Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: با پیوستن به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم باید آقایان محسن رضایی، ولایتی، سردار قاسم سلیمانی و سردار وحیدی را تحویل غرب بدهیم.

به گزارش مشرق، در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس شورای اسلامی بررسی لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه و عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در مخالفت با این لایحه گفت: این لایحه را به عنوان بحث ملی در نظر بگیرید. در چنین بزنگاه هایی است که در تاریخ مشخص می شود این مجلس چگونه مجلسی بوده است.

بیشتر بخوانید:

لایحه الحاق به CFT برای ۲ هفته مسکوت ماند

وی اظهارداشت: کمیسیون امنیت ملی که مسئولیت بررسی این لایحه را داشته است، در مورد آن نظری نداده که این امر جای ابهام دارد. این لایحه باید به کمیسیون بازگردد و کمیسیون نظر قاطع و روشن اعلام کند.

در ادامه علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر کمیسیون در موعد مقرر در خصوص لایحه ای اظهارنظر نکند و دولت درخواست بررسی لایحه را داشته باشد، هیئت رئیسه باید آن را در دستور کار مجلس قرار دهد.

مصری گفت: خیال خامی است اگر بگوئیم در رابطه با کنوانسیونی که در حال بررسی آن هستیم، آمریکا نظری ندارد، بدون اراده آمریکا چنین کنوانسیونی ایجاد نمی شود.

نماینده کرمانشاه افزود: دوستان فکر می کنند این لایحه در مورد FATF است، در حالی که این کنوانسیون کاملاً در مورد تروریسم است. اگر فکر می کنید با پیوستن به این کنوانسیون تحریم ها از بین رفته و سوئیفت باز می شود، خیال خامی است. عضویت در این کنوانسیون هیچ دستاوردی برای ما ندارد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی تصریح کرد: این کنوانسیون در مورد مبارزه با تروریسم است اما این سوال مطرح می شود که آیا کشورهایی مانند آمریکا، انگلیس، فرانسه که به این کنوانسیون پیوسته اند تروریست هایی را که شهید بهشتی و شهید رجایی و باهنر را ترور کرده اند به ایران بازگردانده اند؟ این تروریست ها توسط این کشورها حمایت می شوند.

وی تاکید کرد: از نظر این کنوانسیون، سپاه پاسداران سازمان تروریستی است و ما باید افرادی مانند سردار رضایی، دکتر ولایتی، حاج قاسم سلیمانی و سردار وحیدی را به عنوان مصادیق تروریسم به غرب تحویل بدهیم. اگر می توانید پا روی آرمان های انقلاب بگذارید، این کنوانسیون را تصویب کنید.

مصری ادامه داد: امکانات گروه تروریستی داعش توسط عربستان و به دستور آمریکا تامین می شود. مگر آمریکا عضو این کنوانسیون نیست؟

نماینده کرمانشاه با اشاره به بندی از این کنوانسیون گفت: طبق این بند اعمال کیفری با ملاحظات سیاسی، فلسفی، قومی و نژادی قابل توجیه نیست. به عبارت دیگر، تمام ارزش های ما در این کنوانسیون بی ارزش است. یعنی مقابله با استکبار، عدالت خواهی، تعطیل.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی بیان کرد: بر اساس این تعریف، میرزاکوچک خان جنگلی، ستارخان و باقرخان، رئیسعلی دلواری همه تروریست هستند و به تروریست ها کمک کرده اند. آیا ملت ایران می پذیرد ستارخان به عنوان تروریست تعریف شود؟ اگر زمانی کشوری به ما حمله کرد و مردم دفاع کنند، تروریست خواهند بود؟

وی تصریح کرد: مگر ما عضو برجام و عضو سازمان بین المللی انرژی اتمی نیستیم؟ با همین حربه قلب راکتور اراک را درآوردند و اورانیوم های غنی شده را از ایران خارج کردند. این در حالی است که رژیم کودک کش اسرائیل تا دندان مسلح است.

مصری ادامه داد: برادران فراکسیون ولایی، امید و مستقلان، این موضوع مربوط به امنیت ملی کشور است. نمی گویم این لایحه را رد کنید، فرصت دهید تا در کمیسیون امنیت ملی بررسی شود. هرجا عجله کردید و جناحی عمل کردید، ضرر کردید.

نماینده کرمانشاه خطاب به موافقان این لایحه اظهارداشت: پشت تریبون بروید و تعهد بدهید که اگر به این لایحه ملحق شوید، تحریم های دلاری و بانکی ما برداشته می شود، من هم رای به تصویب می دهم.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی با اشاره به اظهارات روز گذشته وزیر امور خارجه آمریکا گفت: این فرد که رئیس جاسوس ها است، برای ایران شروط جدیدی را مطرح کرده است.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی 2018 روسیه خروج آمریکا از برجام حمایت از کالای ایرانی سردار حاج قاسم سلیمانی کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۹۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوری قزلجه: با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود /موضوع لایحه حجاب هنوز در رفت و برگشت است

به گزارش صدای ایران از اعتماد، آیا برای بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌های کشور از نمایندگان مجلس نظرخواهی شده است؟ نماینده مردم بستان‌آباد در پاسخ به این پرسش می‌گوید: «برای بازگشت گشت ارشاد از مجلس کسب نظر نشده است.» اظهاراتی که نشان می‌دهد عدم استفاده از دیدگاه‌های کارشناسی و قانونی نمایندگان در مهم‌ترین موضوعات کشور است. این در حالی است که طرح‌های سلبی اخیر با موضوع حجاب و راه‌اندازی گشت ارشاد، اساسا بدون استفاده از گزاره‌های قانونی اجرایی شده‌اند.

غلامرضا نوری معتقد است، مبنای حجاب باید مورد بحث گذاشته شود و یک اجماعی شکل بگیرد تا قوانین و مقررات لازم برای داشتن یک جامعه عفیف در آن شرایط ایجاد شود. از این رهگذر می‌توانیم به یک جامعه دین‌دار برسیم، با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود.

این نماینده مجلس می‌گوید: بی‌توجهی به پدیده‌های اجتماعی به این علت است که عده‌ای به این نتیجه رسیدند نیازی به نظر اجتماع ندارند و کارهایشان پیش می‌رود. در مورد بحث گشت ارشاد، کار حکمرانی و اداره کردن کشور کار ساده‌ای نیست و قواعد خود را دارد و با نظرات شخصی بی قاعده و خانواده و بچه‌ها، کار حکمرانی را مدیریت کرد. باید در جامعه قانون حاکم باشد. اگر در قانون آمده که گشت ارشاد تشکیل شود، تشکیل دهند، اما اگر نیست، به نظرم باید تجربه گذشته و اقدامات قبلی راهنمای مسیر باشد و از اقدامات امنیتی و قضایی در مواجهه با یک مساله فرهنگی اجتناب شود.

وی در ادامه درباره کسب نظر از مجلس بابت بازگشت گشت ارشاد بیان کرد: نظر مجلس در قوانین منعکس می‌شود و کسب نظر خاصی از صحن مجلس نشد. شاید از رییس مجلس یا کمیسیون‌ها پرسیده باشند، اما از صحن مجلس پرسیده نشد. موضوع لایحه حجاب هم هنوز در رفت و برگشت است. لایحه حجاب مباحث مبنایی را مورد بررسی قرار داده که قشر نخبگان جامعه روی آن حساس هستند و اشکالات اساسی لایحه حجاب جزو همین چالش‌هاست و باید پاسخ قانع‌کننده علمی به آنها داده شود. تا زمانی که این مبانی برطرف نشود، این مساله حل نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • هیئت اجرایی موقت فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس دوازدهم انتخاب شد
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • تنفس ۲۰ دقیقه‌ای جلسه صحن مجلس برای اقامه نماز
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • نوری قزلجه: فراکسیون مستقلین احتمالا برای ریاست مجلس و دیگر پُست ها کاندیدا دارد /تعداد اعضای فراکسیون ممکن است به ۱۰۰ نفر هم برسد
  • نوری قزلجه: با زور گشت ارشاد دین حفظ نمی‌شود /موضوع لایحه حجاب هنوز در رفت و برگشت است
  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • نوری قزلجه: ریاست قالیباف از بیرون مجلس حمایت می‌شود /طرح‌های «صیانت» و «شفافیت» سفارش شده بودند /نگران رادیکال‌های مجلس آینده نیستم