Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@21:21:41 GMT

توسعه کیف پول آفلاین کیپاد

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۴۹۹۷۵

توسعه کیف پول آفلاین کیپاد

کیف پول همراه پاسارگاد با نام تجاری کیپاد به منظور ساماندهی بازار پرداخت خرد کشور راه‌اندازی شده و حالا بعد از قزوین و مشهد قرار است در کلانشهر تهران توسعه پیدا کند.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، اواخر سال ۹۶ بود که کیف پول همراه پاسارگاد با نام تجاری کیپاد با همکاری بانک پاسارگاد، ایرانسل و فناپ پرداخت به منظور ساماندهی پرداخت‌های خرد بر بستر موبایل، از طریق فناوری نوین NFC ارائه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف کیپاد که اولین کیف پول آفلاین در ایران و منطقه خاورمیانه به شمار می‌رود، سروسامان دادن به پرداخت‌های تا سقف ۵۰ هزار تومان است که علاوه بر سرعت بالا در انجام تراکنش‌ها، ضریب امنیت بالایی دارد.

این محصول که از دستاوردهای نوآورانه بانک پاسارگاد محسوب می‌شود، با توان فنی شرکت فناپ و همکاری شرکت ارتباطی ایرانسل به عنوان بزرگ‌ترین اپراتور دیتای کشور، طراحی و پیاده‌سازی و بعد از رونمایی در سومین نمایشگاه تراکنش، در شهرهای قزوین و مشهد وارد فاز اجرایی شد.

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از نمایشگاه دستاوردهای ایرانسل به مناسبت هفته ارتباطات از پروژه کیپاد بازدید کرد و بر اساس آخرین آمارهای اعلام شده در این مراسم، کیپاد یکی از پروژه‌های پیش‌رو در زمینه هوشمندسازی شهرها به شمار می‌رود که توانسته دستاوردهای مناسبی در زمینه تعداد تراکنش کسب کند.

پرداخت خرد چالش بزرگ کشور است

حسین فلاح جوشقانی، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره کیف پول‌های الکترونیکی و فضای تعامل اپراتورها با شرکت‌های فعال فناوری بانکی گفت: استفاده از فناوری‌های جدید یک اصل در ارائه خدمات و سرویس‌های نوین است که می‌تواند علاوه بر برتری یک کسب و کار باعث شود تا هزینه‌های اقتصادی کاهش و رشد اقتصادی ایجاد شود؛ پرداخت خرد یک چالش بزرگ در ایران محسوب می‌شود و تعامل میان یک اپراتور ارتباطی با سرویس‌های نوین و یک شرکت فعال فناوری در حوزه پرداخت قابلیت ساماندهی ظرفیت بازار پرداخت خرد را با روش نوین پرداخت موبایلی از طریقNFC  ایجاد کرده است.

معاون وزیر ارتباطات در خصوص حرکت به سوی بانکداری الکترونیک بیان کرد: سیستم بانکداری الکترونیک یک اصل برای افزایش سرعت و راحتی در عملیات‌های بانکی در عین کاهش هزینه‌های بانکداری و ارائه خدمات نوین است که باید به آن توجه ویژه داشت؛ در حال حاضر با توجه به برنامه‌‎های دولت در آینده، تمامی عرصه‌ها از جمله بانکداری مبتنی بر فناوری خواهد بود.

وی تصریح کرد: کیپاد حاصل تعامل سازنده میان اپراتور ارتباطی با شرکت فعال در حوزه پرداخت و پولی به منظور ارائه خدمات با کیفیت و سرویس‌های دارای ارزش افزوده است.

کیپاد به عنوان یک راهکار ملی در حوزه پرداخت خرد توسعه پیدا می‌کند

محمد آجدانی، معاون پرداخت خرد شرکت فناپ پرداخت درباره کیپاد و اهداف اصلی این پروژه گفت: کیف پول همراه پاسارگاد تحت نام کیپاد محصولی برای مدیریت پرداخت‌های خرد یعنی پرداخت‌های کمتر از ۵۰ هزار تومان در سطح کشور است. پرداخت‌های خرد (کمتر از ۵۰ هزار تومان) حجم زیادی از ترافیک شبکه را اشغال می‌کند و حدود ۸۰ درصد تراکنش های شاپرک را تشکیل می‌دهد و هزینه بالایی برای بانک‌های پذیرنده به دنبال دارد. لذا مدیریت پرداخت خرد در سطح کلان و با استفاده از فناوری‌های نوین برای کاهش هزینه‌ها اهمیت بالایی پیدا کرده است.

معاون پرداخت خرد شرکت فناپ پرداخت با بیان اینکه تراکنش‌های خرد برای بانک‌های پذیرنده صرفه اقتصادی ندارد، افزود: بانک‌های پذیرنده برای هر پرداخت، باید حداقل ۵۰ تومان هزینه کنند که جذب این منابع خرد با روش فعلی نه تنها سودآوری ندارد، بلکه بانک‌ها را دچار ضرر و زیان نیز می‌کند. طبیعتا همین مسئله باعث می‌شود تراکنش‌های خرد یک چالش اقتصادی برای بانک‌ها به حساب آید.

وی ادامه داد: تمرکز شرکت فناپ پرداخت، ارائه راهکارهای نوین در حوزه پرداخت خرد و ایجاد قابلیت‌های جدید در این حوزه مبتنی بر تلفن‌همراه هوشمند است. بنابراین با حمایت بانک پاسارگاد و همکاری شرکت ایرانسل، توسعه پرداخت موبایلی به عنوان فناوری جدید و برتر پرداخت الکترونیکی با استفاده از سیم کارت‌های NFC  ایرانسل در دستور کار قرار گرفت.

آجدانی در پاسخ به سوال چرایی اجرا شدن کیپاد در قزوین و مشهد، گفت: استفاده از فناوری پرداخت موبایلی به فرهنگ‌سازی خاص و زمان‌ نیاز دارد؛ به دلیل همین مسئله تصمیم گرفته شد تا کیپاد در شهرهایی شروع به کار کند که اکوسیستم سیستم حمل و نقل عمومی آن در گذشته توسط فناپ پرداخت با کارت‌های شهروندی راه‌اندازی شده بود؛ البته قرار است کیپاد در سایر شهرها نیز توسعه پیدا کند و به عنوان یک راهکار ملی در حوزه پرداخت خرد توسط اقشار مختلف مردم استفاده شود.

معاون پرداخت خرد شرکت فناپ پرداخت با اشاره به وضعیت کیپاد گفت: باتوجه به نیاز کیپاد به تجهیزات سخت‌افزاری، تا به امروز گیت‌های مترو، BRT  و اتوبوس شهر مشهد و ناوگان اتوبوس قزوین به سخت‌افزارهای مناسب برای تراکنش غیر تماسی بر بستر NFC مجهز و ۲۵۰۰ دستگاه پوز فروشگاهی با سیستم پرداخت NFC نیز در این مکان‌ها نصب و راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: در فاز دوم، برنامه توسعه کیپاد برنامه‌ریزی شده تا این سرویس در تهران نیز راه‌اندازی شود.

آجدانی تاکید کرد: مدل کسب و کار کیپاد در بلندمدت صرفه‌جویی در هزینه‌ کارمزدی تراکنش‌های خرد است که می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های سنگین بانک‌ها در جذب منابع خرد شود.

روزانه بیش از ۷۵۰۰ تراکنش در شهر مشهد با کیپاد انجام می‌شود

محمد زیاری، مدیرکل فروش سازمانی شرکت ایرانسل درباره کیپاد اظهارداشت: همکاری و فعالیت مشترک سازنده میان اپراتور ایرانسل و بانک پاساگاد در دو سال باعث شد تا پروژه‌ کیف پول الکترونیکی تحت عنوان کیپاد پیاده‌سازی شود و به سرانجام برسد. اجرای پروژه کیف پول الکترونیک به بستر ارتباطی قدرتمند نیاز دارد که با توجه به پوشش شبکه گسترده ایرانسل و بهره‌گیری از فناوری‌های جدید، قابلیت کیف پول آفلاین و پرداخت غیرتماسی با موبایل با استفاده از سیم کارت‌های NFC ایرانسل محقق شد.

