Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ سید پیمان توسلی مدیر عامل شرکت پروتئین گستر سینا وابسته به بنیاد مستضعفان از احداث اولین شهرک آبزیان کشور خبر داد.

توسلی گفت: شهرک آبزیان با چهار زیر مجموعه پرورش ماهی در قفس با ظرفیت 20 هزار تن در سال ،کارخانه تولید خوراک آبزیان با ظرفیت 40 هزار تن در سال ، کارگاه تکثیر ماهیان دریای با ظرفیت 50 میلیون قطعه ماهی دریایی در سال و کارخانه عمل آوری محصولات آبزی با ظرفیت 20 هزار تن احداث خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت پروتئین گستر سینا با تاکید بر اینکه احداث شهرک آبزیان موجبات خودکفایی و رونق صنعت شیلات را فراهم می‌سازد؛ افزود: احداث این شهرک 60 هکتاری در سواحل بوشهر تاثیر بسزایی در حمایت از بخش خصوصی فعال در صنعت پرورش ماهی دارد و ضمن تاثیر مستقیم در افزایش سرانه ماهی در کشور زمینه اشتغال خوبی را برای مردم این استان فراهم می‌کند.

سید پیمان توسلی در ادامه به برخی فعالیت‌های این شرکت در حوزه پرورش ماهی اشاره کرد و افزود: شرکت پروتئین گستر سینا مجموعه جدیدی را تحت عنوان ماهیران تشکیل داده است. این مجموعه موافقت اصولی لازم را برای پرورش ماهی در قفس در سواحل خلیج فارس و دریای خزر را اخذ کرده است و مراحل دیگر کار مانند مطالعات میدانی، ارزیابی‌های زیست محیطی و ... در حال انجام هستند.

او به برخی فواید پرورش ماهی در قفس اشاره کرد و گفت: پرورش ماهی در قفس یکی از روش هایی است که قابلیت تولید منظم، شرایط مناسب پرورشی، عدم آلوده سازی محیط ، هزینه سرمایه گذاری نسبتا کم و بازدهی اقتصادی مناسب را به صورت همزمان دارا می‌باشد و به لحاظ تجاری نیز این روش محصولی با کمیت و کیفیت خوب را به بازار عرضه می‌کند.

توسلی در ادامه افزود: روند منظم و قابل برنامه ریزی تولید محصول به روش پرورش در قفس می تواند صنایع متعددی مانند کنسروسازی، تولید پودر ماهی ، بسته بندی و فیله کشی را به خوبی تغذیه کند و بازدهی این صنایع را به حداکثر برساند. این روش نقش چشمگیری در ایجاد مجمتمع ها و خوشه های شیلاتی دارد و تا حد زیادی از نوسانات رایج در بازار محصولات شیلاتی جلوگیری می‌کند.

توسلی با بیان اینکه آخرین تکنولوژی روز صنعت پرورش ماهی در قفس از کشور های اروپایی دربخش پایلوت پروژه بکار گرفته شده است گفت: درحال‌حاضر در بخش پایلوت پروژه بچه ماهی از استرالیا وارد و پس از طی یک دوره پرورش ۶ ماهه از سایز ۵۰ گرم به سایز۷۰۰ گرم، آماده عرضه به بازار می‌شود. وی افزود: از آنجایی که این صنعت یک صنعت نوپایی در کشور است، در سال‌های ابتدایی انتظار بومی‌سازی، انتقال دانش فنی و تکنولوژی وجود ندارد؛ اما به علت تاکید بنیاد مستضعفان، درصدد برآمدیم که از ابتدای امسال ساخت بخش‌هایی از سازه‌ها و تولید بچه ماهی را به تناسب کشور بومی‌سازی کرده و واردات را در این زمینه کاهش دهیم. توسلی با بیان اینکه این سازه‌ها در آب‌های خلیج‌فارس نصب شده است، گفت: ظرفیت کل پروژه به میزان ۱۵۰۰ تن با ۱۲قفس به‌عنوان پایلوت با حجم ۱۲۵ تن شروع شده که تا آخر سال ۹۷ این طرح به اتمام می‌رسد. در این طرح خوراک تولید داخل بوده و مبلغ واردات بچه‌ماهی در حدود ۱۲ میلیارد تومان بوده است.

