Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@17:31:53 GMT

مجموعه نمایشنامه‌ «یک آیه، یک نمایش» به طبع رسید

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۴۱۱۶۴

مجموعه نمایشنامه‌ «یک آیه، یک نمایش» به طبع رسید

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، عناوین نمایشنامه‌های این مجموعه که توسط حوزه هنری قم تولید و در «سوره مهر» چاپ و منتشر شده است عبارتند از: (میزان) شهید سیدحسن حسینی، (آن‌ها زنده‌اند) مجید ملامحمدی، (کارستان) محمدرضا آزاد، (کلیددارِ کعبه) و (به خاطر‌ مروارید) به قلم سیدحسین فدایی‌حسین.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا آزاد، عضو شورای نویسندگان این مجموعه درباره این مجلد چندگانه گفت: قرآن به نظر ما و کسانی که با آن آشنایی دارند منبع بسیار خوبی است که می‌تواند در زمینه‌های انسانی به بشر کمک کند. در زمینه‌های فرهنگی و هنری نیز همان طور که حافظ و برخی شاعران دیگر قرآن را در شعر برای ما مجسم کردند، در هنرهای دیگر نیز باید از این کتاب الهی به خوبی استفاده کنیم.

وی ادامه داد: این مجموعه ،یک مجلد ادامه‌دار است، تاکنون پنج دفتر از آن منتشر شده. غیر از یکی از آثار (کلیددار کعبه) که توسط من نگاشته شده است، اولین اثر از این مجموعه‌ توسط  یکی از دوستان شهیدم نوشته شده بود که بنده گردآوری آنرا انجام دادم و در حال حاضر با نام خود شهید منتشر شده است.

آزاد افزود: ما تحقیقات بسیاری داشتیم که چه ساختاری را در نوشتن نمایشنامه‌ها دنبال کنیم. هدفم ما این بوده است که نمایشنامه‌‌هایی چاپ شود که بچه‌ها بتوانند آن را اجرا کنند. ساده بودن امکانات اجرا، کم پرسوناژ بودن و پیچیده نبودن داستان‌ها از نکته‌های مهم در نگارش و گردآوری آثار بوده است. همچنین انتخاب آیه‌ها مربوط به نویسنده است، ولی توضیحاتی در ارتباط با اینکه چگونه آیه‌ها تبدیل به نمایشنامه شود را گروه نویسندگی به نمایشنامه‌نویسان گوشزد کرده است.

 این نویسنده همچنین گفت: ملامحمدی که یکی از نویسندگان شاخص ادبیات کودک و نوجوان است را انتخاب کردیم که آثار مذهبی زیادی کار کرده و سردبیر مجله نیز است. فدایی‌حسین که از مترجمان کتاب‌های کودک و نوجوان است نیز در زمینه کتاب‌های تربیتی که در جهان انجام می‌شود کار و تحقیق کرده‌‌ است، لذا از تجارب این دوستان در نگارش این آثار نیز بهره برده‌ایم.

براساس این گزارش در مقدمه این مجموعه‌ها آمده است: «قرآن به حق کمال گفتار سعادت بخش خداوند و راهبرد بزرگ انسان به سوی تعالی و آرامش است، و هنر موهبتی الهی در دست انسان است ، که با آن اندیشه‌ را به زیبایی انتشار بخشد. امتزاج اندیشه و هنرِ متعالی ثمره‌ای والا برای انسان به ارمغان خواهد داشت. حوزه‌ هنری استان قم که رسالت راهبردِ هنر تعالی‌بخش را بر دوش خود احساس می‌کند، با درک ظرفیت سرشار مفاهیم آیات، شأن نزول و قصص قرآن کریم، و نیز با توجه به قابلیت بالای هنر نمایش در مسیر اعتلای زندگی بشر، و همچنین نیاز وافر جامعه، مسیری را فراهم آورد تا زمینه‌ساز بروز و ظهور عینی و نمایشی‌ِ کلام وحی شود.»

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۴۱۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که از آنجایی که وقف همچنان بین مردم با روش‌های سنتی‌اش شناخته می‌شود، آیا لازم است اطلاع‌رسانی برای روش‌های نوین آن صورت گیرد؟ گفت: مردم درباره وقف اطلاعات عمومی ندارند و نمی‌دانند وقف در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد. از آنجایی که وقف بستگی به نیت افراد دارد، حوزه‌ گسترده‌ای دارد؛ یعنی هم حوزه‌های سنتی و هم حوزه‌های نوین را دربر می‌گیرد.

حجت‌الاسلام نقیب ادامه داد: از قدیم مردم با حوزه‌های سنتی وقف سروکار داشتند، ولی الان از شرکت‌های دانش بنیان که در حوزه وقف کار می‌کنند، اطلاعی ندارند. علاوه‌بر اطلاع‌رسانی لازم است وقف‌ها ساماندهی شوند. یعنی به افراد مسیر را یاد دهیم. اگر کسی می‌خواهد وقف کند، بگوییم چه حوزه‌هایی در اولویت وقف قرار دارد، تا نیازهای کشور برطرف شود.

رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در پاسخ به این سوال که گاهی مردم می‌گویند چگونه می‌توان بابت اموال یا املاکی که وقف کردیم، اعتماد کرد که در جای صحیح مورد استفاده قرار گیرد، توضیح داد: اعتمادسازی با شفافیت است. باید صندوق‌های مالی مشخص وجود داشته باشد و هر ساله گزارش‌های خود مبنی بر میزان سود و حفظ اموال را ارائه دهند. چون هرجا پای پول وسط باشد، امکان دستیابی عده‌ای به آن هست. شما باید راه‌های دستیابی دیگران را به آن ببندید. باید ناظرینی را بر صندوق‌های مالی مشخص کرد و سالانه گزارش‌های دقیق ارائه داد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام
  • ۱۵ هزارکرمانی در طرح زندگی با آیه ها حافظ ۳۰ آیه‌ منتخب قرآن شدند
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • رقابت ۱۴ گروه در جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد/ جایزه ویژه فرج‌الله سلحشور اعطا می‌شود
  • «منم بچه مسلمان» از شبکه پویا و قرآن
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • (تصاویر) آیین تعویض قرآن در دروازه قرآن شیراز