Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیر گاو دارای مجموعه‌ای از ویتامین‌ها و پروتئین‌های ارزشمند است. این منبع غذایی در مقایسه با نوشیدنی‌های گازدار کالری بیشتری دارد و از نظر متخصصان تغذیه در واقع نوشیدنی نیست و یک میان وعده غذایی کامل به شمار می‌رود. ۱۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷ اجتماعی خانواده و جوانان پزشکی نظرات

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، گروهی از پژوهشگران آلمانی به کسانی که می‌گویند شیر گاو برای گوساله است نه برای انسان، توصیه می‌کنند از این منبع غذایی پرارزش صرف‌نظر نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نوشیدن بیش از حد شیر بی‌ضرر نیست.

در آلمان سرانه متوسط شیر و محصولات لبنی حدود 84 کیلوگرم است. این رقم یعنی آلمانی‌ها به طور متوسط در روز یک لیوان شیر یا یک بسته ماست متوسط مصرف می‌کنند. مصرف شیر گاو اما با بحث‌های فروانی همراه است.

گروهی از متخصصان تغذیه می‌گویند شیر گاوه مناسب طبیعت انسان نیست و در واقع نوشیدنی مناسب رشد گوساله است. در مقابل گروه دیگری از متخصصان تغذیه با اشاره به اینکه غلات، مغز دانه‌ها، سیب یا گوجه‌فرنگی هم از روز نخست بخشی از خوراک انسان‌ها‌ نبودند و در طول تکامل رفته‌رفته به برنامه غذایی انسان‌ها افزوده شدند، پرهیز از مصرف شیر را اشتباه می‌دانند.

شیر به دلیل آنکه حاوی کلسیم بالایی است تأثیر مثبتی بر تراکم استخوان دارد و نوشیدن آن در سال‌های کودکی و نوجوانی نقش مهمی در رشد و حفظ سلامت استخوان‌ها در سال‌های بعد زندگی بازی می‌کند.

به گزارش دویچه وله-پژوهشگران آلمانی می‌‌گویند کودکان و نوجوانانی که در روز 245 میلی‌لیتر شیر (یک لیوان متوسط) می‌نوشند در سال 0/4 سانتی‌‌متر بیشتر رشد می‌کنند. نتیجه برخی از پژوهش‌ها بر روی شیر حاکی از آن است که مصرف شیرگاو از بروز برخی از انواع بیماری سرطان جلوگیری می‌کند.

به عنوان مثال افرادی که به طور مرتب شیر می‌نوشند کمتر به سرطان روده بزرگ مبتلا می‌شوند. در مقابل مردانی که زیاد شیر می‌نوشند بیشتر به سرطان پروستات مبتلا می‌شوند. به همین دلیل متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند در نوشیدن شیر زیاده‌روی نکنید.

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,18,24,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۰۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟

اینفوگرافیک زیر میانگین طول عمر پستانداران را با استفاده از داده‌های Discover Wildlife و سازمان ملل متحد به تصویر کشیده است.

به گزارش روزیاتو، اینفوگرافیک زیر میانگین طول عمر پستانداران را با استفاده از داده‌های Discover Wildlife و سازمان ملل متحد به تصویر کشیده است.

طول عمر انسان در حال افزایش است

پستانداران، به عنوان موجودات خونگرم با مو یا خز تعریف می‌شوند که از شیر غدد پستانی برای نوزادان خود استفاده می‌کنند. در حالی که حیوانات کوچکتر مانند راسو‌ها معمولاً ۱ تا ۲ سال عمر می‌کنند، همتایان بزرگتر مانند فیل‌ها می‌توانند برای چندین دهه زنده بمانند و در راس آن‌ها نهنگ ها، می‌توانند ۲۰۰ سال یا حتی بیشتر عمر کنند.

طول عمر انسان افزایش قابل توجهی داشته است. طبق گزارش بخش جمعیت سازمان ملل متحد، میانگین امید به زندگی در جهان از ۴۷ سال در سال ۱۹۵۰ به ۷۲ سال در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است که نشان دهنده افزایش ۲۵ ساله است. از عوامل تاثیرگذار در افزایش طول عمر انسان می‌توان به تغذیه، دارو و دسترسی به منابع ضروری، اشاره کرد.

با این حال، همانطور که طول عمر انسان شکوفا می‌شود، می‌تواند تأثیر نامطلوبی بر جمعیت پستانداران حیات وحش داشته باشد. طی ۱۰۰،۰۰۰ سال گذشته، افزایش جمعیت انسانی باعث کاهش ۸۵ درصدی زیست توده پستانداران وحشی شده است.

امروزه، دام‌ها ۶۲ درصد، انسان‌ها ۳۴ درصد و پستانداران وحشی تنها ۴ درصد از زیست توده پستانداران جهان را تشکیل می‌دهند

علیرغم کاهش تنوع پستانداران، زیست توده کل پستانداران زمینی به طور قابل توجهی افزایش یافته است و در طول ۱۰،۰۰۰ سال گذشته تقریباً ۹ برابر شده است.

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • متوسط طول عمر پستانداران چقدر است؟
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد