Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر،  برنامه‌های امدادی تابستانه را تشریح کرد .

 به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان مرتضی سلیمی گفت: طرح امداد و نجات تابستانه امسال از ۲۴ خرداد تا ۳۱ شهریور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به زمان ۱۰۰ روزه طرح امداد و نجات تابستانه، افزود: در این طرح ۱۲۹۰ پایگاه امداد و نجات ثابت و موقت، در خدمت مردم و مسافران تابستانی خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سلیمی ادامه داد: ۵۵۷ پایگاه ثابت به همراه ۷۳۳ پست موقت، برای ارائه خدمات امداد و نجات به هموطنان، تجهیز شده اند.

وی از بکارگیری ۴۶۰۶ نفر نیروی عملیاتی در زمان اجرای طرح امداد و نجات تابستانه خبر داد و افزود: ۱۰۲۶ دستگاه آمبولانس، به همراه ۴۳۸ دستگاه خودرو نجات، ۵۰ خودرو ویژه عملیاتی و ۱۲۸۲ دستگاه سایر خودروها، در این طرح بکارگیری شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات، همچنین به ۱۱ دستگاه خودرو فرماندهی ارتباطات و ۱۲۲ دستگاه موتورسیکلت آمبولانسی اشاره کرد و گفت: ۴۷۵ دستگاه موتورسیکلت امدادی و ۲۴ فروند بالگرد امدادی، از دیگر تجهیزات بکارگیری شده در این طرح است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هلال احمر مرتضی سلیمی طرح تابستانه پایگاه امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۵۵۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سیدعلی حجتی صبح سه‌شنبه در نشست مشترک با کمیته امداد اظهار کرد: گام سوم طرح یاس با محوریت یاران آسیب ستیز در اردبیل با همکاری کمیته و هلال‌احمر استان به منظور ارایه آموزش مواجهه با بحران و افزایش تاب‌آوری اجرا می شود.

وی به بررسی مفاد تفاهمنامه بین این دو نهاد و اجرای فاز سوم طرح یاس اشاره و خاطرنشان کرد: طرح یاس براساس تفاهمنامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقای سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خودامدادی و دگرامدادی در بین مدد جویان دختر ۳۰ الی ۴۰ سال مجرد زیر حمایت کمیته امداد اجرا می شود.

معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر خوزستان به شرکت کنندگان ارایه می‌شود.

حجتی تصریح کرد: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.

کد خبر 6092921

دیگر خبرها

  • صنایع نساجی هلال احمر ایران
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • بسیج نیروهای امدادی گلستان برای یافتن کودک ۴ ساله
  • تصادف مرگبار در خوزستان ۴ نفر را به کام مرگ کشاند
  • تولید چادر‌های امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • فعالیت‌های جمعیت هلال احمر اردبیل در مسیر رشد قرار دارد