپور با بیان اینکه تمام محتوا و اقدامات با برپایی جلسات متعدد با حضور کارشناسان و برپایه تفکر ویژه دختران نوجوان و جوان برنامه ریزی شده بود افزود: غرفه‌هایی همچون زندگی با آیه‌ها ویژه نشریه و تبیین آیات نورانی طرح مسطورا، غرفه جواهرانه ویژه ساختار ذهنی و عملی هویت دختران ایرانی مسلمان، غرفه بی نهایت جایی برای اتصال دخترانه به معارف اهل بیت، غرفه بفرما کتاب با ارائه کتب ویژه دختران، میز هنر ماه جایی برای ارائه هنر دستان دختر ایرانی و غیره در کنار غرفه‌ها فکری، ما با ایجاد غرفه کافه ماه و غرفه بوفه ماه به فکر خوراکی‌ها و میان وعده‌های جذاب و سالم ولی دخترانه برای میهمانانمان بوده‌ایم و همچنین با غرفه طبیب ماه از جمله آن بوده است.

گفتنی است این رویداد مهم معنوی و فرهنگی که در مصلی المهدی (عج) بابلسر از سوی قرارگاه جهادی امام حسن مجتبی علیه السلام و اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بابلسر برگزار شد توانسته ضمن ایجاد فرصتی برای شناخت بهتر هویت دختران ایرانی مسلمان در کنار ایجاد فضای معنوی، فرهنگی تربیتی و با نشاط؛ لذت تفریح و کسب معرفت را همراه با شناخت حقیقت‌ها برایشان فراهم کند.

ضمناً بیش از ۱۰۰ نفر از نیروهای جهادی به عنوان تیم خادمین و پشتیبانی، نیروی امنیتی و حفاظتی در اجرای این برنامه سهیم بوده‌اند. لازم به ذکر است ارتباط با دختران ماه از طریق گروه در فضای مجازی و امتداد حلقه‌های تشکیل شده با حضور مربیان پس از برنامه در جریان است.

کد خبر 6087970

دیگر خبرها

  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • استفاده از روش‌های نوین برای به نتیجه رسیدن کارهای فرهنگی
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • بزرگترین دورهمی فرهنگی تربیتی دختران مازندران برگزار شد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود/ ضرورت یکپارچه‌­سازی سامانه­‌های فرهنگی آموزش عالی کشور
  • بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر با مشارکت ذینفعان تدوین شود
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد