Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛موسسه تحقیقاتی کانتر گوینت به تازگی فهرستی از پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند و پرچمداران شرکت‌های تکنولوژی مختلف در جهان را منتشر کرده است که بر اساس این لیست، آیفون ۱۰ از لحاظ میزان فروش جهانی در صدر این جدول قرار گرفته است.

این پرچمدار شگفت‌انگیز که هنگام رونمایی توسط اپل، آیفون ایکس نام داشت، توانسته است سهم خود را به ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد از فروش جهانی برساند.

جالب اینجاست که مقام دوم پرفروش‌ترین گوشی هوشمند نیز در دستان اپل قرار دارد و آیفون ۸ پلاس توانسته ۲.۳ درصد از فروش جهانی را نیز از آنِ خود کند.

بسیاری از تحلیلگران و کاربران انتظار داشتند که حداقل مقام سوم برای یک شرکت کره‌ای همچون سامسونگ باشد، اما برخلاف تمامی انتظارها، یک شرکت چینی تازه تاسیس به نام شیائومی که در سال‌های اخیر توانسته جا پای مستحکمی برای خود ایجاد کند، جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید:بررسی همزمان چند نمونه آزمایش با استفاده از گوشی! 

گوشی هوشمند شیائومی ردمی آ. ۵ (Redmi ۵ A) با کسب ۱.۸ درصد از فروش جهانی توانست از رقبای کره‌ای و قدرتمند خود نیز پیشی بگیرد. هرچند که شیائومی با شرکت هموطن خود یعنی اوپو آ. ۸۳ با همین درصد فروش در کنار شیائومی ایستاده است.

پرچمداران گلکسی اس ۹ و گلکسی اس ۹ پلاس نیز در رتبه‌های پنجم و ششم با اختصاص سهمی معادل ۱.۶ درصد از فروش جهانی جای گرفته‌اند. آیفون ۷ و ۸ با اختصاص ۱.۶ و ۱.۴ درصد و همچنین گلکسی جی ۷ پرو و آیفون ۶ نیز با ۱.۴ درصد و ۱.۲ درصد به ترتیب در رتبه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم این جدول ایستاده‌اند.

همانطور که پیشتر هم ذکر شده بود، تولیدکنندگان گوشی هوشمند و شرکت‌های چینی فعال در این حوزه سالهاست که عزم خود را برای رقابت با رقبای قدرتمند خود همچون سامسونگ، ال جی و اپل جزم کرده‌اند تا بتوانند سهم فروش خود را در بازار‌های جهانی افزایش داده و نام و برند شرکت خود را توسعه و بهبود بخشند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

پرفروش‌ترین گوشی‌های هوشمند جهان مشخص شد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۰۰۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.
 
به گزارش یورونیوز؛ ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد. 
 
به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.
 
البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشورها هم در دسترس نیست. 
 
ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشورهایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد. 
 
او با بولسونارو رئيس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد. 
 
در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند. 
 
روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخوردهای نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.
 
با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگهای دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودروهای الکتریکی جهان رقابت می‌کند.
 
بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند. 
 
از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازارهای نیویورک اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • سریعترین قطار‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • ایفون ۱۶ کی میاد؟ بررسی تخصصی آیفون 16
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی