Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:25:08 GMT

مسمومیت در کلارشت کاهش پیدا کرد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۸۵۵۰۵۹

مسمومیت در کلارشت کاهش پیدا کرد

نوشهر- ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه از شیوع مسمومیت در کلاردشت کاسته شده، گفت: بر اساس گزارش های دریافتی از شب گذشته تا صبح امروز تنها 25 نفر مبتلا بیماری گوارشی به مراکز درمانی مراجعه کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، از شامگاه یکشنبه برخی از اهالی کلاردشت با داشتن علایم مسمومیت همچون اسهال ، استفراغ و دل درد به مراکز درمانی این شهرستان مراجعه کردند که با دریافت خدمات دارویی ترخیص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این افراد از اهالی مناطق حسن کیف، مکا، ولوال، گرکپس، رودبارک، طویدره و مجل بودند و براساس آمار ارائه شده از شیوع این بیماری تا امروز دستکم 309 نفر دچار مسمومیت شده بودند.
دکتر محسن اعرابی روز سه شنبه در نشست مدیریت بحران در فرمانداری کلاردشت افزود : خوشبختانه هیچ یک از این بیماران در مراکز درمانی بستری نیستند و تعداد 5 نفری که روز گذشته در مراکز درمانی بستری شده بودند نیز شب گذشته مرخص شدند.
وی در خصوص علت بروز این بیماری گفت : هرچند علت شیوع این بیماری نیاز بررسی بیشتر و دقیق تر دارد ولی احتمال شیوع این بیماری ناشی از ذوب شدن یخ ها، بارندگی و علت های دیگر نیز وجود دارد.
وی گفت : علائم افراد مسموم در این منطقه نشان می دهد که بیماری گوارشی از نوع خفیف است که ریشه آن نیز بیماری عفونی دارد که افراد دچار تب شدند.
اعرابی اظهارداشت :‌ اغلب افراد مسموم دچار علائم بیماری ازجمله حالت تهوع ، استفراغ ، تب خفیف ، درد معده و اندکی هم اسهال هستند.
به گفته وی، شواهد بررسی اولیه وضعیت و علائم بیماران نشان می دهد که ممکن است بیماران به ویروسی که علائم گوارشی ایجاد می کند مبتلا باشند که نمونه ان را در برخی از کشورهای غربی هم شاهد بودیم .
دکتر اعرابی با بیان اینکه کارشناسان در حال بررسی دقیق علت شیوع این بیماری هستند ، گفت :‌ خوشبختانه لحظه به لحظه از شمار افراد مبتلا به این بیماری کاسته شده و بر اساس گزارش های دریافتی امروز دستکم 25 نفر به مراکز درمانی این منطقه مراجعه کرده اند و این امر گویای فروکش کردن این بیماری و مداوای افراد مبتلا است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود :‌ نکته مهم تر آنکه از مخازن و تاسیسات آبرسانی زیرپوشش شرکت های آب و فاضلاب شهری ، روستایی و حتی روستاهایی که آب آشامیدنی اهالی آن ها با مدیریت شوراهای اسلامی تامین می شد ، بازدید به عمل آمد و خوشبختانه از نظر بهداشتی ودر عملیات کلرزنی آنها هیچ مشکلی وجود نداشت.
وی آموزش فردی و خانه به خانه را راهی موثر در بعد پیشگیری ، مقابله و مهار این نوع بیماری در این شهرستان معرفی کرد و گفت که مهم ترین نکات بهداشتی که اهالی این منطقه باید برای پیشگیری از شیوع این بیماری به آن توجه کنند شستشو و ضد عفونی کردن دست ها قبل از صرف غذا است.
وی نقش نهادهای خانواده و آموزش و پرورش را نیز در جلوگیری از شیوع این مسمومیت ها اثر بخش دانست و خواستارهمکاری همه جانبه مسئولان ذیربط شد.
شهرستان کلاردشت با جمعیتی دست کم 20 هزار نفر درقالب یک شهر و 19 روستا درغرب مازندران واقع است.
1899/1602/7078/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شيوع مسموميت مردم كلاردشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۵۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، شاهین شادنیا، درباره افزایش موارد مسمومیت با الکل‌های سمی، اظهار کرد: اغلب موارد، مسمومیت‌هایی هستند که به بهانه تفریح، اقدام به مصرف مشروبات دست ساز و سمی کرده‌اند.

وی با بیان اینکه در کشور ما تولید و واردات مشروبات الکلی ممنوع است، افزود: الکل‌هایی که به صورت دست‌ساز تولید و یا قاچاق وارد کشور می‌شوند زمینه‌ساز بروز مسمومیت‌های خطرناک می‌شوند.

شادنیا گفت: ماده اصلی در مشروبات الکلی «اتانول» است که در مقدار و مصرف مشخص معمولاً باعث بروز مسمومیت‌های جدی در افراد نمی‌شوند.

رییس بخش مسمومین بیمارستان لقمان حکیم با تاکید بر اینکه مصرف الکل اتیلیک یا اتانول در اغلب موارد سمیت جدی و خطر مرگ و میر برای افراد ندارد، اضافه کرد: صرفاً مصرف بیش از حد این مشروبات الکلی می‌تواند خطرناک باشد.

وی با بیان این موضوع که مشروبات الکلی که به صورت قاچاق وارد کشور و یا به صورت غیرمجاز تهیه می‌شوند خطرات جدی برای مصرف کننده به همراه دارند، ادامه داد: معمولاً افراد سودجو در مراحل ساخت این مواد از الکل‌های حاوی متانول و یا سایر الکل‌های سمی استفاده می‌کنند و همین موضوع زمینه‌ساز بروز مسمومیت شده است.

شادنیا با بیان اینکه به طور کلی مصرف بیشتر از حد مشروبات الکلی حاوی اتانول (الکل اتیلیک) با نشانه‌هایی همراه است، گفت: اختلال تعادل، ناهماهنگی بین فعالیت‌های عضلانی و مغزی، پرخاشگری، خواب آلودگی و یا افت قندخون از نشانه‌های مصرف این مشروبات الکلی است.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال مصرف مشروبات الکلی حاوی اتانول و به محض بالا رفتن سطح آن در خون، علایم مسمومیت سریع ایجاد می‌شود، گفت: در مورد الکل‌های سمی و غیر استاندارد مشکل اینجا است که این مواد سمی در فاز اولیه بعد از مصرف نشانه یا علامت خاصی ندارند و وقتی این مواد سمی وارد بدن می‌شوند، شروع به متابولیزه شدن می‌کنند و سپس باعث بروز علایم مسمومیت می‌شوند.

شادنیا با بیان اینکه ایجاد علایم مسمومیت با متانول زمانبر است، افزود: عمده بیماران بین ۱۲ ساعت و یا حتی در مواردی تا ۷۲ ساعت بعد از مصرف این الکل‌های سمی دچار نشانه‌های مسمومیت می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مصرف مشروبات الکلی سمی با درجاتی از اختلال بینایی همراه است، عنوان کرد: افراد به دنبال مصرف اینگونه از مشروبات، معمولاً بعد از چند ساعت به یکباره دچار تاری و یا سیاهی دید می‌شوند. نشانه‌هایی مثل برفکی شدن دید و یا مگس پران و متاسفانه در شرایط وخیم‌تر شدن مسمومیت، کوری مطلق از مهم‌ترین عارضه‌های مصرف مشروبات الکلی سمی و دست ساز حاوی متانول است.

شادنیا با بیان اینکه مراجعه سریع به مراکز درمانی به دنبال مسمومیت با مشروبات الکلی ضرورت دارد، تاکید کرد: بسیاری از افراد با فرض اینکه با گذشت زمان نشانه‌های مسمومیت کمتر می‌شود در همان ساعات اولیه به مراکز پزشکی مراجعه نمی‌کنند، این کار می‌تواند باخطرات جدی همراه باشد، که آسیب‌های چشمی، کوری، کاهش سطح هوشیاری و حتی مرگ از جمله آن است.

وی در پایان با یادآوری اینکه نشانه‌های مسمومیت با الکل‌های سمی با تاخیر بروز می‌کند، افزود: نکته مهم درباره الکل‌های سمی این است که هر فردی که از این مشروبات استفاده کند، دچار مسمومیت می‌شود؛ بنابراین میزان مصرف عامل تعیین کننده در بروز نشانه‌ها و آسیب نیست، مصرف این الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • علائمی که نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • مصرف الکل‌های سمی در هر اندازه‌ای خطرناک است
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • الکل‌های دست‌ساز و قاچاق زمینه‌ساز بروز مسمومیت
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز