Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@00:05:38 GMT

سرعت اعطای وام به مشاغل خانگی کند است

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۳۸۴۴۶

سرعت اعطای وام به مشاغل خانگی کند است

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی منصوری، در جسله شورای اشتغال استان خوزستان که در عصر دوشنبه در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه افزایش بهره وری، جهت گیری سیاست گذاران در طرح اشتغال روستایی است، اظهار کرد: پرداخت وام جزئی از فرآیند اشتغال است اما تضمین کننده ایجاد اشتغال پایدار نیست.

وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد طرح های متقاضیان تسهیلات مشاغل روستایی در خوزستان ارائه شده اند، افزود: طرح های ارائه شده در حوزه پرورش دام های سبک، کمترین تعداد را به خود اختصاص داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری، اشتغال پایدار را در گرو توسعه تولید دانست و بیان کرد: اگر ایجاد مشاغل خدماتی نیز مورد هدف باشد، باید مشاغل خدماتی مولد مانند حوزه گردشگری مورد توجه قرار گیرند؛ همچنین حرکت به سمت طرح های ایجاد دامداری های صنعتی و پرورش اصلاح نژاد دام باید در دستور کار قرار گیرد.

معاون توسعه کارافرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: دستگاه های مربوطه باید فرآیند تحویل طرح های اشتغال را تسهیل کنند و پس از آن طرح ها را برای بررسی به بانک ها معرفی کنند تا متقاضیان معطل نشوند.

وی با بیان اینکه جهت گیری و بهره وری اقتصادی در هر منطقه بر عهده دستگاه های متولی است، بیان کرد: در واقع وظیفه دستگاه های متولی، بهبود فضای کسب و کار برای بخش خصوصی است.

منصوری یادآور شد: سیاست گذار موظف به اجرای سیاست انتخابی است و دستگاه های متولی طرح های اقتصادی مطابق با منطقه خود را بررسی و بهترین های آن را برگزیند.

وی در بخشی دیگری از سخنان خود به سامانه کارا اشاره کرد و گفت: در استان خوزستان بررسی طرح ها برای ایجاد تسهیلات با سرعت خوبی همراه است اما در مرحله اعطای وام باید همکاری بیشتری از سوی بانک ها رخ دهد. طبق مصوبه طرح های پیشنهادی باید ۱۰ روز در دستگاه ها، چهار روز در کمیته فنی بررسی طرح ها و ۱۴ روز نیز در بانک ها بمانند.

منصوری در خصوص مشاغل خانگی اظهار کرد: به رغم ابلاغ بانک مرکزی اما سرعت اعطای تسهیلات به طرح های مشاغل خانگی از سوی بانک ها کند است.

وی، یکی از برنامه های وزرات تعاون، کار و رفاه اجتماعی را شناسایی روستاهای کانون برای توسعه مشاغل خانگی عنوان کرد و افزود: در این طرح، منظور روستاهایی است که بیشترین میزان داد و ستد را با روستاهای مجاور خود دارند که از ۴۴ هزار روستایی که شناسایی شده اند حدود پنج هزار روستا دارای چنین قابلیتی بوده اند.

معاون توسعه کارافرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یادآور شد: قرار است در فاز نخست، یک هزار روستا برای توسعه اشتغال، تهیه مواد اولیه و نحوه دسترسی به بازارهای هدف مورد ارزیابی قرار گیرند.

منصوری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: صادرات فرش دستباف ایران در ۹ سال پیش حدود پنج هزار تخته در سال بود اما درحال حاضر به کمتر از ۵۰۰ تخته رسیده است. کاهش صادرات فرش ایران تنها به تحریم ها مرتبط نیست بلکه بخش عمده ای از آن ناشی از آشنا نبودن با قوانین جدید بازارهای جهانی است.

وی ادامه داد: معرفی کارگزار به استان ها ابلاغ شد ولی در استان خوزستان این امر به درستی محقق نشد؛ باید در اسرع وقت سه یا چهار نفر کارگزار از سوی استان خوزستان معرفی شود.

منصوری با بیان اینکه جهت گیری اقتصاد استان باید بر اساس کارهای مطالعاتی بوده و بر همان مبنا اجرایی شوند، گفت: سرمایه در گردش در خصوص نواحی و شهرک های صنعتی بر اساس قانون برای واحدهای تولیدی موجود تسهیلات با نرخ ۱۰ درصدی است.

منصوری ادامه داد: نباید تنها به پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش در نواحی صنعتی فقط توجه کرد بلکه افراد سرمایه گذار باید برای حضور در نواحی یا شهرک های صنعتی تشویق شوند.

معاون توسعه کارافرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اعلام کردیم که رسته فعالیت های مطالعه شده در کارگروه اشتغال به تصویب برسد و موارد مصوب شده باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی در خصوص افراد دارای چک های برگشتی و اقساط معوق برای ثبت در سامانه کارا گفت: در این سامانه سقف اقساط معوق طبق دستورالعمل خاص سیستم بانکی پذیرفته می شود.

معاون توسعه کارافرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: این حق سرمایه گذار است که امکان ویرایش طرح های توجیهی اقتصادی خود را داشته باشد ولی این کار باید با حضور کارشناسان و امضای صورتجلسه انجام شود.

وی با اشاره به اینکه در همه نقاط کشور محدودیت منابع آب وجود دارد، اضافه کرد: بنابراین باید طرح های اقتصادی یا اشتغالزایی در حوزه خدمات از جمله آی تی و گردشگری تعریف شود و این نقش آفرینی دستگاه ها خواهد بود که طرح های فوق در این بخش ها فعال شوند.

منصوری با اشاره به محدودیت منابع کشور عنوان کرد: برای مشوق های بیمه ای هرچند منابعی در اختیار قرار نگرفته ولی امروز توافقی داشتیم تا این مشوق ها برای کارورزان درنظر گرفته شود.

معاون توسعه کارافرینی و اشتغال وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در خصوص بالا بودن سرانه اشتغال در حوزه صنعت گفت: دولت برای کاهش سرانه در صنعت تلاش می کند تا فعالان این بخش بیشتر به حوزه تولید توجه داشته باشند.

کد خبر 4304905

منبع: مهر

کلیدواژه: اشتغال زایی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز کرمانشاه گرگان شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند بارش باران مشهد خرم آباد یاسوج اشتغال سوم خرداد فتح خرمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۳۸۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی

دریافت 49 MB

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، به نظر می رسد عصر شکوفایی ربات های انسان نمای توسعه یافته و آموزش دیده با سرعت های خارق العاده فرارسیده است.

یک ربات ساز چینی که در این زمینه به دستاوردهای قابل توجهی رسیده «آستریبات» است. این شرکت روی توسعه ربات های دستیار مجهز به هوش مصنوعی تمرکز کرده و به تازگی ویدئویی از ربات انسان نمایS1 منتشر کرده است. در این ویدئو S1 در حال انجام فعالیت های خانه داری با سرعتی بی سابقه دیده می شود که پیشرفتی خارق العاده برای یک ربات است. شرکت سازنده مدعی است ربات مذکور می تواند با حداکثر سرعت 10 متر بر ثانیه حرکت کند و با هر بازویش حداکثر 10 کیلوگرم بار حمل کند.

استارداست اینتلیجنس شرکت مادر آستریبات توسط لای جی تاسیس شده که قبلا در آزمایشگاه رباتیک تنسنتف بایدو و دانشگاه پلی تکنیک هنگ کنگ فعالیت کرده است. جی تجربیات خود را برای توسعه ربات چرخ دار تنسنت به نام «اولی» و بسیاری از ربات های دیگر به کار گرفته است.

ربات S1 با کمک یادگیری تقلیدی (imitation learning) می تواند بسیاری از وظایف پیچیده و مفید را برای انسان ها باسرعت عملیات و سازگاری که مشابه فعالیت انسان ها است، انجام دهد. شرکت سازنده مدعی است ربات مذکور تحت تست های متعدد با مدل های بزرگ و قرار است در سال جاری میلادی آن را به طور تجاری عرضه کند.

کد خبر 6089658 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • برپایی جشنواره بیتا در یزد
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • نمایشگاه صنایع‌دستی، مشاغل خانگی و صنعت‌کاران سنندج برپا شد
  • دلارهای خانگی روانه بازار شدند | روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • سومین نمایشگاه گردشگری،صنایع دستی و مشاغل خانگی در محمدآباد جرقویه برپا شده است