وی ادامه داد: کیپاد پروژه موفقی در زمینه پروژه‌های شهر هوشمند ایرانسل با همکاری فناپ پرداخت به شمار می‌رود که هم‌اکنون روزانه بیش از ۷۵۰۰ تراکنش موبایلی بر بستر سیم کارت‌های NFC  تنها در حوزه پرداخت خرد و حمل و نقل عمومی مشهد انجام می‌شود.

کیف پول آفلاین؛ تحولی در صنعت بانکداری

ابوالحسن فیروزآبادی، دبیر شورای عالی فضای مجازی و رییس مرکز ملی فضای مجازی ایران در بازدید از غرفه فناپ پرداخت در سومین نمایشگاه تراکنش در خصوص کیپاد گفت: فناوری و فضای مجازی به کمک یکی از مشکلات بزرگ بانکی ایران یعنی پرداخت خرد آمده است. کیپاد راهکاری است برای شرکت فناپ پرداخت که با توجه به فناوری استفاده شده در آن و همکاری مستقیم با یکی از اپراتورهای تلفن همراه، توانسته تحولی در صنعت بانکداری برای تسریع تراکنش‌های مالی ایجاد کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام ايرانسل بانک پاسارگاد فناپ کلانشهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۴۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اطلاع داد: درسال گذشته، این ستاد در بحث تبصره ۱۸، از ۱۱ طرح به مبلغ ۲۷.۵ میلیارد تومان و خارج از تبصره ۱۸، از ۱۴ طرح به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان حمایت کرده است.  

وی در خصوص مأموریت‌های ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری توضیح داد: رصد فناوری و شناسایی زیست‌بوم، فرهنگ‌سازی و ترویج سواد فناوری، حمایت از نخبگان پژوهشگر و سرآمدان فناور، توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و نوظهور و تجاری‌سازی و بازاریابی از جمله ماموریت‌هایی است که این ستاد در دستور کار خود دارد.

کرباسی، توسعه منابع انسانی، توسعه فرهنگ بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات، توسعه اتصال‌پذیری با اولویت هوشمندسازی صنایع و تقویت زیرساخت امنیت سایبری شبکه و صنعتی را از اهداف راهبردی این ستاد برشمرد.

وی ادامه داد: دانشگاهیان و پژوهشگران، هسته‌های فناور و شرکت‌های نوپا، صنایع، سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی، عموم افراد جامعه از مخاطبان این ستاد محسوب می‌شوند.

کرباسی درباره فعالیت‌های این ستاد گفت: ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات در سال گذشته اقدام به انتشار هفت فراخوان کرد که از آن جمله می‌توان به فراخوان حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی، فراخوان پروژه‌های تحقیقاتی- طرح‌های پژوهشی و پسادکتری (بنیاد علم)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه (نوآفرین)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه تجهیزات رادیویی، فراخوان مشترک با شرکت ایرانسل، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه کرده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات همچنین به پروژه‌های پرچم‌دار این ستاد در سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: این پروژه‌های پرچم دار بر محصولات مورد نیاز گلوگاهی کشور تمرکز دارند و هدف از طرح این پروژه‌ها را حل مشکلات کشور در بحث فناوری  دانست.

وی در این راستا، پروژه اینترنت کوانتومی، فناوری دسترسی رادیویی باز (Open RAN) و  Fablab IOT و FSO را از جمله این پروژه‌های پرچم دار برشمرد.

کرباسی در خصوص حمایت‌های ستاد هم گفت: ستاد در بحث تبصره ۱۸، ۷۲ طرح دریافت و ۱۱ طرح را به مبلغ ۲۷/۵ میلیارد تومان مورد حمایت قرار داده و خارج از تبصره ۱۸، ۱۸ طرح دریافت  و ۱۴ طرح به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: در حوزه تجاری‌سازی و بازاریابی هم ستاد برنامه‌هایی را در دستور کار خود داشته است.

کرباسی، شرکت در گردهمایی شرکت‌های فناوری اطلاعات و نرم افزار‌های رایانه‌ای در مشهد، شرکت در رویداد ملی نکست و امضا ۱۳ تفاهم نامه و توافق نامه را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا عنوان کرد.  

وی ادامه داد: همچنین، همکاری در تجهیز دو آزمایشگاه تخصصی در حوزه ۵G و IOT با همراه اول و شرکت ایرانسل از دیگر اقدامات این ستاد در سال ۱۴۰۲ است.

کرباسی اضافه کرد: حدود ۳۳ میلیارد تومان از محل بودجه ستاد به تفکیک ۱۱ درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، ۲۱ درصد حمایت از نخبگان و ۶۸ درصد توسعه فناوری و همچنین  ۴۹ میلیارد تومان هم از نهاد‌های دیگر در قالب اعتبار مالیاتی و تفاهم‌نامه‌ها جذب شد که به تفکیک ۱ درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، ۳۷ درصد به حمایت از نخبگان و ۶۲ درصد به توسعه فناوری اختصاص پیدا کرده است.

وی در ادامه از تشکیل کارگروه‌هایی همچون اینترنت اشیا و هوشمندسازی، ارتباطات نسل جدید، ماهواره و سنجش از راه دور و  امنیت سایبری به عنوان یکی از اقدامات این ستاد در سالی که گذشت یاد کرد.  

کرباسی درباره دیگر اقدامات این ستاد افزود: بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و آزمایشگاه‌های تخصصی در راستای رصد، شناسایی و ترویج امید در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از دیگر برنامه‌هایی است که دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از جمله این فعالیت‌ها است.

وی اضافه کرد: بازدید از آزمایشگاه تحقیقاتی و  مرکز نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در دانشگاه علم و صنعت، مجموعه‌های شتاب‌دهنده و شرکت‌های دانش‌بنیان شهر اصفهان، کارخانه نوآوری در خراسان رضوی و بررسی مسائل فناورانه بخش رادیویی نسل پنجم ارتباطی در نشستی با شرکت‌های دانش‌بنیان از جمله  دیگر اقدامات این ستاد است.

 کرباسی به فعالیت‌های نمایشگاهی این ستاد اشاره کرد و گفت: حضور ستاد در چهارمین رویداد هفته ایران دیجیتال، کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات ویژه توسعه هوشمندسازی، چهاردهمین نمایشگاه فناوری نانو ۱۴۰۲ و  بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام ۱۴۰۲ از دیگر فعالیت‌های نمایشگاهی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات است.

دبیر این ستاد درباره فعالیت‌های آموزشی و کارگاه‌ها ادامه داد: برگزاری سه دوره رویداد کاشتن برای آینده با عناوین «دنیای شگفت‌انگیز ارتباطات از ژرفای کوانتوم تا ماورای ماهواره‌ها»، «اتصال‌پذیری، ارتباطات و هوش مصنوعی» و «ایران هوشمند و متصل» و حمایت‌های مالی از نهاد‌ها و دانشجویان با موضوعاتی مانند اولین هکاتون  ۵G، دومین هکاتون همراه اول IOT، دوم هکاتون ۵G، برگزاری اولین دوره ASMMasters و مسابقه طراحی و ساخت ماهواره‌های مکعبی Qsat (کیوست) و برگزاری دو دوره آموزشی «امنیت سایبری» از جمله اقدامات آموزشی این ستاد است.

کرباسی در همین راستا اضافه کرد:همچنین، «آشنایی با فناوری‌های نوظهور و مشاغل آینده با عنوان اتصال‌پذیری و ارتباطات نسل جدید»  از دیگر رویداد‌ها و مسابقات و دوره‌های آموزشی  که این ستاد در سال گذشته به انجام رسانده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت