Web Analytics Made Easy - Statcounter

مردم شهر کوهپایه نسبت به احداث یک واحد صنعتی مرغداری در شهر گله مند هستند، تا جایی که معتقدند احداث این مرغداری به یک مشکل بزرگ در آینده برای شهر کوهپایه تبدیل می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ کوهپایه یکی از شهر‌های قدیمی شرق اصفهان و جزء شهرهای مهاجر پذیر است که از شمال با کارگاه‌های تجاری و از شرق با شهرک صنعتی و در جنوب با تصفیه خانه فاضلاب شهری محصور شده است و این شهر تنها از شرق می‌تواند فضای شهری خود را متناسب با جمعیت به پیش ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از چند سال قبل خبر احداث یک واحد مرغ‌داری صنعتی در غرب شهر علامت سوال‌ها را بر انگیخت و یکی از دغدغه‌های شهروندان این شهر شد، روند احداث این مرغداری در زمان تصدی بخشدار‌های وقت تودشکی، ثالثی و سرپرست کنونی بخشداری الهیاری‌زاده پیش رفت و در این زمان مردم شهر با نامه‌ها، طومارها و مراجعه به بخشداری و شورای شهر نگرانی خود را از احداث این مرغداری صنعتی در نزدیکی قسمت غربی شهر کوهپایه اعلام کردند.

علیخانی شهروند کوهپایه‌ای با اشاره به آلاینده بودن این واحد صنعتی اظهار کرد: با توجه به نزدیکی این محل به شهر کوهپایه و بوی نامطبوع مرغداری و با وزش بادهای غربی شرقی به داخل شهر زندگی را در شهر کوهپایه سخت می‌کند.

وی گفت: بخشی اختصاص برای واحدهای صنعتی دامداری مشابه در حاشیه جاده قهی در نظر گرفته شده است اما چرا اصرار وجود دارد که این واحد در غرب شهر احداث شود؟

علیخانی تصریح کرد: هفته پیش بانوان شهر به بخشداری کوهپایه مراجعه کردند و با سرپرست بخشداری دیدار کردند و نگرانی و اعتراض خود را از احداث این واحد صنعتی با وی در میان گذاشتند.

مومنی دیگر شهروند کوهپایه‌ای افزود: از مسوولان شهر و بخش کوهپایه می‌خواهیم که مانع اتفاقی شوند که سرزنش آیندگان برای ان‌ها را به همراه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: احداث این مرغداری به یک مشکل بزرگ در آینده برای شهر کوهپایه تبدیل می‌شود که حل آن بسیار مشکل خواهد بود.

مومنی می‌گوید: چه کسی بدش می‌اید که سرمایه گذار در شهرش سرمایه گذاری کند و اشتغال ایجاد شود و به نوبه خود از مسوولان شهر می‌خواهیم که به سرمایه گذاران در شهر بیش تر از پیش ارج نهند اما این به این معنی نیست که برای درست کردن ابرو چشم ان را هم کور کنیم.

حجت الاسلام محمد یزدانی امام جماعت مسجد الحسین(ع) شهر کوهپایه، گفت: با توجه به این‌که ۲۰ روز است از حضور من در مسجدالحسین می‌گذرد مردم با مراجعات مکرر و زیادی نارضایتی خود را از احداث یک واحد مرغداری در غرب شهر کوهپایه اعلام می‌کنند.

وی بیان کرد: از مسوولان عاجزانه تقاضا دارم که برای رفع این دغدغه مردمی و کمک به رفاه شهروندی اقدامات لازم را انجام دهند.

* نگرانی مردم نسبت به احداث مرغداری در ضلع غربی کوهپایه

بعد از حضور بانوان در بخشداری در هفته گذشته تعدادی از مردم شهر کوهپایه نیز در شامگاه چهارشنبه در شهرداری کوهپایه حضور یافتند که نمایندگان ان‌ها با شورای شهر دیدار کردند.

رئیس شورای شهر کوهپایه در این جلسه اظهار کرد: شورای شهر در خصوص احداث واحد صنعتی مرغ‌داری در ضلع غربی شهر کوهپایه همگام با مردم با تصویب مصوبه و ارسال نامه به بخشداری، فرمانداری و فرا دست استان به بیان خواسته مردم اقدام کرده است.

قوام‌الدین ضیایی با اشاره به مخالفت و اتفاق نظر هر 5 عضو شورای شهر کوهپایه با ایجاد این مرغ‌داری صنعتی، افزود: با رفتن ثالثی بخشدار وقت و انتخاب الهیاری‌زاده به عنوان سرپرست بخشداری فشارها برای گرفتن این مجوز بیشتر شده اما تا کنون این اتفاق نیفتاده است.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت‌گرفته شورای شهر در این موضوع گفت: آخرین اقدام صورت‌گرفته، ارسال نامه‌ای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی و الحاق طومارهای مردمی و معرفی جانمایی کارشناسی برای محل احداث این واحد صنعتی بوده است.

وی به نمایندگی از دیگر اعضای شورای شهر کوهپایه خاطرنشان کرد: علی‌رغم این‌که شهر کوهپایه از شرق با شهرک صنعتی و از شمال با کارگاه‌های تجاری و از جنوب با تصفیه خانه فاضلاب محصور شده و تنها نقطه برای گسترش فضا و بستر لازم شهری است و مضافا به دلیل آسیب‌ها و مشکلاتی زیست محیطی و بهداشتی از این جانمایی، شورای شهر تمام تلاش خود را برای جلوگیری از این احداث انجام خواهد داد.

ضیایی بیان کرد: این واحد صنعتی تمامی مجوزهای لازم برای احداث را کسب کرده اما در این میان منافع شهر کوهپایه و مردم این شهر لحاظ نشده و بنا بر وظیفه ذاتی شورای شهر مخالفت‌های مردم که با حضور و نامه به شورای شهر انتقال داده شده، حجتی است که پیگیری و توجه به آن از سوی شورای شهر و دیگر سازمان‌ها لازم است.

وی تصریح کرد: با توجه به شرایط موجود و دغدغه‌خاطر شهروندان در هفته آتی اعضای شورای شهر و چند تن از نمایندگان مردم با معاونان استاندار در اصفهان دیدار خواهند کرد.

به نظر می‌رسد نیاز است برای این احداث این مرغ داری لازم است یک‌بار دیگر جوانب کار و ایرادات احتمالی آن‌را مورد بررسی قرار داد تا نتیجه آن پیشرفت شهر و بخش کوهپایه باشد و دغدغه خاطر مردم نیز رفع شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۰۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • بی‌عدالتی‌ها پتروشیمی‌ها در حق مردم استان بوشهر پذیرفتنی نیست
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • جوجه ریزی در مرغداری سیستان و بلوچستان ۱۷ درصد افزایش یافت