Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز؛ رمضان عبدالطیف اف امروز در دیدار با وزیر علوم که به منظور توسعه همکاری‌های علمیآموزشی بین ایران و کشور‌های فدراسیون روسیه صورت گرفت، ظرفیت‌های علمی دو کشور را بسیار بالا توصیف کرد و گفت: خوشبختانه در حال حاضر همکاری‌های علمی و آموزشی بین دو کشور ایران و کشور‌های فدراسیون روسیه وجود دارد و اخیرا کنفرانسی در دانشگاه قفقاز در زمینه همکاری‌های علمی برگزار شد و در این کنفرانس مسائل علمی و آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه تصریح کرد: ایران و قفقاز در زمینه مسائل فرهنگی، شباهت‌های بسیار زیادی با یکدیگر دارند و قفقاز همیشه تحت تاثیر شاعران و فرهنگیان ایران بوده است، ضمن این که چندین دانشجوی ایرانی در دانشگاه قفقاز تحصیل می‌کنند.

نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور همکاری با دولت‌های منطقه خزر همچنین از راه‌اندازی مرکز انسان‌دوستانه با ایران در قفقاز خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این مرکز، سعی می‌کنیم دانشجویانی را در زمینه‌های مختلف ایران‌شناسی، زبان فارسی و غیره... پذیرش کرده و آموزش دهیم، ضمن اینکه در چندین دانشگاه روسیه زبان فارسی و ایران‌شناسی آموزش داده می‌شود و در دانشگاه داغستان هم کرسی زبان فارسی راه‌اندازی شده است.

عبدالطیف اف همچنین از تلاش برای افزایش سهمیه دانشجویان ایرانی برای پذیرش در دانشگاه‌های روسیه خبر داد و گفت: ما آماده هستیم سهمیه پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های روسیه افزایش یابد و در این زمینه رایزنی‌هایی را انجام می‌دهیم. وزیر آموزش عالی روسیه درخواست دارند که سهمیه افزایش این پذیرش در رشته‌های مختلف بخصوص ایران شناسی و زبان فارسی بیشتر شود.

وی تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم سهمیه پذیرش دانشجویان ایرانی در دانشگاه‌های روسیه در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری و رشته‌های خاص یعنی ایران شناسی بیشتر شود.

به گفته او دانشگاه‌های روسیه آماده هستند اساتید خود را برای برگزاری دوره‌های آموزشی به ایران بفرستند تا در خصوص مسائل علمی، آموزشی و فناوری‌های جدید با ایران تبادل نظر کنند، حتی برای اساتید ایرانی در دانشگاه‌های روسیه نیز دوره‌های آموزشی را برگزار می‌کنیم.

نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در پایان خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های بسیار بزرگی برای گسترش همکاری‌های علمی و آموزشی و حتی فرهنگی بین کشور‌های ایران و روسیه وجود دارد. وظیفه ما این است که با استفاده از این ظرفیت‌ها، دو کشور را در عرصه علمی به ابرقدرت تبدیل کنیم و باید جلسات توسعه این همکاری‌ها ادامه پیدا کند.

202

توسعه رشته ها ایران شناسی زبان فارسی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۲۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • روسیه دشمن اسرائیل است | روایت بلومبرگ؛ نگرانی فزاینده اسرائیل از گسترش همکاری‌ نظامی ایران و روسیه
  • روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • وزیر دفاع روسیه در دیدار با وزیر دفاع ایران: آماده گسترش همکاری های نظامی هستیم
  • آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • روسیه : آماده گسترش همکاری‌ های نظامی با ایران هستیم
  • وزیر دفاع روسیه: آماده گسترش همکاری‌های نظامی با ایران هستیم
  • عجیب‌ترین رشته‌های دانشگاهی / از زامبی شناسی تا مدیریت دوشیدن شیرگاو