Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مجله فارس پلاس، عزت الله ضرغامی رویس اسبق سازمان صدا و سیما گفت و گویی با روزنامه اعتماد انجام داده است که محورهای آن را در ادامه می ‌خوانید:

 

- پاسخ رئیس جمهور به ترامپ می‌توانست کوتاه‌تر، شفاف‌تر و دربرگیرنده یک اقدام عملی روشن باشد ولو به شکل مرحله‌ای و حداقل در بیان.

- آقای روحانی می‌توانست با بی‌توجهی به نهضت «دیدی گفتیم»، و با شجاعت از مردم به خاطر ترسیم چهره دیگری از آمریکا در طول سالهای اخیر عذرخواهی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بی‌اعتنایی به ترامپ می‌توانست مانند موشک سهمگین باشد.

- عذرخواهی دولت در سال اول مسئولیت نسبت به صحنه‌های ناراحت‌کننده‌ای که در توزیع سبد کالا ایجاد شد خیلی خوب بود. برخی از تصاویر پخش نشده را برای وزرا در دولت نشان دادم.

- آنان با ما جنگ روانی می‌کنند. معتقدم وقتی خشم مردم فروکش کرد، مواضع اروپا هم تغییر می‌کند.

- اینکه همه اقدامات دولت در مذاکرات هسته‌ای مورد تأیید نظام بوده، درست نیست. در واقع رهبری متناسب با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دولت‌ها با آنان همکاری و حتی حمایت می‌کنند.

- اگر منظور شما عذرخواهی من بابت حوادث 88 است، اتفاقاً به نظر من یکی از بهترین و دقیق‌ترین راهبردهای عملکرد 10 ساله من، مربوط به فتنه 88 است.
یادم نمی‌آید  که در طول 10 سال خطای راهبردی داشته باشم که لازم باشد عذرخواهی کنم.

- عذرخواهی‌های موردی همیشه بوده، مثل شنیده شدن صدای شعار علیه مرحوم آقای هاشمی در تجمع میدان ولیعصر در برنامه زنده که در همان شب و در اول خبر 21 عذرخواهی کردیم.

- قضاوت‌های پسینی هیچگاه قضاوت جامع و درستی نیست. باید تصمیمات را در همان مقطع زمانی بررسی کرد. مثل تسخیر لانه جاسوسی که امروز همه دانشجویان درستی آن اقدام در آن مقطع زمانی را قبول دارند. 

- رؤسای جمهور در دور دوم انتخابات نباید ممنوع التصویر باشند! بالاخره اخبار رئیس جمهور باید به طور طبیعی پخش شود. این رویه در مورد همه رؤسای جمهور اعمال شده است.

- در آستانه دور دوم ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد، به وزراء توصیه می‌کردم برنامه‌های مهم افتتاحیه خود را به بعد از انتخابات موکول کنند. آنها هم قبول می‌کردند.

- سؤالات تکراری رسانه‌ها باعث پاسخ‌های مشابه می‌شود. مثل همین قضیه «حصر»! چون بعداً تصور می‌کنند من کارشناس «حصر»م!
کارشناسان اصلی حصر وزارت اطلاعات و دیگر نیروهای امنیتی کشور هستند.

- رئیس و مسئول شورای امنیت ملی، رئیس جمهور است. نمی‌شود وقتی این شورا به رفع فیلترینگ تلگرام رأی داد، همان شب به عنوان یک فتح بزرگ از سوی رئیس جمهور اعلام شود! ولی در موارد مشابه مثل همین تداوم حصر از سوی شورا جور دیگری عمل شود.

- نوعاً به سؤالات مربوط به صداوسیما پاسخ نمی‌دهم. چون در نقل خبر و نوع تیتر به گونه‌ای عمل می‌شود که ممکن است مدیران زحمتکش بعدی دچار سوء تفاهم شوند.

- قوه قضائیه بر اساس وظیفه ذاتی خود مسئولیت‌هایی دارد و در صورت لزوم و با ادله کافی باید به آن عمل کند.

- کشورهای توسعه یافته و صاحبان فناوری سایبری، قواعد سفت و سختی دارند که بر اساس آن فضای مجازی را مدیریت می‌کنند. برخورد محاکمه گونه سنای آمریکا با مدیر فیس‌بوک یکی از اینهاست.
-
- خیلی از دو قطبی‌شدن‌ها به رفتار آقای روحانی برمی‌گردد. برخی مواضع نادرست ایشان تحریک کننده است. این مواضع، بعضاً حرف‌های خوب آقای روحانی را هم از بین می‌‌برد.

- سیاست‌های سینمایی 10 سال اول انقلاب به نوعی ریل گذاری برای آینده شد. اینکه کدام بازیگران ممنوع و کدامیک باید مجاز باشند. هرگز تحت ضابطه نیامد و مدیران بعدی مثل من مقهور آن شدند.

- اگر در دوره مسئولیت‌ام می‌خواستم وارد این امور بشوم حواشی ایجاد شده به طور جدی بر متن وظایف من غلبه می‌کرد و بهره‌برداری‌های جناحی و سیاسی نمی‌گذاشت کار به جلو رود.

- اشکالات مربوط به سیستم نظارتی کشور قدرت ریسک را از مدیران ما گرفته است. حتماً بخشی از اشکال متوجه قوه قضائیه است. به همین دلیل با بخشی از حرف‌های آقای روحانی در این موضوعات موافق هستم.

- وظیفه‌ای که امروز برای خودم تعیین کرده‌ام، این است که نگاه انقلابی و بازگشت به ارزش‌های سال 57 را احیا کنم. من نگران الیگارش در کشور هستم که از همه جریان‌های سیاسی یارگیری کرده است. وظیفه‌ام را فراتر از انتخابات می‌دانم.

- نفوذ از هر طریق اتفاق می‌افتد. حتماً مسیر استفاده از ماسک انقلابی و چهره  موجه و دلسوز نظام می‌تواند مورد استفاده دشمن قرار گیرد.

- بارها در دوره مسئولیتم با نظر حفاظتی دستگاههای اطلاعاتی مخالفت می‌کردم و کارت قرمز زیاد گرفته‌ام. متأسفانه بلد نیستیم توانمندی‌های افراد را که – دچار اشکالاتی هم هستند – در راستای منافع ملی بکار بگیریم. دنیا این کار را بلد است ولی ما  نه!

- منظور بعضی‌ها از گفتگوی ملی، ملاقات یک یا چند آدم خاص با رهبری نظام است. موضوع اصلاً این نیست. در حال حاضر جریانات سیاسی برای گفتگو با یکدیگر هیچ مشکلی ندارند. مثلا همین الان اگر بگوییم آقای بهزاد نبوی بیایید با آقای حدادعادل گفت‌وگو کنید، قبول می‌کند؟

-  آقای نجفی مشکلی داشت که خودش هم صادقانه گفت و کنار رفت؛ یعنی اصلا از ابتدا نباید می‌آمد. به هر دلیلی ممکن است یک نفر از سوی دستگاه اطلاعاتی تایید نشود یا مثل ایشان مشکل سلامتی جسمی هم داشته باشد.

 

مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است.

بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»

چندی پیش خبر‌هایی در باره سریال پایتخت در بعضی از سایت‌ها و صفحه‌های مجازی منتشر شد که اعلام می‌کرد بعد از مدت‌ها و پس از مطرح شدن معما‌ها و سناریو‌های متفاوت درباره علت ساخته نشدن سریال پایتخت ۷، پیش‌تولید این سریال شروع شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، ، این خبر شامل بخش مهم‌تری هم بود که واکنش‌های بیشتری از ساخت فصل جدید به دنبال داشت: شخصیت بهتاش در این فصل حضور نخواهد داشت.

بهتاش با بازی بهرام افشاری یکی از شخصیت‌های محبوب تماشاگران این سریال بود که در فصل پنجم و ششم این سریال حضور داشت. بهرام افشاری در فصل دوم هم البته در نقش دیگری در سریال بازی داشت، اما این دو فصل آخر بود که باعث شد او شهرت پیدا کند و بعدتر تبدیل به یکی از پولسازترین بازیگران سینمای ایران شود. حالا گفته می‌شود او به دلیل مشغله زیاد نتوانسته برنامه‌هایش را برای حضور در این فصل از پایتخت هماهنگ کند و به این ترتیب در این فصل حضور ندارد.

روزنامه «سینما» در این باره نوشته است: «ظاهرا بهرام افشاری و برنامه کاری فشرده اش تنها مشکل ساخت پایتخت هفت بوده است. توافق ساخت سری هفتم پایتخت به طور رسمی‌انجام شد تا این سریال محبوب دنباله دار باز هم به قاب تلویزیون بیاید.»

این خبر برای طرفداران پرتعداد سریال پایتخت خبر جالبی نبوده است و حتی یکی از سایت‌ها این کار را "بی معرفتی" خواند و از بهرام افشاری گلایه کرد که این کار در حق سریالی که با آن به شهرت رسیده، درست نیست. این سایت او را با هوتن شکیبا مقایسه کرد که با سریال لیسانسه‌های سروش صحت به شهرت رسید و بعد از آن هم با آن که برای فیلم شبی که ماه کامل شد، سیمرغ جشنواره فجر را به دست آورد، باز هم در فصل دوم سریال لیسانسه‌ها بازی کرد، در حالی که بسیاری فکر می‌کردند بعد از این جایزه دیگر در سریال حاضر نخواهد شد.

جعل یا واقعیت

بعد از تمام این خبر‌ها و واکنش‌ها گفته شده است احتمالا خبری که بیشتر سایت‌ها و صفحه‌های اینستاگرامی منتشر کرده اند، تنها یک فضاسازی رسانه‌ای بوده است. حتی گفته شده با وجود خبر‌های مختلف منتشرشده درباره پایتخت ۷، اما هنوز مقدمات تولید این مجموعه آغاز نشده است و مذاکرات پیرامون فیلمنامه این فصل سریال پایتخت بین محسن تنابنده و سیروس مقدم با مسئولان سیما فیلم در جریان است.

بازیگرانی که نبودشان در فصل هفت قطعی است

اگر خبر نبود بهرام افشاری در فصل هفت پایتخت جعلی باشد، اما آنچه قطعی است این است که مهران احمدی بازیگر نقش بهبود فریبا در این فصل از پایتخت حضور ندارد. خبر نبود بهبود در این فصل مدت‌ها پیش اعلام شده بود و علاوه بر آن سارا و نیکا فرقانی هم در این فصل بازی ندارند. البته مشخص نیست نقش آن‌ها به کلی حذف شده یا بازیگران دیگری به جای آن‌ها بازی خواهند کرد.

زمان پخش سریال و نسخه سینمایی

دی ماه گذشته اعلام شد سرانجام تکلیف سریال پایتخت مشخص شده و قرار است یک نسخه سینمایی برای پخش در نوروز ۱۴۰۳ ساخته شود که طبق روال گذشته تهیه‌کننده آن الهام غفوری و کارگردان آن سیروس مقدم است و بازیگران اصلی هم در آن حضور دارند.

تهیه‌کنندگی این نسخه سینمایی را به روال قبل الهام غفوری بر عهده خواهد داشت و سیروس مقدم آن را کارگردانی خواهد کرد. همچنین بازیگران اصلی در ترکیب حضور خواهند داشت. مدت زمان این تک قسمتی هم ۱۰۰ دقیقه اعلام شده بود. همان زمان هم گفته شد فصل هفتم سریال «پایتخت» در ۱۶ قسمت تولید شده و در سال ۱۴۰۳ یا نوروز ۱۴۰۴ پخش خواهد شد. به هر حال نوروز امسال نه نسخه سینمایی پایتخت پخش شد و نه فصل هفتم سریال. حالا باید دید در نوروز ۱۴۰۴ پایتختی پخش خواهد شد یا نه.

دیگر خبرها

  • زیدان هرگز سرمربی این تیم نخواهد شد
  • هنیه در گفتگو با النخاله: هرگز از مواضعمان کوتاه نخواهیم آمد
  • نه از یاران «ب. ز» می‌گویند نه مسائل مالی پرونده را شفاف می‌کنند
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • ترامپ، دولت بایدن را با گشتاپو مقایسه کرد
  • حرف‌های جنجالی رابرت دنیرو درباره بازگشت ترامپ به قدرت
  • ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد