Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به آغاز طرح ضیافت ماه مبارک رمضان گفت: در این طرح میزان 1200 تن برنج،600 تن گوشت مرغ منجمد، 60تن گوشت گوساله منجمد و 800 تن شکر برای شهروندان در سطح استان در مراکز مجاز در نظر گرفته شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی عباسی مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمان در گفتگو با راه آرمان ؛ با بیان اینکه تنظیم بازار در ایام خاص مانند عید نوروز، ماه مبارک رمضان و ماه محرم به منظور تعادل بخشی و ثبات در بازار  صورت می گیرد، اظهار کرد: امسال نیز طرح ضیافت در ماه مبارک رمضان به منظور تنظیم برخی از اقلام اساسی آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی با اشاره به برگزاری جلسه تنظیم بازار به منظور طرح ضیافت عنوان کرد: در جلسه یاد شده برنامه ریزی به جهت توزیع  اقلام برنج،گوشت مرغ منجمد، گوشت گوساله منجمد و شکر در قالب فروشگاه های زنجیره ای،تعاونی ها و عاملین توزیع که دارای مجوز از مراجع ذی صلاح هستند، انجام شد و بر همین اساس نیز توزیع در سطح استان و شهرستان ها انجام خواهد شد.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان کرمان با بیان اینکه توزیع  1200 تن برنج تایلندی هومالی و هندی 1121 برای کل استان در این ایام مد نظر قرار گرفته شده است، تصریح کرد: از این میزان 900 تن برنج در شمال و ما بقی در جنوب استان توزیع خواهند شد.

وی ادامه داد: نزدیک به 600 تن  گوشت مرغ منجمد ، 60 تن گوشت گوساله و 800 تن شکر  که 200 تن مربوط به جنوب و 600 تن برای شمال استان در نظر گرفته شده است؛ با توجه اینکه قیمت شکر در حال حاضر در بازار مناسب می باشد فعلا توزیع صورت این جنس صورت نگرفته است و با توجه به شرایط بازار این کار انجام خواهد شد.

عباسی در پایان با اشاره به اینکه میزان توزیع اقلام با توجه به سرانه جمعیتی هر شهرستان می باشد، خاطر نشان کرد: با همکاری جهاد کشاورزی در ستاد تنظیم بازار عاملین مربوطه معرفی شده اند؛ همچنین اقلام به اندازه کافی به جهت توزیع وجود دارد  و اگر کمبودی به فراخور بازار به وجود آید جلسه ستاد تنظیم بازار برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۱۵۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، محسن ذبیحی با اشاره به اینکه اصلاح روابط مالی صنعت برق می‌تواند به سرعت گردش منابع نقدینگی و حذف بروکراسی امکان برنامه‌ریزی و برآورد منابع برای کل سال بهبود نقدینگی بر اساس تلاش شرکت‌ها در وصول استفاده از اعتبار گردش نقدینگی در حساب شرکت‌ها انگیزه وصول معوقات رسوب شده در استان‌ها و حمایت مقامات سیاسی استان بیانجامد، گفت: تأمین منابع مالی در حوزه جاری با توجه به نیازهای منطقی هر شرکت با تعیین ضرایب محاسبه و تعیین شده، انجام خواهد شد و متناسب با آنها منابع لازم در اختیار شرکت‌ها قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در حوزه سرمایه‌ای سعی شده تا با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های قانون موجود، برنامه‌های مصوب سالیانه بر اساس منابع در دسترس، اجرا و از طریق کنترل حجم سرمایه گذاری شرکت‌ها از افزایش بدهی‌ها جلوگیری شود.

ذبیحی در عین حال بزرگترین تهدید در راه اجرای طرح مالکیت و استقلال مالی شرکت‌های توزیع را عدم توجه کافی احتمالی برخی از شرکت‌های توزیع به مناسبات و نحوه خرید برق از بورس انرژی و عدم مراقبت و مدیریت دقیق تناسب منابع و مصارف عنوان کرد و در خصوص بدهی سالیان گذشته شرکت‌های توزیع به سازندگان و پیمانکاران نیز گفت: حل اساسی این بدهی‌ها مستلزم اصلاحات اساسی اقتصاد صنعت برق در هزینه انشعاب و دریافت بهای تمام شده قیمت برق است.

وی در همین زمینه افزود: اما در کوتاه مدت استفاده از رسوب معوقات فروش برق و وصول آن در شرایط حاضر، راه حل کوتاه مدت است، ضمن آنکه امیدواریم بخشی از بدهی‌ها نیز از طریق ظرفیت‌های قانونی در دسترس قابل تحقق، در آینده تأمین شود.
معاون هماهنگی توزیع توانیر در پایان تأمین برق تعهدات ایجاد شده در حوزه مشترکین جدید را اولویت نخست کارهای حوزه توزیع نیروی برق در کشور اعلام کرد و خاطرنشان ساخت: طرح‌های مرتبط با گذر از اوج بار سال ١٤٠٣، هوشمندسازی و کنترل پذیری بار و طرح‌های تبدیل شبکه‌های سیمی مسی به کابل خود نگهدار نیز در زمره برنامه‌های اولویت دار سال جاری است.

کد خبر 6089929 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • ذخیره‌سازی ۲۸۳۱ تن مرغ در سردخانه‌های مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • صدور رای برای بیش از ۹۵ درصد از پرونده‌های تخلف طرح شده در تعزیرات گلستان
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید