Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:08:47 GMT

کتاب آثار چهره‌های جهانی گرافیک رونمایی شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۱۸۰۶۱

کتاب آثار چهره‌های جهانی گرافیک رونمایی شد

استقبال هنردوستان از نمایشگاه آثار چهره‌های مطرح طراحی پوستر جهان در گالری «ایده» که همزمان با روزجهانی گرافیک برپا شد، به مدت یک هفته این نمایشگاه را تمدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آرش سلطانعلی مدیر گالری ایده برگزاری نمایشگاه بین‌المللی دعوتی پوستر به مناسبت روز جهانی طراحی گرافیک را رویدادی موفق در این حوزه دانست و در این باره گفت: این نمایشگاه شامل ۷۶ اثر است که سه بخش چهره‌های بین‌المللی، هنرمندان داخلی و آثار ورک شاپ‌ها روز جهانی گرافیک را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در بخش هنرمندان بین‌المللی نزدیک به ۴۰ اثر از هنرمندانی چون: میلتون گلاسر، آرماندو میلانی، میشل باتوری، الکساندر فالدین، اندرو لویز، استفان بوندی، سرج سروف، اسکات لاسرو، نیکلاس تروکسلر، خاویر برمودز، فین نیگارد، ماریا پاپافستداتیس، استفان هورکی، هلن بارانوسکا، فرانسیسکو مازنگا، ژرمن خمینز، آدان پاردس بارِراوو، عرفات ال نعیم، بیونگ ایل سونگ، کریستوفر اسکات، دیوید جیمز، دوگان ارسلان، المر سوسا، فابیان کارراس، ایروان هارنوکو، ایونا سیچی، خوزه لوئیس لوپز، کیونگ جین هان، لوییس یانز، لوییس آنتونیو رودریگز ریورا، لوئیس آنجل گارسیا، مارسین اوربانسکی، ماریو فوئنتس، مارتین مندلسبرگ، ماری آن پنینگتون، مویسس رومرو، اورهان ارداهانلی، پپو آلمونت، سابینا اوبرهازر، رناتو تاگلی، ریزارد کاجا، سانتیاگو گومز، شا فنگ و جونگاو وو از کشورهای مختلفی چون کره جنوبی، آمریکا، مکزیک، اوکراین، اسپانیا، لهستان، اندونزی، ایتالیا، امارات، آرژانتین، روسیه، دانمارک، مجارستان، فرانسه و .... حضور دارند.

مدیر گالری «ایده» درباره هنرمندان داخلی حاضر در این نمایشگاه گفت: در بخش داخلی نیز آثار ارزنده‌ای از هنرمندانی چون؛ کامبیز درم‌بخش، فرزاد ادیبی، کوروش پارسانژاد، بهزاد شیشه‌گران، ایرج میرزاعلیخانی، آرش سلطانعلی، ناصر نصیری، اونیش امین‌الهی، اردشیر میرمنگره، حسین محمدی وحیدی، سیروس سلیمی، محمد اردلانی، مهدی محمدی، داریوش مختاری و مهردخت دارابی به نمایش گذاشته شده است.

سلطانعلی درباره آثاری که متعلق به کارگاه‌های این نمایشگاه است، گفت: از بین ۱۸ شرکت‌کننده‌ای که در ورک‌شاپ‌های ۲ روزه مدرسه ایده به مناسبت روز جهانی گرافیک شرکت کردند، نزدیک به ۱۴ اثر که دارای سطح خوبی بود، انتخاب و در معرض نمایش قرار داده شد.

وی درباره انتشار کتاب این مجموعه توضیح داد: کتاب مجموعه آثار این نمایشگاه نیز به صورت هم‌زمان منتشر شد و در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت.

مدیر گالری «ایده» از ادامه کارگاه‌های آموزشی این رویداد طی هفته‌های آتی خبر داد و افزود: ما در مدرسه ایده به مناسبت هفته گرافیک برنامه‌ها و کارگاه‌های متعددی را داریم که بخشی از آن برگزار شده است. بر همین مبنا ۱۶ و ۱۷ اردیبهشت ماه نیز کارگاهی را با عنوان «ایده پردازی و خلاقیت» خواهیم داشت که از ساعت ۱۷ تا ۲۰ توسط مجتبی محسن‌زاده ارائه خواهد شد.

سلطانعلی تصریح کرد: ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت نیز مدرسه ایده میزبان کارگاه دیگری با عنوان «طراحی نشان و هویت سازمانی» خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر برنامه‌هایی که در گالری ایده برگزار می‌شود، همه روزه کارگاه‌هایی نیز در دانشگاه دخترانه شریعتی با موضوع گرافیک و بر مبنای این رویداد مهم برگزار خواهد شد.

این نمایشگاه که بنا بود تا ۱۱ اردیبهشت ماه برپا باشد، به دلیل تقاضاهای علاقمندان تا ۱۹ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه روزه در گالری «ایده» واقع در خیابان کریم‌خان زند، خیابان سنایی، خیابان هجدهم، پلاک ۲۶ میزبان دوستداران هنر است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۱۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» که به بررسی ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران در نیم قرن گذشته اختصاص داشت، عصر روز گذشته هشتم اردیبهشت ماه در مشهد به پایان رسید.

سیدمحمدرضا میری هنرمند طراح گرفیک که مدیریت این دوره را برعهده داشت، درباره این دوره به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته و طی چند دوره، به خوانش و شرح کتاب «انفطار صورت» شامل مقالات شهید سید مرتضی آوینی پیرامون گرافیک انقلاب پرداختیم و از این رهگذر، به تاریخچه گرافیک ایران پیش و پس از انقلاب، ادوار مختلف و فراز و فرودهای آن نگاهی مختصر انداختیم.

وی افزود: اما امسال در فرصتی فراخ‌تر و در دوره‌ای با عنوان «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» قصد کردیم تا ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران را طی ۴ جلسه و در چهار دوره «پیش از انقلاب اسلامی»، «مبارزات و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس»، «دو دهه پس از جنگ» و بالاخره دوره «پس از فتنه ۸۸ تا به امروز» با دقت ببینیم.

وی بیان کرد: در این دوره از حیث رویکرد محتوایی، نمادشناسی، خاستگاه و تاثیرات اجتماعی، تکنیک های اجرایی و … آثار را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین، برای شرکت‌کنندگانی که مایل بودند، تمرین‌ها و پروژه‌های عملی پیشنهاد کردیم و در جلسه‌ای جداگانه به ارایه و نقد آنها پرداختیم.

میری در پایان اظهار کرد: این دوره از جلسات برای دانشجویان گرافیک و تصویرسازی، علاقه‌مندان به مباحث گرافیک انقلاب، طراحان جوان گرافیک و پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ انقلاب و هنر انقلاب کاربردی بود و استقبال خوبی نیز شد.

کد خبر 6090052

دیگر خبرها

  • پاکسازی گلسنگ‌ها از چهره تخت جمشید + فیلم
  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • برپایی نمایشگاه و کارگاه رودوزی‌های سنتی در موزه بزرگ خراسان
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • نگارخانۀ صفوی میزبان پوسترهای روسی
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • برپایی نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج
  • «سفر آخر» شهید آوینی تماشایی شد/ بینال ونیز و حواشی غرفه یهودیان