Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی آلمان اتهامات اخیر نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران را تئاتری سیاسی برای راحت کردن کار ترامپ به منظور لغو برجام دانست. ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶ بین الملل اروپا دیپلماسی ایران نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، "یورگن هاردت"، سخنگوی سیاست خارجی فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی در پارلمان این کشور اتهامات اخیر اسرائیل علیه ایران را به عنوان یک تئاتر سیاسی ارزیابی کرده و گفت: احتمالا حالا برای دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا راحت تر می شود که تحریم های جدید را علیه ایران اعمال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا مدعی شده است که این رژیم بیش از 55 هزار سند سری را از طریق کار اطلاعاتی درباره فعالیت های هسته ای ایران به دست آورده است.

وی مدعی شده است که ایران پروژه ای سری برای طراحی، تولید و آزمایش کلاهک های جنگی هسته ای دارد. وی گفته است که همه سندهای مربوط به آرشیو هسته ای ایران را به آژانس بین المللی انرژی اتمی تحویل خواهد داد.

"هاردت" که در مصاحبه ای با روزنامه "دی ولت" آلمان سخن می گفت، اظهار داشت: من می دانم که اسرائیل کاملا مخالف این توافق هسته ای است. من نمی توانم این  موضع‌گیری را از نظر سیاسی درک کنم. من می دانم که بسیاری از سیاستمداران در کنست اسرائیل و ارتش این رژیم این توافق را البته مطلوب نمی دانند، اما بر این عقیده اند که بودن برجام بهتر از نبودن آن است. به اعتقاد آن ها لغو این توافق نه تنها امنیت اسرائیل را افزایش نمی دهد بلکه آن را به مخاطره می اندازد.

وی این اتهامات رژیم صهیونیستی به ایران در آستانه 12 ماه می ( 22 اردیبهشت) که ترامپ می خواهد درباره تمدید و یا اجرایی کردن تحریم ها علیه تهران تصمیم گیری کند را یک تئاتر سیاسی دانست که احتمالا باید تصمیم ها برای ترامپ به منظور تصویب تحریم های جدید علیه تهران را راحت تر کند.

وی همچنین گفت که  حتی در صورتی که اظهارات نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران و تلاش این کشور برای دستیابی به تسلیحات اتمی درست باشد «از دید من برجام ضروری تر به نظر می رسد، چرا که بر برنامه های هسته ای ایران نظارت می کند که این کشور نتواند به مواد لازم برای ساخت تسلیحات اتمی دست یابد.»

این سیاستمدار بلند پایه آلمانی افزود: اگر این توافق لغو شود در این صورت هیچ کس نمی تواند از این مسئله که ایران به اجزای سازنده تسلیحات اتمی دسترسی پیدا کند جلوگیری به عمل آورد. در این راستا من هیچ تضادی بین اظهارات نتانیاهو و اثر بخشی این توافق ندیده بلکه این اظهارات را بیشتر تاییدی بر لزوم پایبندی بر آن می بینم.

هاردت در ادامه این مصاحبه تاکید کرد که «متاسفانه هیچ افزایش اعتماد جدیدی بین ما و ایران شکل نگرفته است. این یک امیدواری بود که ما به توافق هسته ای با ایران گره زده بودیم که از این طریق به همکاری های قدرتمندانه تر  بر مبنای اعتماد دو طرفه دست یابیم اما این درست از آب درنیامد.»

وی در بخش دیگری از این مصاحبه افزود: ما بر این مسئله تاکید داریم که رئیس جمهور آمریکا در تصمیم خود در اوایل ماه می تعلیق تحریم‌ها علیه ایران را تمدید کرده و یا حداقل کاملا برجام را لغو نکند. اما بر اساس چیزی که ما در روزهای اخیر از تل آویو و واشنگتن شنیده ایم باید انتظار لغو کامل برجام از طرف آمریکا را داشته باشیم.