مدیر عامل پروتئین گستر سینا با شاره به در دستور کار قرار دادن توسعه بازارهای صادراتی محصول تولیدی در منطقه و جنوب شرق آسیا تاکید کرد : با کشورهای روسیه و استرالیا نیز مذاکراتی انجام داده‌ایم که اقدام‌های اولیه درحال انجام است. وی از ورود این شرکت در بورس خبر داد و افزود: در راستای سیاست بنیاد مبنی بر ورود شرکت‌ها به بورس و تامین مالی بخشی از پروژه‌های شرکت‌ها از طریق عرضه سهام به بخش عمومی کشور، درحال برنامه‌ریزی هستیم که با بزرگ‌تر شدن و سودآور شدن شرکت سهام شرکت را از ابتدای سال آینده در فرابورس و پس از آن در بورس ارائه کنیم.

او با ترسیم چشم اندازی از گسترش صنعت پرورش آبزیان در قفس در سطح جهان گفت: در حال حاضر بیش از 62 کشور در زمینه پرورش آبزیان در قفس مشغول به فعالیت هستند و جمع تولید جهانی این آبزیان رشد چشمگیر و قابل توجهی داشته است؛ چنانچه پیش بینی می شود تو لید 4.3 میلیون تنی این آبزیان در سال 2005 به حدود 10 میلیون تن در سال 2025 افزایش یابد. پیش بینی سازمان شیلات ایران در پایان برنامه ششم توسعه برای پرورش ماهان دریایی در قفس در کل کشور معادل 200 هزار تن است و همچنان راه زیادی را برای حضور قوی تر در بازار جهانی این آبزیان در پیش داریم.

گفتنی است، شرکت پروتئین‌گستر سینا به‌عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه بنیادمستضعفان از ادغام چندین شرکت مجزا در رشته فعالیت‌های مرتبط با صنایع غذایی شکل گرفته که تحت‌مدیریت مادر تخصصی گسترش صنایع غذایی سینا اداره می‌شود.

401

بنیاد مستضعفان خلیج فارس آبزیان محصولات شیلاتی احداث شهرک آبزیان سرانه ماهی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بنیاد مستضعفان خلیج فارس آبزیان محصولات شیلاتی سرانه ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۲۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته

الهام یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری گفت: دومین نمایشگاه دستاورد سمپاد است و نسبت سال گذشته با افزایش شرکت کنندگان همراه بوده است. در این دوره نمایشگاه  دانش آموزان مدال آور جشنواره خوارزمی حضور دارند. 

وی ادامه داد: هدف از این نمایشگاه نمایش دستاورد های دانش آموزان ،شرکت های دانش بنیان می توانند با حضور در این نمایشگاه استعداد هارا شناسایی کنند. همچنین در این نمایشگاه شبکه خوبی بین دانش آموزان سمپاد ایجاد می شود و دانش آموزان شهرستان می تواند دانش آموزان مناطق دیگر را ببند و محصولات آنها رانقد کنند. 
وی افزود: پسران با ۱۱۹ طرح و دختران با  ۱۱۸ طرح ددر زمینه هنر، ژنتیک، مکانیک در این نمایش شرکت کردند، ، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود برای حل مسایل کشور سپری کرده است و هم اکنون به نمایش گذاشته اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود افزود: دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

یاوری دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

وی افزود: مدارس سمپاد به دنبال ایجاد عدالت آموزشی است در همین راستا تعداد دانش آموزانی که از دهک های یک تا چهار وارد مدارس سمپاد شده اند ۴۵ درصد افزایش داشته است. 
او ادامه داد: حدود ۷۱ درصد کمیته امداد قبول شده است. در سال گذشته ۱۶ دانش آموز از ۴۰ رتبه برتر از مدارس سمپاد مناطق محروم بودند که قبول شدند.

در ادامه این نشست مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: برای اولین بار در سه پایه متوسطه دوم به صورت یکپارچه آزمون نهایی برگزار می‌شود.
وی افزود:  در حال حاضر۳۳ کنکور دارد ما در تلاشیم  تا به کتاب بازگردیم و به محتوای آن توجه کنیم.

یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در تهران، اصفهان و مشهد ۵ مدرسه غیر دولتی نامی و مشهور داریم که بعضی از دانش‌آموزان هم نمرات بالایی می‌کیرند و وارد دانشگاه می‌شود اما میانگین نمرات مدارس دولتی از مدارس غیر دولتی بیشتر است.

او ادامه داد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امید آفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • شهرک بازیافت در قم احداث می‌شود
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • تصویب طرح جامع اولین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی