Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان با اشاره به اهمیت پیشگیری از وقوع جرم و کاهش جمعیت کیفری زندانهای استان، از اجرای برنامه های مدون در جهت کاهش آسیب های اجتماعی در استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، رضا اعظمی، امروز (3 خرداد) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در راستای کاهش آسیب های اجتماعی و جرایم، اقدامات برنامه ریزی شده و کارشناسی شده را به صورت مدون و گام شمار در دستور کار قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه مصوبات جلسات این معاونت الزام آور است، عنوان کرد: در سال گذشته 7 جلسه در مرکز استان و 12 جلسه در شهرستان های تابعه در راستای پیشگیری از وقوع جرم تشکیل و نسبت به اجرایی شدن مصوبات این جلسات اقدام شده است.

 

اعظمی، با اشاره به حوزه های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری بیان کرد: حوزه برنامه ریزی، حوزه پیشگیری قضایی، حوزه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی، حوزه اطلاع رسانی، حوزه پیشگیری مردمی، حوزه پیشگیری امنیتی از جمله حوزه های کاری این معاونت است که در سال گذشته و جاری مجموعه اقدامات قابل توجهی را در راستای کاهش جرم و اسیب های اجتماعی انجام داده است.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان ادامه داد: طرح جمع آوری محکومین دستگیر نشده و متواری، طرح توانمندسازی قضات در رابطه با فرآیند داوری و ارتقای اثربخشی مجازات های جایگزین حبس در حوزه پیشگیری قضایی در سال 96 توسط این معاونت اجرا شده است.

 

وی از پیگیری ۱۴عنوان برنامه در حوزه پیشگیری فرهنگی و اجتماعی در سال ۹۶ خبر داد و افزود: کارگاه اصلاح و بازاجتماعی کردن مرتکبین جرائم علیه امنیت اخلاقی و ناهنجاری اخلاقی، پروژه ملی نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزی با عنوان نماد، برگزاری کارگاه مهارت پیشگیری رشد مدار در مدارس مجری پروژه نماد، تدوین سند کاهش خشونت، برگزاری کارگاه مهارت اجتماعی پایه ویژه مربیان مهدکودک و پیش دبستانی، کارگاه سبک زندگی ویژه معتادین بهبود یافته، اجرای شیوه نامه مشاوره خانواده، برگزاری کارگاه سبک زندگی برای سربازان با عنوان فرزندان آفتاب، ایجاد مراکز مناسب ملاقات فرزندان طلاق با عنوان مرکز مهر خانواده از جمله اقداماتی است که در سال 96 در این حوزه اجرا شده است.

 

اعظمی، حضور کارشناسان دادگستری در برنامه های صداوسیما با موضوع پیشگیری از آسیب های اجاماعی، انجام اقدامات و فعالیت های رسانه ای، برپایی غرفه پیشگیری از وقوع جرم با استفاده از مبلمان و تلویزیون شهری، ارتقای آگاهی عمومی و تبلیغات محیطی با استفاده از اپراتور تلفن همراه و تولید بولتن های خبری در نشریات را اقدامات حوزه اطلاع رسانی معاونت اجتماعی برشمرد.

 

این مقام مسئول با اشاره به برنامه های حوزه پیشگیری مردمی اذعان کرد: توانمندسازی و شبکه سازی سازمان های مردم نهاد در راستای پیشگیری از طلاق، اعتیاد، امنیت اخلاقی و خشنونت، و برگزاری کارگاه با رویکرد پیشگیری در نهادهای مذهبی با تمرکز بر آسیب های اجتماعی اولویتی استان را می توان از اقدامات حوزه پیشگیری مردمی نام برد.

 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان، توهین به اشخاص، ضرب و جل عمدی، سرقت تعزیری، ایجاد صدمه بدنی غیرعمد بر اثر تصادفات رانندگی و تهدید را به ترتیب پنج عنوان مجرمانه استان اعلام کرد.

 

اعظمی، به سامانه دیده بان پیشگیری از وقوع جرم با عنوان سجام اشاره کرد و افزود: تا کنون قریب به یک هزار نفر در این سامانه ثبت نام کرده اند و گزارشات در حوزه آسیب های زیست محیطی و تصرف اراضی ملی را می توانند اطلاع دهند.

 

وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری از طرح های پزوهشی حمایت می کند، خاطر نشان کرد: این معاونت پایان نامه های کارشناسی ارشدی که در راستای کاهش آسیب های اجتماعی استان و به صورت میدانی و پژوهشی تدوین شده است، را حمایت می کند.

 

پایان پیام/79

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان خبرگزاری شبستان دولت برجام مجلس ماه مبارک رمضان سالروز آزادسازی خرمشهر نمایشگاه قرآن مسجد حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی معاونت اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۴۵۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است

ایسنا/کردستان رییس کل دادگستری کردستان ضمن تاکید بر تعیین تکلیف پرونده های محکومین به قصاص در استان گفت: قضات باید در صدور قرار تامین منجر به بازداشت با دقت بیشتری عمل کنند.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی روز شنبه(۸ اردیبهشت) در نشست مشترک شورای معاونین دادگستری استان با روسای دادگستری و دادستانهای حوزه های قضایی تابعه استان در سنندج اظهار کرد: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش اضافه کرد: ضروری است تا در سال جاری قضات در جهت مختومه نمودن پرونده های قضایی توام با اتقان آراء تلاش و جدیت بیشتری داشته باشند تا زمینه رضایتمندی بیشتر مردم استان فراهم شود.

رئیس کل دادگستری کردستان بر استفاده بیشتر از ظرفیت صلح یاران در جهت ایجاد صلح و سازش در پرونده های قضایی تاکید کرد و افزود: مدیران قضایی استان در سال جاری باید حضور پررنگ تری در میان مردم داشته باشند و بصورت مستمر ضمن حضور در مساجد و اماکن مذهبی، درخواست‌های حقوقی و قضایی آنها را رسیدگی کنند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال ‌جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد: مسئولین قضایی استان باید در جهت تحقق شعار سال ضمن شناسایی کارخانجات و واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل و اعلام این واحدها به ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان، اهتمام جدی داشته باشند.

وی تاکید کرد: سند تحول قضایی و اجرای برنامه های عملیاتی قوه قضاییه در سال ۱۴۰۳ باید محور حرکت فعالیتهای دستگاه قضایی استان در سال جدید باشد و با اتخاذ تدابیر و برنامه‌ریزی مدون، این برنامه در دادگستری استان اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان بر تکریم مراجعین به دستگاه قضایی تاکید و تصریح کرد: یکی از مصادیق بارز این موضوع، پاسخگویی صحیح به سوالات و درخواست‌های ارباب رجوع است و همچنین ارزش قائل شدن قضات و کارکنان اداری برای وقت مردم است.

در این جلسه، اعضای شورای معاونین دادگستری استان و روسای دادگستری و دادستان های حوزه های قضایی تابعه استان به بیان برنامه های حوزه های تحت تصدی خود پرداختند و مصوباتی هم به تصویب رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • تعیین تکلیف پرونده‌های محکومین به قصاص در کردستان ضروری است
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است