انتهای پیام/

R31356/P36439/S8,89,95,97/CT10 واژه های کاربردی مرتبط برجام اخبار "آلمان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برجام اخبار آلمان برجام اخبار آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۵۷۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی

در تمام درگیری‌هایی میان گروه‌های مبارز فلسطینی شامل جهاد اسلامی، حماس و ... با رژیم صهیونیستی در طول ۲۰ سال گذشته عمده عملیات آفندی بود. به این معنا که اسرائیل بنا به دلایل واهی غزه را بمباران می‌کرد و گروه‌های فلسطینی از خاک غزه اقدام به شلیک راکت یا موشک می‌کردند، اما در ماجرای هفتم اکتبر شرایط بطور کلی عوض شد.

این بار حماس و جهاد اسلامی بعد از ۲ سال تمرین پنهانی اقدام به انجام عملیات از داخل و خارج از غزه و حتی در سرزمین‌های اشغالی ۱۳۴۸ کردند و به تمام اهداف خود دست پیدا کردند و توانستند ۱۳۶ صهیونیست را که در بین آن‌ها تعدادی از ژنرال‌های ارتش رژیم اشغالگر قدس هستند به اسارت در بیاورند.

طبیعی است که با این ضربه حیثیتی، راهبردی، روانی و امنیتی که اسرائیل در جریان عملیات طوفان الاقصی و تدوام مقاومت مردم غزه متحمل شده در درون ساختار سیاسی و نظامی این رژیم تنش بوجود آید و اولین آثار آن نصیب «آحارون هالیوا» رئیس شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل «امان» شد که پس از ۳۸ سال حضور در ارتش به دلیل هفتم اکتبر مجبور به استعفا شد. 

تحولات جاری در سرزمین‌های اشغالی حاکی از آن است اکنون که رویارویی ارتش اشغالگر قدس با نیرو‌های مقاومت حماس و جهاد اسلامی به نیم سال رسیده و هیچکدام از اهداف تعیین شده از سوی رژیم صهیونیستی محقق نشده همچنان باید منتظر زلزله در ساختار نظامی و سیاسی اسرائیل باشیم.

رژیم اشغالگر قدس اکنون در وضعیتی قرار داد که نه توانسته است که به یک دستاورد راهبردی در غزه دست پیدا کند و نه درگیری‌ها پایان یافته است. از این رو به خوبی می‌توان دریافت که زمین پای صهیونیست‌ها لغزنده است و تمام بهانه‌های آن‌ها برای دستیابی به فرماندهان فلسطینی و از بین بردن آن‌ها در بیمارستان الشفا در غزه و خان یونس ناکام مانده، چون امکان ندارد در یک مساحت ۳۲۰ کیلومتری در مقیاس غزه، اسرائیل به پیروزی راهبردی برسد. این روز‌ها که بحث انجام عملیات نظامی در رفح مطرح است ناشی از آشفتگی بنیامین نتانیاهو در عرصه تصمیم گیری است، چون نخست وزیر رژیم صهیونیستی کاملا مطمئن است که حتی در صورت انجام عملیات نظامی در رفح به هیچ کدام از اهداف خود بجز کشتار مردم عادی و بی سلاح دست پیدا نخواهد کرد. به نظر می‌رسد هدف اصلی نتانیاهو در چنین شرایطی ادامه جنگ با امید است که پای ایران و آمریکا به میدان نبرد کشیده شود. 


در کنار این موضوع مقامات رژیم صهیونیستی که از دستیابی به نتیجه ناامید شدند این بار به فکر محاسبه از درون و انداختن تقصیر ناکامی‌ها به گردن رقبای خود شدند. از این رو می‌توان پیشبینی کرد که از این پس موضوع چالش و درگیری متقابل میان نخست وزیر رژیم صهیونیستی با مخالفان خود به اوج خود خواهد رسید، اما آنچه که مسلم است اذعان به شکست و ناکامی است که در نهایت نتانیاهو مجبور به اعتراف به آن است.

دیگر خبرها

  • عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی: آزادی اسرای اسرائیلی مهم‌تر از حمله به رفح است
  • عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود
  • نتانیاهو توافق را نپذیرد سرنگون می‌شود
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • درخشان: سریلانکا می‌تواند شریک سیاسی خوبی برای ایران باشد
  • مقام صهیونیست: اگر نتانیاهو نبود ظرف چند روز به توافق می‌رسیدیم
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • نتانیاهو مانع از انعقاد توافق درباره جنگ غزه می‌شود
  • زلزله در ساختار نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی