Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@09:36:32 GMT

عشایر ظرفیتی عالی برای گردشگری بوم گردی است

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۸۲۵۷۲

عشایر ظرفیتی عالی برای گردشگری بوم گردی است

به گزارش ایرنا، کرمعلی قندالی روز پنجشنبه در نشست رسیدگی به مشکلات عشایر استان سمنان در فرهنگسرای نیستان مهدیشهر افزود : عشایر بکرترین محیط زندگی را دارند که بهترین ظرفیت برای گردشگری بوم‌گردی است.
وی با اشاره به انطباق انسان با محیط، طبیعت و حیات وحش در زندگی عشایری، خاطرنشان کرد : چرخه زندگی عشایر ایران به گونه ای است که گردشگران به ویژه خارجی ها تشنه گذراندن چند شبانه روز در چنین شرایط زیستی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


قندالی با اشاره به وجود دست کم 35 میلیون هکتار عرصه های عشایری ایران که ظرفیت گردشگری دارد، خاطرنشان کرد : به همین منظور، امسال برای اولین بار در کشور مدیریت امور عشایری عضو ستاد خدمات سفر شد.
رئیس سازمان امور عشایری کشور ادامه داد : فرهنگ بزرگ عشایر و سابقه تاریخی این شکل زندگی برای گردشگران خارجی جذابیت زیادی دارد به طوری که در بین عشایر زاگرس حضور چند روزه گردشگران خارجی می تواند با درآمد سالانه عشایر برابری کند.
وی درباره مسایل اقتصادی و معیشتی عشایر، بیان کرد : در این چند سال سعی کردیم به سود عشایر، جو روانی ناشی از شرایط خشکسالی و مشکلات مختلف را در کشور بشکنیم که مناسب بودن قیمت گوشت در شرایط کنونی یکی از دستاوردهای این رویکرد است.
وی با اشاره به بهبود شرایط اقتصادی عشایر در بررسی شاخص ها در سال های اخیر، تصریح کرد : از سال 93 تاکنون، میانگین قیمت علوفه 34 درصد و میانگین قیمت گوشت 85 درصد افزایش یافته است.
قندالی ادامه داد : از سوی دیگر تولید علوفه به میزان چهار هزار تن در کشور در سال 93 اکنون به 4.5 برابر و به 18 هزار تن افزایش یافته است.
وی بیان داشت : سال گذشته دولت علوفه را 10 هزار و 300 ریال خرید و بین عشایر هفت هزار ریال توزیع کرد و از سال گذشته یکهزار میلیارد ریال تسهیلات برای عشایر درنظر گرفته شد که تاکنون 400 میلیارد ریال جذب شده است.
رئیس سازمان امور عشایری کشور درباره مشکلات عشایر استان سمنان نیز گفت: مشکل میان‌بندهای مسیر کوچ عشایر این استان فقط در دو بخش رضاآباد و عباس آباد وجود دارد و دیگر مشکل عشایر استان سمنان این است که حدود 90 درصد چوپانان از اتباع افغان هستند که باید این مساله بهتر مدیریت شود.
در این نشست با حضور احمد همتی نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی، برخی مدیران کل استان و جمعی از نمایندگان عشایر شهرستان های سمنان، مهدیشهر و سرخه، مواردی مانند کمک به جبران خسارت عشایر از خشکسالی، مشکل ثبت ایل راه ها، مشکل عشایر در دریافت تسهیلات بانکی، قیمت بالای نهاده های دامی و خشکسالی مراتع، مطرح شد.
سه هزار و 181 خانوار عشایر با جمعیت 15 هزار نفر 65 درصد دام سبک استان سمنان به تعداد یک میلیون و 70 هزار راس را در اختیار دارند و سالانه 9 هزار و 330 تن گوشت قرمز به ارزش سه هزار و 600 میلیارد ریال تولید می کنند.
6103/6026
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 خشکسالی شاخص گردشگری گوشت مجلس شورای اسلامی موسسات مالی و اعتباری تلگرام تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۸۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان این که نداشتن اقدامات زیر ساختی برای مردم عشایری دلیلی برای کمبود زمینه توسعه است، گفت: زیر ساخت‌های بازار فروش دامداران عشایری فراهم خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، محمد زهرایی امروز _چهارشنبه، دوازدهم اردیبهشت_ در حاشیه افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی در منطقه دهدلی اظهار کرد: یکی از مشکلات اساسی ساکنان عشایرنشین چهارمحال‌وبختیاری، نبود زیر ساخت‌های لازم است که برای به وجود آوردن زمینه توسعه لازم است.

وی افزود: قرار بر این است که برای فروش بهتر محصولات دامداری و کشاورزی مردم عشایری با همکاری دولت سیزدهم و دستگاه‌های مجری، زیرساخت‌های این توسعه فراهم شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به مسیر صعب‌العبور و هزینه این زیر ساخت‌ها تصریح کرد: سازمان بسیج سازندگی به‌عنوان یکی از مجری‌ها در کنار دولت برای این کار مهم قرار گرفته و با استفاده از امکانات ماشین‌آلات و نیروهای بسیجی برای آسان‌سازی این طرح اقدام می‌کند.

زهرایی تاکید کرد: مسیر فراهم کردن این زیر ساخت‌ها در کوتاه مدت به پایان نخواهد رسید و به صبوری مردم غیور عشایرنشین نیز احتیاج داریم.

وی با اشاره به نقش مردمان عشایری به‌عنوان رزمندگان خط مقدم افزود: مردمان عشایری امنیت مرزها را فراهم می‌کنند به همین دلیل نباید این عمل ارزشمند از نظر سیاستمداران کشور دور بماند.

کد خبر 749875

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • بازار مبل ظرفیتی مناسب برای شکوفایی شهر مریانج است
  • حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • حکم قاتل محمودرضا جعفر آقایی تایید شد
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • تایید حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • طبیعت‌گردی خطرناک در کنار ببر‌های درنده (فیلم)
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود