Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور بیان داشت: کودکان زیر دو سال اگر رابطه عاطفی با مادر داشته باشند یا اینکه از شیر مادر تغذیه کنند، بهتر است در کنار مادران خود در زندان زندگی کنند؛ در غیر اینصورت بهتر است که این کودکان تحویل بهزیستی شده و در شیرخوارگاه ها نگهداری شوند تا بعد از پایان محکومیت مادر به خانواده بازگردانده شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : محمد نفریه (مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور) در گفت‌وگو با ایلنا، در رابطه با وضعیت روحی و روانی کودکانی که با مادران خود در زندان زندگی می‌کنند، هشدار داد.
به گزارش آفتاب‌نیوز؛ نفریه با اشاره به تفاهم‌نامه ۱۰ ساله بین بهزیستی و سازمان زندان‌ها گفت: طبق این تفاهم‌نامه کودک بالای دو سال نباید در زندان‌ها بمانند؛ چراکه اثر تربیتی خوبی برای کودک ندارد.
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور بیان داشت: کودکان زیر دو سال اگر رابطه عاطفی با مادر داشته باشند یا اینکه از شیر مادر تغذیه کنند، بهتر است در کنار مادران خود زندگی کنند؛ در غیر اینصورت بهتر است که این کودکان تحویل بهزیستی شده و در شیرخوارگاه ها نگهداری شوند تا بعد از پایان محکومیت مادر به خانواده بازگردانده شوند.
نفریه تاکید کرد: بهزیستی در حال حاضر به هیچ عنوان توصیه نمی‌کند که کودکان بالای دو سال در زندان زندگی کنند؛ چرا که محیط زندان اثرات مخربی در زندگی آنها خواهد داشت.
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در ادامه گفت: برای راه‌اندازی مهدکودک یا شیرخوارگاه در سه زندان اقداماتی صورت گرفته که دو مهدکودک راه اندازی شده است. در زندان‌هایی که بیش از ۱۰ کودک در آن حضور دارند شیرخوارگاه‌هایی در کنار زندان راه اندازی شدند. بهزیستی آمادگی دارد که به هر زندانی که خواهان این شیرخوارگاه‌ها یا مهدهای کودک است، کمک کند. همچنین برای آموزش مربیان این کودکان نیز بهزیستی حاضر است خدمات ارائه کند.
او در ادامه تاکید کرد: طبق تبصره ۱ ماده ۶۹ آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها که اجازه داده است محکومین اطفال خود را تا سن دو سال در زندان نگهداری کنند، مادرها این اجازه را کسب می‌کنند. بهزیستی بارها تاکید کرده است که کودک بالای دو سال به هیچ عنوان نباید در زندان نگهداری شود و کودک زیر دو سال هم در صورتی که ارتباط تنگاتنگی بین کودک و مادر وجود داشته باشد، بهتر است که در نزد مادر باشد و به هیچ وجه قبول نداریم که کودک بالای دو سال در زندان نگهداری شود و بهزیستی برای این که این اتفاق کمتر رخ دهد بارها اعلام کرده است آماده پذیرش کودکانی است که مادر زندانی دارند.
مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: اخیرا بسیاری از قضات محکومیت جایگزین برای مادرانی که با بچه‌های خود ارتباط خوبی دارند را در نظر می‌گیرند تا اگر امکان آن باشد، مادران در زندان نمانند. مادرهایی هم که شاکی خصوصی دارند توسط کمپین‌های حامی مادرانی که محکومیت غیرعمد دارند، حمایت می‌شوند؛ بخصوص مادرانی که مجازات‌های مالی‌ دارند که این مجازات‌ها توسط این کمپین‌ها پرداخت می‌شود و امیدواریم به این ترتیب مادری در زندان نماند؛ بنابراین انواع محکومیت‌های جایگزین می‌تواند به کودکان کمک کند.
او در ادامه تاکید کرد که نبود مادر در خانواده آسیب‌های اجتماعی شدیدی را متوجه فرزندان می‌کند و این نظریه براساس اصول تربیتی است.
نفریه در پاسخ به این سوال که گزارش‌هایی مبنی بر حضور کودکان بالای دو سال و البته با سن ۶ یا ۷ سال در زندان رسانه‌ای شده است، آیا این مساله صحت دارد یا خیر، بیان داشت: هیچ گزارشی در رابطه با حضور کودکان ۶ یا ۷ سال توسط سازمان زندان‌ها به بهزیستی داده نشده است. ۱۰ سال است که این مساله جا افتاده است که کودک نباید بعد از دو سالگی در زندان باشد. یکی از گروه‌های هدفی که می‌توانند به راحتی کودکان خود را به ما بسپارند مادران زندانی هستند. بنابراین گزارشی در این رابطه به ما نرسیده است و اگر کسی در این رابطه گزارشی داشته باشد قطعا به بهزیستی اطلاع دهد تا سریعا وارد موضوع شویم.
کد خبر: ۵۲۶۰۷۸ تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۶

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کودکان زندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۴۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) طی گزارشی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) هشدار داد که در نتیجه حملات مداوم اشغالگران قدس به نوار غزه، «سطوح ویرانگر» آسیب روانی از جمله استرس، به کودکان در نوار غزه وارد شده است.

تیم آنروا در این باره اعلام کرد که در تلاش است تا تاثیرات وحشتناک جنگ را بر کودکان و نوجوانان کاهش دهد.

این نهاد تاکید کرد: مشاوران در تلاش‌ اند امید و آسایش را برای کودکان غزه فراهم کنند.

آنروا بار دیگر بر قراری آتش‌ بس فوری در نوار غزه تاکید کرد.

کد خبر 6097639

دیگر خبرها

  • آتش در خانواده نیکا شاکرمی
  • پسر روانی مادر پیرش را کشت و در خانه آتش زد
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • همکاری ۲۰۰ داوطلب هلال‌احمر زنجان در نذر سلامت
  • همکاری ۲۰۰داوطلب هلال احمر زنجان در نذر سلامت
  • فاجعه انسانی در غزه؛ هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • سازمان ملل: هر روز ۳۷ کودک فلسطینی مادر خود را از دست می‌دهند
  • هشدار یونیسف درباره وقوع فاجعه در رفح