Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@07:16:48 GMT

درمان سردرد با ماساژ این نقاط بدن

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۷۵۱۴۲۵

برخی نقاط فشار شناخته شده در بدن و ماساژ این نقاط در تسکین سردرد اثرات شگرفی دارد. ناطقان: ممکن است شما به دنبال یک روش طبیعی‌ برای درمان سردرد خود باشید؛ احتمالا برای درمان طبیعی سردرد به نقاط فشار و روش‌های مشابه طب سوزنی هم فکر کرده‌اید.
 
نقاط فشار نقاطی از بدن هستند که گفته می‌شود بسیار حساس هستند و لمس آن‌ها می‌تواند در تسکین درد موثر باشد؛ متخصصان انعکاس درمانی (یک رشته پزشکی طب چینی) معتقدند که لمس و ماساژ نقاط فشار می‌تواند سلامتی را بهبود ببخشد، درد را تسکین دهد و تعادل بدن را تنظیم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
علم انعکاس درمانی ارتباط نقاط مختلف بدن با یکدیگر را بررسی می‌کند؛ به این معنا که شما می‌توانید برای درمان درد یک نقطه از بدن مانند سردرد نقطه دیگری از بدن خود را مانند دستانتان ماساژ دهید؛ شما باید برای کاهش سردرد خود نقاط فشار بدن خود را بشناسید و با نحوه صحیح ماساژ آن‌ها آشنا شوید.


رابطه  بین نقاط فشار و کاهش سردرد

علم چندان از انعکاس درمانی برای درمان کامل سردرد حمایت نمی‌کند همچنین مطالعات انجام شده در این زمینه اندک است و باید برای اثبات اثرات  انعکاس درمانی مطالعات گسترده‌تری انجام شود.
 
مطالعات متعددی وجود دارد که به بررسی اثر ماساژ درمانی سر و شانه بر کاهش سردرد پرداخته‌اند؛ در سال ۲۰۰۲، محققان به بررسی تاثیر ماساژ بر ۴ نفر از مبتلایان به سردرد شدید مزمن پرداختند.
 
این افراد به مدت ۶ ماه و هفته‌ای ۳ بار تحت ماساژ درمانی قرار گرفتند؛ در نتیجه این مطالعه، تعداد دفعات سردرد این افراد در هفته اول درمان کاهش یافت.
 
در پایان دوره درمان، میانگین تعداد دفعات سردرد این افراد از هفت سردرد در هفته را به تنها دو مرتبه در هفته کاهش یافت؛ مدت زمان سردرد آن‌ها هم  از ۸ ساعت در روز به حدود ۴ ساعت رسید.
 
در تحقیقی بزرگتر دانشمندان بررسی کردند که چگونه ۱۰ ماساژ شدید یک ساعته در طول دو هفته بر کاهش سردرد ۲۱ زن مبتلا به سردرد مزمن تاثیر گذار است، مانند مطالعه قبلی، این ۲۱ نفر تحت ماساژ درمانی قرار گرفتند.

 
نتایج  مطالعه نشان داد که ۱۰ جلسه ماساژ درمانی تاثیر شگرفی بر سردرد، مدت زمان و شدت آن می‌گذارد. چگونگی استفاده از نقاط فشار برای تسکین سردرد ماساژ بعضی از نقاط بدن برای از بین بردن سردرد مفید است.
 
در ادامه با این نقاط و نحوه ماساژ آن‌ها آشنا خواهید شد:

گودی
اتصال گودی اتصال میان انگشت شست و انگشت اشاره قرار دارد. برای درمان سردرد این نقطه را با انگشت شصت و اشاره دست مخالف خود به مدت ۱۰ ثانیه فشار دهید. دقت کنید که فشار دو انگشت نباید زیاد باشد. سپس این نقطه را با انگشت شصت به صورت دورانی به مدت ۱۰ ثانیه ماساژ دهید. این حرکت را به صورت برعکس تکرار کنید. همین حرکات را برای گودی اتصال دست مقابل هم انجام دهید.گفته می‌شود این ماساژ موجب کاهش درد گردن و سردرد می‌شود.
 Drilling bamboo :
این نقطه میان بالای بینی و ابرو‌های شما قرار دارد. این نقطه همان جایی است که در حالت پل مانند، بالای بینی شما به ابرو‌ها می‌رسد.
 
با دو انگشت اشاره خود هر دو قسمت بالای بینی خود را نگه دارید و به آرامی به مدت ۱۰ ثانیه ماساژ دهید و رها کنید؛ ماساژ این نقطه به تسکین سردرد‌های ناشی از خستگی چشم و درد‌های سینوسی کمک می‌کند.
دروازه آگاهی:
این نقطه در پایه اسکلت سر در حفره‌های موازی بین دو عضله عمودی گردن ما واقع شده است؛ برای استفاده از این نقطه فشار، انگشت اشاره و انگشت وسط هر کدام از دستان خود را بر روی این نقاط قرار دهید.
 
سپس انگشتان خود را به مدت ۱۰ ثانیه محکم در حرکت عمودی ماساژ دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید. ماساژ دروازه آگاهی به کاهش سردرد‌های عصبی و گرفتگی گردن کمک می‌کند.
 چشم سوم:
چشم سوم میان دو ابرو و روی پل بینی واقع شده است. با انگشت اشاره یکی از دستان خود، این نقطه را به مدت یک دقیقه ماساژ دهید؛ فشار این نقطه به کاهش سردرد‌های سینوسی و خستگی چشم کمک می‌کند.

 شانه:
این نقاط درست در میان فاصله بین دو شانه و دو طرف زیر گردن قرار دارند. با انگشت شست خود این نقاط را به صورت دایره‌ای و به مدت ۱ دقیقه ماساژ دهید.
 
این کار را بر روی نقطه فشار شانه دیگر خود انجام دهید.ماساژ این نقاط برای کاهش درد گردن و شانه و جلوگیری از سردرد‌های عصبی موثر است.
 
بررسی‌های بیشتری نیاز به مطالعات درباره استفاده از نقاط فشار برای درمان سردرد هنوز تکمیل نشده است؛ با این حال برخی بررسی‌ها نشان می‌دهند که ماساژ سر و شانه‌ها می‌تواند در کاهش سردرد موثر باشد.
 
انعکاس درمانی یک روش غیر تهاجمی و غیر دارویی برای درمان سردرد است؛ بنابراین انعکاس درمانی روشی بسیار امن محسوب می‌شود.
 
توجه داشته باشید که انعکاس درمانی  روش درمانی مکمل است و چنانچه به سردرد‌های شدید دچار هستید بهتر است به پزشک مراجعه و از روش‌های درمانی پیشرفته‌تر استفاده کنید.
  منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: درمان سردرد ، ماساژ بدن ، گودی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان سردرد ماساژ بدن گودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۵۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند

به گزارش خبرنگارسلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هادی موسی‌خانی فوق تخصص آنکولوژی کودکان در نشست خبری کنگره دوسالانه بین‌المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» با بیان اینکه ۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرند، گفت:شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد که در محک به این موضوع توجه خاصی می‌شود.

وی با بیان اینکه اساتید حاضر در محک هیئت علمی‌های با سابقه دانشگاه هستند، گفت: در این بیمارستان پلن‌های درمانی خاصی برای درمان کودکان مبتلا به سرطان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه درصد درمان کودکان مبتلا به سرطان در کشور‌های توسعه یافته بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است، گفت: در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان درمان می‌شوند، ما در محک تلاش می‌کنیم که این فاصله کاهش پیدا کند.
 
دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک نیز در این نشست تصریح کرد: کنگره کودکان ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد، این موضوع در کنگره مورد بحث قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه  بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

میترا قالیبان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان بیان کرد:هدف اول این کنگره این است که بگوییم که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحوه برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.


این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

روزسرخ جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها  کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودک سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند؛ ضمن اینکه از ابتدا تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است، گفت: حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود:مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد