Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اصفهان گفت: در بودجه سال ۹۷ بودجه پروژه‌های عمرانی به نصف کاهش یافته و تبصره‌هایی جایگزین آن شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ محسن مهرعلیزاده در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان که پیرامون بودجه سال 97 برگزار شد، به تفاوت بودجه امسال با سال‌های گذشته اشاره و اظهار کرد: در بودجه سال 97 بودجه پروژه‌های عمرانی به نصف کاهش یافته و تبصره‌هایی جایگزین آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر این‌که دستگاه‌ها باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشند، افزود: در سال‌های گذشته بودجه‌های عمرانی کفاف پروژه‌های عمرانی را نمی‌داد و به همین دلیل بسیاری از پروژه‌ها نیمه تمام می‌ماند و در آخر به بخش خصوصی واگذار می‌شد که در بودجه امسال از همان ابتدا بخش خصوصی وارد اجرای پروژه‌های عمرانی خواهند شد.

استاندار اصفهان با بیان این‌که در تبصره‌های 5، 9، 18 و 19 دستگاه‌ها می‌توانند به شکل‌های مختلف در قالب تسهیلات و مشارکت بخش خصوصی از بودجه بهره‌مند شوند، گفت: دولت رویکرد خوبی را در این خصوص در نظر گرفته است و باعث تقویت و توسعه اجرای پروژه‌های عمرانی در کشور خواهد شد.

وی از سازمان برنامه و بودجه استان خواست که رویکردها و راهکارهای پیش رو برای بهره‌مندی دستگاه‌ها از این تبصره‌ها را در جلسه‌ای تشریح و توجیه کند و ابراز کرد: استفاده از این تبصره‌ها می‌تواند معیار خوبی برای سنجش عملکرد دستگاه‌ها باشد.

مهرعلیزاده یادآور شد: با این رویکرد، استانی که ظرفیت و قابلیت بیشتری داشته باشد می‌تواند بودجه بیشتری را جذب کند و با توجه به ظرفیت‌های استان اصفهان در زمینه‌های مختلف برای حضور بخش خصوصی، اصفهان باید بتواند در این رقابت عملکرد مطلوبی را داشته باشد.

وی خطاب به دستگاه‌های اجرایی استان مطرح کرد: باید از فرصت‌ها، تسهیلات و امتیازات قانونی برای ترغیب بخش خصوصی استفاده کنند و زمینه‌های حضور بخش خصوصی را مطالعه و ارائه کنند و با توجه به محدودیت در بودجه جاری در جهت چابک‌سازی دولت و مجموعه اداری و افزایش بهره‌وری کارکنان ایده‌های خود را اعلام کنند.

استاندار اصفهان با تأکید بر این‌که دستگاه‌ها باید در خصوص مسائل حقوقی دقت بیشتری داشته باشند، یادآور شد: باید نگاه اقتصادی بر اداره سازمان‌ها حاکم شود و دستگاه‌ها وظایفی را که شرایط لازم را دارد، برون‌سپاری کنند.

انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۲۴۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ سلمان اسماعیلی در همایش روز شورا در جمع شورا‌های شهر و روستا ملایر افزود: روستا‌هایی که در محور سد کلان، بخش زند و دره جوزان هستند، ظرفیت بالای گردشگری دارند که باید شورا‌های اسلامی با همراهی دهیاران و مشارکت مردم برای توسعه این بخش‌ها تلاش کنند.

او با بیان اینکه با اعتبارات دولتی نمی‌توان توسعه ایجاد کرد، گفت: با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم شورا‌های اسلامی باید مردم را وارد کار کنند تا توسعه محقق شود.

فرماندار ملایر همچنین نهضت ملی مسکن را طرحی بی‌بدیل در دولت سیزدهم برشمرد و تأکید کرد: شورا‌های اسلامی باید از این فرصت مغتنم برای بزرگتر شدن شهر‌ها مردم را پای کار بیاورند تا شرایط زیست مناسبی برای شهروندان ایجاد و منجر به رشد تولید، رونق گردشگری و ایجاد درآمد شود.

شهردار ملایر هم گفت: بودجه شهرداری از سال ۱۴۰۰ از ۲۵۰ میلیارد تومان به یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت که با همکاری و همراهی شورای اسلامی شهر یک تحول خوبی در بودجه شهرداری ملایر ایجاد شد.

مجید فرجی، بودجه جاری و عمرانی شهرداری را ۴۰ به ۶۰ عنوان کرد و افزود: ۸۰۰ میلیارد تومان از بودجه امسال برای هزینه‌های عمرانی پیش بینی شده است.

او تکمیل مجموعه جهان کوچک، هتل نیمه‌کاره پارک سیفیه پس از ۱۶ سال، آغاز عملیات اجرایی طرح راستان، مرکز تجارت جهانی مبل و منبت و ایجاد مرکز تجاری سرای ایرانی در ساختمان پلاک ۱۷ را از دیگر اولویت‌ها و طرح های عمرانی شهرداری برشمرد.

دیگر خبرها

  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • روند ۴۰ پروژه شاخص شهر را به‌صورت جزئی بررسی می‌کنم
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • اجرای عملیات کف‌سازی بتنی پارکینگ‌های مجموعه خورشید شهر
  • اختصاص 800 میلیارد تومان به پروژه های محلات کم برخوردار در بودجه سال جاری
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • بخشی از بودجه عمرانی همه دستگاه‌ها صرف آموزش کارگران می‌شود