Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به اجرای پروژه پسکرانه بندر بوشهر در جزیره نگین گفت: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی اجرایی شده که برای توسعه زیرساخت‌های بندری ۸۵ میلیارد تومان اختصاص یافته است. ۱۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۹ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، نورالله اسعدی صبح امروز در نشست با تجار و فعالان اقتصادی اتاق بازرگانی استان بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر در توسعه تجارت بازرگانی نقش مهم و تعیین کننده‌ای دارد اظهار داشت: در سواحل طولانی استان بوشهر در خلیج فارس ظرفیت‌های مهم بندری وجود دارد که این امکانات در حال توسعه و تجهیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه بندر گناوه دارای توانمندی بالای بندری است تصریح کرد: از 37 میلیارد تومان طرح‌های افتتاح شده در بندر گناوه در هفته دولت گذشته 21 میلیارد تومان آن پروژه‌های بندری بود.

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از لایروبی کانال بندر گناوه خبرداد و بیان کرد: برای افزایش عمق کانال بندر گناوه عملیات لایروبی به طول 1250 متر و عرض 140 متر لایروبی انجام شد.

اسعدی با بیان اینکه موج شکن برای جلوگیری از ورود رسوب به کانال بندر گناوه طراحی می‌شود گفت: توسعه زیرساخت‌های بندری در گناوه مورد توجه قرار دارد که براساس برنامه زمان بندی اجرایی و عملیاتی می‌شود.

وی از ساخت اسکله جدید در دیر خبرداد و خاطر نشان کرد: بر اساس طراحی‌های انجام شده اسکله تجاری در بندردیر به طول 200 متر ساخته می‌شود که برای تحقق این مهم مطالعات آن انجام و  طرح آن برای اجراء به سازمان بنادر و دریانوردی ارسال شده است.

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود: لایروبی حوضچه بندر دیر روبه اتمام است که عمق این حوضچه افزایش یافته است.

اسعدی از اجرای طرح پسکرانه بندر بوشهر در جزیره نگین بیان کرد: اسکله کانتینری جزیره نگین به طول 300 متر با عرض 18 متر با مشارکت بخش خصوصی در حال ساخت است که 97 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی، با اشاره به لایروبی حوضچه این اسکله گفت: با همکاری قرارگاه خاتم‌الانبیا عملیات لایروبی اسکله جزیره نگین با اعتبار 21 میلیارد تومان اجرایی شده که تا 4 ماه دیگر این عملیات تکمیل و اسکله کانتینری مجتمع بندری نگین افتتاح می‌شود.

سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از لایروبی کانال دسترسی بندر بوشهر خبرداد و تصریح کرد: با اجرای این عملیات عمق کانال بندر بوشهر از 7 متر به 11 متر افزایش می‌یابد که در این راستا بیش از 700 هزار متر مکعب لایروبی می‌شود.

اسعدی میزان سرمایه‌گذاری در لایروبی کانال بندر بوشهر را افزایش بر 200 میلیارد تومان دانست و خاطر نشان کرد: این عملیات امسال اجرایی می‌شود که نقش مهمی در ورود شناورهای با تناژ 30 هزار تن به بندر بوشهر دارد.

وی، با اشاره به اجرای پروژه  پسکرانه بندر بوشهر در  جزیره نگین گفت: این پروژه با مشارکت بخش خصوصی اجرایی شده که برای توسعه زیرساخت‌های بندری در بخش‌های برقرسانی، آبرسانی، راهسازی، آتش‌نشانی، ساختمان‌های اداری، معابر، تامین و انتقال برق 85 میلیارد تومان اختصاص یافته است.

انتهای پیام/

R41363/P1336/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، گفت: خدمات به زائران رضوی به ویژه در ایام پیک زیارتی باید در بخش حمل و نقل و اسکان توسعه و تسهیل بیشتری پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدجواد موسوی، م دیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاه‌های میدان‌دار در پذیرایی از زائران رضوی، اظهار داشت: یکی از مسئله‌های مهم در ایام پیک زائر در مشهدالرضا(علیه السلام) انجام هر چه بهتر تکریم و میزبانی از زائران رضوی به ویژه زائران بارگاه منور رضوی است.

وی ضمن تاکید بر تکریم هر چه باشکوه تر زائران امام هشتم(ع) افزود: میزبانی شایسته از مهمانان علی‌ابن موسی‌الرضا(علیه السلام)، مهم‌ترین تکلیف مسئولان استان و مدیران شهر است. اینجاست که می‌گوییم باید فرهنگ میزبانی را ارتقا دهیم و آن را به معیارهای زیارت مطلوب در شهر امام رضا(ع) نزدیک کنیم .

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه میزبانی و حضور زائران باید توجه و اهتمام ویژه خود را متمرکز بر موضوع اسکان در هتل‌ها، زائرسراها و مهمانسراهای ارزان‎ قیمت کنید، زیرا محور اصلی چالش‌‎های موجود، ناظر بر آن دسته از زائرانی است که به عشق زیارت امام هشتم(ع) به این شهر می‌آیند، اما توان مالی برای اقامت چند روزه در یک منزلگاه را ندارند و تکلیف شما رسیدگی به نیاز این عزیزان است.

وی با ابراز گلایه از افزایش غیرمنطقی نرخ اقامت و اسکان در پیک‌های زیارتی ادامه داد: باید حداکثر نظارت و کنترل را در این زمینه به‌کار بگیرید تا زیارت مهمانان امام رئوف(ع) در اوج رفاه و آسایش میسر باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، ساخت زائرسراهای ارزان قیمت به تکلیف سایر شهرهای کشور در مشهدالرضا(ع) را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: تمام ظرفیت خود را پای کار بیاورید تا حتی یک گره از کار زائر امام هشتم(ع) باز شود. این تکلیف بر گردن ما و حقی است که علی ابن موسی الرضا(ع) بر ضمه ما دارد تا زائر او را تکریم کنیم.

وی تأکید کرد: از جمله گروه‌هایی که به زیارت حضرت رضا (ع) مشرف می‌شوند، زائران خارجی هستند؛ در این بخش توجه ما باید به زواری باشد که استطاعت و توانی مالی زیادی برای زیارت حضرت ندارند، مانند زائران شریف پاکستانی که صدها و هزاران کیلومتر راه را طی کرده، رنج سفر را به جان خریده تا خود را به مشهد برسانند. حالا چه وظیفه‌ای برای ما مهم‌تر از تأمین زیرساخت اقامت برای این‌ها؟

امام جمعه مشهد گفت: یک جنبه دیگر از خدمت‌رسانی به زائران و تسهیل فرآیند زیارت، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل است؛ اعم از حمل و نقل جاده‎ای، ریلی و هوایی که ضرورت آن در پیک های زیارتی مضاعف می‌شود. به همین دلیل، این ظرفیت وجود دارد که در حوزه سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی دولتی پای کار بیایند و پروازها از نظر کمیت و کیفیت توسعه پیدا کند. در حوزه خدمات ریلی هم این مهم اجتناب‌ناپذیر است و در بخش تشرف‌های زمینی، کیفیت جاده‌ها به همراه ایمن‎‌سازی آن‌ها ضرورت پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ 282

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اجرای پروژه ذخیره آب در بندر امام‌حسن بوشهر
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از بندر کانتینربری شانگهای چین
  • بازدید هیئت هرمزگانی از بندر کانتینربری شانگهای
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد