Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسن موسوی چلک در گفتگو با ایسکانیوز گفت: یکی از مولفه‌هایی که نشان دهنده پویایی و شادابی در هر جامعه محسوب میشود بالا بودن شاخص های نشاط و پایین بودن آمار اختلالات روانی و پایین بودن آمار خشونت و موضوعات مشابه این مولفه ها است بالا بودن امید و سرمایه های اجتماعی نشان دهنده این است که جامعه مسیر خود را به درستی طی می کند و نهادهای اجتماعی هم کارکردهای خاص خودشان را دارند اما آنچه که امروز در ایران شاهدش هستیم این است که باید بیش از پیش به موضوع سلامت روانی جامعه توجه کنیم این توجه نه فقط در حرف که در عمل نیز باید نشان داده شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چلک گفت: بخشی از آنچه در جامعه فراگیر است به ظرفیت سازی و برتر سازی سیاست گذاران بر می گردد و اگر از این ظرفیت ها ممیزی فرهنگی نشود جامعه جایگاه خود را پیدا می کند و بخش دیگراز موضوعات فراگیر، خود مردم هستند.

نشاط فراتر از شادی های است که ما در حال حاضر داریم

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: برای تقویت نشاط و شادابی ،شایسته سالاری و پاسخگویی باید به طور جدی پیگیری شود.نشاط فقط خندیدن نیست و خنده فقط بخشی از شادی است . نشاط فراتر از شادی های است که ما در حال حاضر داریم و استفاده از تمام ظرفیتها برای بالا بردن شاخص نشاط و شادابی به سیاستگذاران و مردم برمی گردد.

موسوی گفت: همبستر سازی برای بالا رفتن نشاط و ظرفیت سازی آن از وظایف و سیاست های دولت است و از همه مهم تر این است که در عرصه کلان کشور موضوع سلامت روانی اجتماعی باید جدی تر مطالبه شود. اگر وزارت بهداشت اعلام می کند آمار افسردگی ۲۵ درصد است و ما ۶ میلیون فرد افسرده داریم و قوه قضاییه نیز برای بالا رفتن آمار پرونده های قضایی و خشونت اظهار نگرانی می کند نشان دهنده این است که ما باید برای ایجاد نشاط در جامعه برنامه ریزی دیگری داشته باشیم .
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: اگر افراد به سمت مواد مخدر صنعتی و غیر صنعتی می روند به دنبال فضای شاد هستند و حتی فضای مجازی نیز که برای عده ای خروج از وضعیت فعلی شان است تا بتوانند برای لحظه ای شادی را تجربه کنند اگرچه خیلی از این شادی ها ، شادی های کاذبی است که می تواند تلخی بلند مدت داشته باشند و دلیل همه آنها نبودن شادی در اجتماع است.


چلک با تاکید بر اینکه آنچه حائز اهمیت است موضوع سلامت روانی اجتماعی است گفت: موضوع سلامت روانی اجتماعی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد و علاوه بر سیاست گذاری های دولت مردم نیز باید برای این نیاز و حق جدی ، برنامه ریزی کنند و وقت و هزینه بگذارندو مطالبه گر باشند .

وی با اشاره به اینکه نباید برای شاد بودن منتظر دولت و دولتها باشیم باید با تقویت هویت فرهنگی مان گام اول را آغاز کنیم و انتظار نداشته باشیم دولت همه چیز را فراهم کند افزود: به اعتقاد من هر دو طرف یعنی دولت و مردم در برنامه ریزی و اقدامات قبلی کوتاهی کرده اند یعنی هیچیک از دو طرف نشاط اجتماعی را در برنامه های خود به صورت جدی نگنجانده اند . نمونه اش این که اگر نمایشگاه لباس در جایی دایر باشد تقریبا همه مردم به دیدن آن می روند در حالی که اگر در کنار همین نمایشگاه کارگاه آموزشی مهارت زندگی و شاد زیستن برگزار شود حتی اگر رایگان باشد کمتر کسی در آن شرکت می کند.

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران گفت: مردم و دولت باید برای ارتقای شاخص نشاط و شادابی در جامعه تلاش کنند که نتیجه آن پایین آمدن خشونت و آسیب های اجتماعی و رفع مشکلات متعددی است که اکنون جامعه ما آن را تجربه می کند تجربه ای که تلخ است و به نظر من کثرت بیش تر از این هم در این حوزه جایز نیست.

وی گفت: شاخصی که وزارت بهداشت در مورد اختلال های روانی اعلام کرده شاخص نگران کننده ای است ولی این عدد در تهران کمتر است بنابر این باید از تمام ظرفیت های دینی،ملی،قومی در چهار چوب قوانین و مقررات جاری کشور و هویت دینی مان استفاده کرده و این فضا را تغییر دهیم چرا که امروز بیش از هر زمان نیاز به خلق شادی های گروهی داریم اگر این اتفاق نیفتد مردم به انزوا می روند.

مردم و دولت اید برای ارتقای شاخص نشاط و شادابی در جامعه تلاش کنند که نتیجه آن پایین آمدن خشونت و آسیب های اجتماعی و رفع مشکلات متعددی است که اکنون جامعه ما آن را تجربه می کند

چلک ادامه داد: طبیعی است که آمار اختلالات روانی بیشتر خواهد شد چرا که شرایط اقتصادی موجود در کشور باعث شده مردم فشارهای متعددی را تحمل کنند و بالطبع طاقت افراد در مقابل این فشارها دائمی نخواهد بود مگر اینکه ساز و کار خروج از این شرایط فراهم شود و مردم هم بتوانند خود مراقبتی و تاب آوری اجتماعی را هم یاد بگیرند.

طبیعی است که آمار اختلالات روانی بیشتر خواهد شد چرا که شرایط اقتصادی موجود در کشور باعث شده مردم فشارهای متعددی را تحمل کنند و بالطبع طاقت افراد در مقابل این فشارها دائمی نخواهد بود مگر اینکه ساز و کار خروج از این شرایط فراهم شود و مردم هم بتوانند خود مراقبتی و تاب آوری اجتماعی را هم یاد بگیرند

وی در پایان گفت: ما در حال گذار از شرایط سخت اقتصادی هستیم و باید بتوانیم زندگی با نشاط تری داشته باشیم و مستلزم این است که نشاط را جدی تر بگیریم و به آن به عنوان یک حق نگاه کنیم اگرچه در کوتاه مدت نتیجه نخواهیم گرفت اما اگر دغدغه این موضوع وجود داشته باشد و برای آن نیز برنامه ریزی داشته باشیم شاید شرایط بهتر از وضعیت فعلی باشد زیرا وضعیت فعلی خوب و مطلوب نیست.

این در حالی است که چندی پیش آخرین آمارهای تاسف بار اجتماعی حاکی از آن بود که به ازای هر 4 نفر در کشور یک نفر دارای اختلال روانی است.
ایرج حریرچی در ارتباط با موضوع سلامت روان، گفته بود: اختلالات روانی دلایل گوناگونی مانند مسائل ارثی، فیزیولوژی، محیطی، فردی، خانوادگی و شیوه زندگی دارد.سلامت روان بیش از اینکه فردی باشد یک موضوع اجتماعی به شمار رفته و جامعه ناسالم از لحاظ سلامت روان دچار بی‌اعتمادی، دشمنی و بدگمانی می‌شود در حالی که جامعه سالم بسیار کارآمد است.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرده بود:‌ در تهران این اختلالات روانپزشکی بیشتر است یعنی از هر سه نفر یکی گرفتار این مشکل است. البته میزان آن در فواصل مختلف در پایتخت متفاوت بوده و تنش‌های سیاسی،اجتماعی و اقتصادی در فواصل زمانی مشخص تاثیرات مستقیم و غیرمستقیم داشته است.

وی گفته بود:‌ همچنین میزان بروز اختلالات در یک سال در زنان نسبت به مردان بیشتر گزارش شده است و با افزایش سن مشکلات روانی بیشتر می شود و با افزایش سواد این اختلالات کاهش می‌یابد.

سخنگوی وزارت بهداشت عنوان کرده بود:‌ اختلالات روانی در شهرها بیشتر از روستاها بوده و افرادی که متارکه کرده اند بیشتر دچار این مشکل هستند.

اکرم جدیدی ممتاز

705

رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران سید حسن موسوی چلک بالا رفتن نشاط و ظرفیت سازی خشونت پرونده های قضایی نگرانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران خشونت پرونده های قضایی نگرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۰۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، همایش پیاده روی خانوادگی میمند، به عنوانی رویدادی ورزشی و فرهنگی و همگانی، صبح شنبه از امامزاده اسماعیل (ع) شهر میمند آغاز و تا پارک شقایق به طول ۳ کیلومتر ادامه داشت.

این همایش پیاده روی خانوادگی میمندی‎‌ها به صورت زنده از برنامه «صبح و نشاط» شبکه سوم سیما پخش شد و شهروندان در مراسم پایانی که به همراه قرعه کشی و اهدای جوایز ارزنده بود، شرکت کردند.

محمد مهدی فروردین، نماینده مردم فیروزآباد، فراشبند و قیر و کارزین در مجلس در این مراسم با اشاره به برگزاری این همایش همزمان با ایام برداشت گل محمدی گفت: ورزش به عنوان یک ضرورت تأثیرگذار در زندگی افراد باعث جامعه سالم و ایجاد نشاط خواهد شد و مردم میمند با حضور پرشور خود در این برنامه ثابت کردند که سلامتی جزو اولویت‌های زندگی آن‌ها است.

علی خلیلی، رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی نیز در این همایش یکی از بهترین راه‌های تأمین سلامتی را ورزش به خصوص ورزش‌های همگانی دانست و گفت: باید بتوانیم برای حفظ سلامتی خود در روز ۳۰ دقیقه فعالیت ورزشی همچون پیاده روی داشته باشیم.

فرهاد محمد رضازاده شهردار میمند ضمن اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع در هفته میمند از همه مردم ایران خواست تا به شهر میمند خواستگاه گل محمدی جهان سفر کرده و از مناطق و جاذبه‌های این دیار بازدید کنند.

رحیم خداجو مدیرکل ورزش و جوانان استان فارس نیز از مشارکت مردم در عرصه‌های مختلف ورزشی، بر ایجاد نشاط اجتماعی به وسیله توسعه ابعاد مختلف ورزش تاکید کرد.

حبیب الله جمشیدی فرماندار فیروزآباد نیز در این همایش با بیان اینکه آوازه شهر میمند فراتر از استان فارس بلکه ملی و کشوری است اظهار داشت: وجود حدود ۱۴۰ کارگاه عرقیات و ۱۷۰۰ هکتار باغ گل محمدی ظرفیت عظیمی است که می‌تواند در این ایام سال زمینه حضور هموطنان را فراهم کند.

وی افزود: مهمان نوازی مردم میمند ریشه در فرهنگ عمیق و چند هزار ساله دارد و امیدواریم بتوانیم که در جهت حمایت و پشتیبانی از حوزه‌های گردشگری گام‌های مهمی در سال جدید برداریم.

گفتنی است روز هشتم اردیبهشت‌ماه در تقویم رویدادهای ملی ایران به عنوان روز میمند، ثبت شده است.

کد خبر 6089527

دیگر خبرها

  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • برپایی ایستگاه سلامت در سیب و سوران
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • تقویت نشاط اجتماعی با ترویج فرهنگ پهلوانی در جوانان و نوجوانان
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • کاهش نرخ بیکاری در دولت سیزدهم کاهش چشمگیر داشته است
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور