Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@23:28:38 GMT

بطحایی: حواس معلم دوشغله سر کلاس نیست

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۱۹۸۵۰

به گزارش ایلنا، سید محمد بطحایی، وزیر آموزش و پرورش در نشست صمیمی با نمایندگان معلمان گفت: جامعه بدون معلم امیدی به آینده نخواهد نداشت و باید تلاش کنیم به جامعه این موضوع را بگوییم؛ معلمی که ساعت‌‌‌ها مسیری را برای رسیدن به کلاس درس طی می‌کند، در حال ساختن آینده کشور و نظام است؛ معلمی که زمستان کنار شوفاژ و تابستان کنار کولر کار نمی‌‌کند، جامعه بدون او رشد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این معلم است که آینده روشن و امیدوارکننده را برای مردم ترسیم می‌‌کند.

وی با طرح این پرسش که چه زمانی فهرست مشکلات معلمان پایان می‌‌‌‌یابد؟ اظهار داشت: باید بگویم این مشکلات از سال ۱۳۴۰ آغاز شده و باید دید چرا آموزش و پرورش طی این ۲۷ سال به نتیجه‌‌‌‌‌‌ای نرسیده، هرچند که طی این مدت تفاوت پیدا کرده اما میزان این تفاوت باید بیش از اینها باشد.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: اگر ما همچنان مسیر ۵۷ سال پیش را طی کنیم، مطمئن باشیم این مسائل به وزیر وقت آینده منتقل و اعلام خواهد شد، بنابراین باید مسیر حل مسائل را تغییر دهیم.

بطحایی با بیان اینکه برای تغییر این مسیر نیازمند پشتوانه یک‌میلیون و ۷۰۰ هزار معلم شاغل و بازنشسته هستیم و این ظرفیت عظیم را در کارها مداخله داد، تصریح کرد: همه مسائل حتی مسئله اقتصادی آموزش و پرورش باید در مدرسه حل شود و همه ما در بیرون مدرسه باید پشتیبان باشیم و اگر به این نقطه نرسیم نه تنها دولت دوازدهم بلکه سایر دولت‌‌‌ها هم نمی‌توانند به این مهم دست یابند.

وی با اشاره به یکی از مهمترین چشم‌اندازها در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: شانیت بخشیدن به جایگاه معلم یکی از مهمترین موارد است و تا زمانی که به عنوان یک عنصر تاثیرگذار در جامعه معرفی نشود، موفق نخواهیم شد.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: معلمی که مجبور به شغل دوم باشد نمی‌تواند دانش‌‌‌آموز را به مراتبی از حیات طیبه برساند و این وظیفه من و دولت است.

بطحایی با بیان اینکه یکی از مواردی که دنبال می‌شود، تمرکززدایی از نظام آموزش و پرورش است، ابراز داشت: وزارت آموزش و پرورش علی‌رغم ویژگی ساختار سازمانی ارتباطات ضعیفی داشته و همین مساله صندوق ذخیره که مطرح شد، مکانیسمی برای ارتباط با مدیران نداشتیم.

وی افزود: شبکه ملی آموزش و پرورش را راه انداختیم که مرحله آزمایشی آن امیدواریم هفته آینده اجرایی شود و فرصتی فراهم شده طی یک سلسله مراتب از بالا به پایین و بالعکس فرصت تعامل میان فرهنگیان و مسئولان رفع شود.

وزیر آموزش و پرورش درباره قطع حق عائله‌مندی فرهنگیان زن مجرد بیان کرد: سه سال مقاومت کردیم اما این موضوع از سوی مراجع نظارتی صراحتا مورد تاکید قرار گرفت که باید پرداخت آن به فرهنگیان مجرد قطع شود. مراجع نظارتی گفتند که این پرداخت به نادرستی انجام می‌شود و تهدید کردند اگر لغو نشود ما خودمان لغو می‌کنیم و افراد مورد پیگیری قضایی قرار خواهند گرفت و متاسفانه مجبور شدیم احکام را تصحیح کنیم.

بطحایی درباره طرح رتبه‌بندی فرهنگیان یادآور شد: زمینه‌های لازم برای تدوین آیین‌نامه آماده کردیم و امیدواریم در صورت تامین اعتبار فاز بعدی طرح از مهرماه اجرا کنیم اما نمی‌دانم شرایط اقتصادی کشور چگونه خواهد شد.

وی با بیان اینکه سعی می‌‌‌‌کنیم شرایط برای کار در مدرسه به‌عنوان مهمترین رکن‌ تعلیم و تربیت بهتر از گذشته فراهم شود، عنوان کرد: من یا مدیر مدرسه باید نوکری مدرسه را کند و بر همین اساس بر مدرسه‌‌محوری تاکید می‌‌‌کنیم. معلمی که مجبور است شغل دوم داشته باشد. معلم ششدانگ سر کلاس نیست و این معلم نمی‌‌تواند دانش‌آموز را به مراتبی از حیات طیبه برساند که باید راه حل این مشکل را پیدا کنیم‌ که هم‌‌‌اکنون به این سمت می‌‌رویم البته ممکن است قدم‌ها ناچیز بوده باشد.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۱۹۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای سال تحصیلی آینده ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در استان جذب می‌شوند که با استفاده از معلمان قراردادی این تعداد به ۱۲ هزار و ۶۸۹ نفر افزایش می‌یابند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سیدامیر شوشتری درجمع خبرنگاران به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم، ضمن تشکر از تلاش‌های معلمین و اهمیت به وضعیت معیشت و حقوق معلمین اظهار داشت: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه، با 100 هزار همکار فرهنگی و یک میلیون و 500 دانش آموز مشغول فعالیت است.

وی افزود: در آزمون‌های استخدامی مختلفی که برگزار شد برای سال تحصیلی آینده 10 هزار و 208 معلم جدید در استان خراسان رضوی جذب آموزش و پرورش می‌شوند. با استفاده از معلمان قراردادی نیز این تعداد به 12 هزار و 689 نفر افزایش پیدا می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: 20 هزار نفر بازمانده از تحصیل در این استان طبق اعلام وزارت آموزش و پرورش اعلام شده و این در حالی است که 5 هزار نفر از بازماندگان تحصیل برای سال گذشته هستند که به صورت تکراری در آمار مجدد آورده شده‌اند.

شوشتری اضافه کرد: 90 درصد از دانش‌آموزان اتباع در خراسان رضوی افغانستانی هستند و اتباع عراق و سوریه در رتبه‌های بعدی قرار دارند، همچنین شمار دانش‌آموزان اتباع خارجی استان خراسان رضوی 70 هزار نفر است و علاوه بر این 3 هزار نفر از دانش‌آموزان اتباع خارجی نیز در مدارس خودگردان مشغول تحصیل هستند که این مدارس زیر پوشش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی قرار ندارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • نواخته شدن زنگ سپاس از معلم در مدارس گلستان
  • استخدام ۵۸۱ نفر در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد
  • وجود ۲ معلم نمونه کشوری در گلستان
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • ۷۱۰ آموزگار جدید از ماه مهر تدریس را در مدارس آذربایجان‌غربی آغاز می‌کنند
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش