Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس انلاین : مربیان راگبی و سپک‌تاکرای خراسان رضوی تربیت ورزشکاران حرفه‌ای را نیازمند بودجه کافی داشته و خواستار برقراری عدالت و ارائه امکانات و حق ورزشکاران به آنها هستند.

 ورزش‌هایی چون سپک‌تاکرا، راگبی، پارکور، فوتبال دستی، دارت، طناب‌کشی و نظایر آن در خراسان رضوی زیر مجموعه هیئت انجمن‌های ورزشی استان هستند، بسیاری از ورزش‌های مختلف در استان دارای چندین مدال در سطوح مختلف اعم از کشوری هستند و برای ادامه این روند تلاش می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیئت انجمن‌های ورزشی در استان دارای 18 رشته ورزشی مختلف بوده که در تمامی آنها تمرینات، استعدادیابی، مسابقات و نظایر برنامه‌های متعدد برای ورزشکاران برگزار می‌شود، سایرین نیز از ورزش‌های مختلف استقبال کردند و وارد رشته‌های مختلف ورزشی شدند، پس از اجرای تمرینات برای شرکت در مسابقات مختلف تلاش کردند.

البته این ورزشکاران در مباحث مختلفی اعم از کمبود بودجه و نظایر آن دارای دغدغه‌ها و مشکلاتی هستند که امور ورزشی را برای آنها دشوار می‌سازد، در صورت بهبود شرایط و فراهم‌سازی امکانات بهتر برای ورزشکاران خراسان رضوی، می‌توان شاهد شاخص شدن استان در رشته‌های ورزشی مختلف بود.

انجمن سپک‌تاکرای خراسان رضوی رئیس ثابت ندارد

مهناز احمدنیا؛ مربی تیم سپک‌تاکرای خراسان رضوی در ارتباط با شرایط خود در این ورزش اظهار داشت: سپک‌تاکرا ورزش مفرحی است و این ورزش را با علاقه ادامه می‌دهم، اما برخی از مشکلات موجود در این انجمن راه را برای پیشرفتم هموار نمی‌سازد که باید این دغدغه‌ها پایان پذیرد.

وی تصریح کرد: بارها روئسای کمیته سپک‌تاکرا تعویض شده و رئیس ثابتی در این انجمن وجود نداشت، ورزشکاران و مربیان مدت‌های طولانی بدون رئیس انجمن سر می‌کردند و خود به تنهایی برای موانع مختلف راهکار می‌یافتند، دلیل بی توجهی به این ورزش، ناشناخته بودن آن و تعداد اندک ورزشکاران فعال در این رشته با وجود ورود آن از چندین سال پیش تاکنون است.

بودجه کم ورزشکار حرفه‌ای نمی‌سازد

احمدنیا ادامه داد: به تازگی رئیس سابق انجمن سپک‌تاکرا استعفا داده و از چند روز گذشته تاکنون رئیس انجمن انتخاب شده است، بنده در سه سال متوالی نایب رئیس بانوان انجمن بوده و مجبور به پرداخت مبالغ هنگفت از سوی خودم بودم و با توجه به فعالیتم در مربی‌گری تیم‌ملی، زمانی برای مسئولیت‌پذیری این سمت را ندارم.

مربی تیم ملی سپک‌تاکرای خراسان رضوی گفت: مربی حرفه‌ای قطعاً انتظار حمایت بیش از این را داشته و در صورت مشارکت بیشتر اعضای هیئت، می‌تواند به ورزشکاران استان مهارت بیشتری ببخشد اما با توجه به شرایط موجود، تنها امور روزمره انجام می‌شود و ورزشکاران فعالیت خاصی ندارند.

وی افزود: در واقع انجمن‌ سپک‌تاکرای خراسان رضوی مورد حمایت قرار نگرفته و با مشکلات بودجه‌ای دست و پنجه نرم می‌کند، همچنین ورزشکاران از نظر سالن ورزشی با مشکل مواجه هستند، با وجود 6 قهرمان و بازیکن تیم ملی در خراسان رضوی، هیچ اسپانسری نیز در این راه دست سپک‌تاکرای استان را نمی‌گیرد.

ورزش بانوان مورد بی توجهی قرار گرفته است

زینب صابری؛ مربی تیم‌ملی راگبی خراسان رضوی نیز در این باره اظهار داشت: ورزشکاران بسیار مطلوبی در سطح استان پرورش یافته اند اما از ورزش‌های بانوان هیچ حمایتی صورت نمی‌پذیرد، ورزشکاران و مربیان استان به ویژه در بخش بانوان هنوز مورد حمایت واقع نشده‌اند و با ضعف بودجه‌ای سر و کله می‌زنند.

وی تصریح کرد: در واقع تیم راگبی خراسان رضوی در مردادماه سال گذشته چهار دوره قهرمانی در رده سنی‌های نوجوانان، امید و دو تیم از بزرگسالان به دست آورده اما هنوز نیم نگاهی از سوی مسئولان خراسان رضوی صورت نگرفته و ورزشکاران استان علاوه بر دغدغه‌های کسب مقام و رتبه، مشکلات مختلف دیگری نیز دارند.

وعده‌های مسئولان عملی نمی‌شود

صابری ادامه داد: وعده‌های بسیاری از سوی مسئولان شنیده شده اما هیچ‌یک از آنها عملی نشد، تنها اموری که توسط آنها صورت گرفت، تجلیل از قهرمانان سال 96 در سال 97 بود که ورزشکاران تیم ملی شامل این گروه نبودند، هیچ پاداشی برای ورزشکاران و مربیان استان در نظر گرفته نشده و تلاش‌های بسیار رئیس انجمن به بار ننشست.

مربی تیم‌ملی راگبی خراسان رضوی گفت: هنوز راگبی به طور کامل و برای عموم شناخته نشده است، مسئولان باید بیشتر به این موضوع رسیدگی کنند، همچنین در حال حاضر زمین چمن در اختیار مربیان و ورزشکاران استان قرار نداشته و در بسیاری از موقعیت‌ها از طرف ورزشکاران و مربیان هزینه‌های مسابقات پرداخت می‌شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: المپیاد ورزشی ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۶۰۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف حمایت انجمن سینمای جوانان از فیلم‌کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، انجمن سینمای جوانان ایران به‌عنوان فراگیرترین مدرسه سینمایی کشور که رسالت خود را آموزش حرفه‌ای سینما و کشف و حمایت از استعداد‌های سینمایی ایران می‌داند، از طریق پیچینگ به بررسی طرح‌ها و فیلم‌نامه‌های کوتاه سینمایی می‌پردازد و بنابر سطح فیلم‌ساز و فیلم‌نامه، در سه قالب «فیلم اولی»، «نیمه حرفه‌ای» و «حرفه‌ای» از ساخت فیلم کوتاه جوانان ایران حمایت می‌کند.

طبق مصوبه هیات مدیره انجمن سینمای جوانان ایران منوط به تایید فیلمنامه‌ها در فرآیند پیچینگ در سال ۱۴۰۳، فیلم‌اولی‌ها تا سقف اعتبار ۲۵ میلیون تومان، فیلم‌های نیمه‌حرفه‌ای تا سقف ۱۲۵ میلیون و فیلم‌های حرفه‌ای می‌توانند تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان، بودجه تولید دریافت کنند.

پیش از این انجمن سینمای جوانان ایران از فیلم اولی‌ها تا سقف ۱۵ میلیون تومان، فیلم‌های نیمه حرفه‌ای تا سقف ۷۵ میلیون تومان و فیلم‌های حرفه‌ای تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت می‌کرد.

همچنین، هنرمندان پس از ساخت اثر خود، در صورت بالا بودن سطح کیفی اثر و منوط به تایید شورای عالی تولید انجمن سینمای جوانان ایران، امکان درخواست متمم قرارداد را نیز دارند که در مجموع (مبلغ قرارداد بعلاوه متمم) برای فیلم‌اولی‌ها تا سقف ۵۰ میلیون تومان، برای نیمه‌حرفه‌ای‌ها تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان و برای حرفه‌ای‌ها تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان خواهد بود.

فیلم‌سازان جوان ایران از سراسر کشور می‌توانند از طریق سامانه «پرتال تولید انجمن سینمای جوانان ایران» به نشانی https://production.iycs.ir/ اقدام به ثبت طرح‌ها و فیلمنامه‌های خود کنند.

در آئین نامه جدید تولید، اولویت‌های مضمونی انجمن طبق سنوات گذشته اعلام شده است که مهم‌ترین آن در سال جدید توجه ویژه به موضوع فلسطین و کودکان مظلوم غزه است.

از عموم هنرمندان و متقاضیان جلب حمایت تولید فیلم کوتاه تقاضامند است جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت دقیق درخواست خود، حتما پیش از اقدام به ارائه درخواست، آیین نامه تولید ۱۴۰۳ انجمن سینمای جوانان ایران را مطالعه فرمایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • افزایش سقف حمایت «انجمن سینمای جوانان» از تولید فیلم‌ کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوانان از فیلم‌کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • افزایش سقف حمایت از تولید فیلم‌کوتاه تا ۲۵۰ میلیون تومان
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • تاریخ برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد