Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@22:28:19 GMT

30 درصد از زنان به بی‌اختیاری ادرار مبتلا هستند

تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۰۳۹۹۱

30 درصد از زنان به بی‌اختیاری ادرار مبتلا هستند

رئیس بیست و یکمین کنگره انجمن اورولوژی ایران با اشاره به شایع‌ترین مشکلات اورولوژی در زنان گفت: 30 درصد از زنانی که ازدواج کرده و زایمان‌های متعدد داشته‌اند به درجاتی از بی‌اختیاری ادرار مبتلا می‌شوند که این مشکل امروزه به طور کامل قابل درمان است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر عباس بصیری در آستانه برگزاری بیست و یکمین کنگره انجمن اورولوژی ایران اظهار کرد: در این کنگره مباحثی همچون اورولوژی اطفال و زنان، آندوسکوپی و لاپاراسکوپی، سرطان‌های دستگاه ادراری، جراحی‌های ترمیمی دستگاه‌های ادراری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد و جدیدترین دستاوردهای علمی و درمان‌های نوین مطرح می‌شود.

وی افزود: این کنگره از 29 خرداد به مدت 4 روز در محل سالن همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود و میهمانانی از داخل و خارج کشور که در حوزه اورولوژی صاحبنظر‌ هستند شرکت می‌کنند.

رئیس انجمن اورولوژی ایران در مورد شایع‌ترین مشکلات اورولوژی در زنان، گفت: بی‌اختیاری ادراری یکی از این مشکلات بوده که بر اساس برخی از آمارها تا 30 درصد از زنانی که ازدواج کرده و زایمان‌های متعدد داشته‌اند به درجاتی از بی‌اختیاری ادرار مبتلا می‌شوند که آخرین نکات‌ درمانی و تشخیص توسط همکاران ما در یک میزگرد مورد بحث و تبادل‌نظر قرار می‌گیرد.

بصیری گفت: زایمان‌های سخت و مشکل همچنین طولانی‌مدت از مجاری زایمان طبیعی می‌تواند سبب بی‌اختیاری ادراری در زنان شود که در قدیم برای درمان آن از روش‌های جراحی باز استفاده می‌شد و اکنون جراحی‌های بسته ‌و آندوسکوپی مدنظر قرار داشته که پیشرفت‌های خوبی در این زمینه حاصل شده است و درمان این بیماری صد درصد امکانپذیر است.

وی در مورد عفونت‌های ادراری در زنان گفت: این مشکل به ویژه در زنانی که در سن باروری بوده و متاهل هستند شایع‌تر است و کوتاهی طول مجرای ادراری و انتقال میکروب به مثانه از عمده‌ دلایل ایجاد آن است که این مشکل در اکثر افراد با آنتی‌بیوتیک قابل درمان است.

رئیس بیست و یکمین کنگره انجمن اورولوژی ایران گفت: متاسفانه برخی از زنان نسبت به آنتی‌بیوتیک مقاوم بوده که این موضوع در کنگره مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا استخر رفتن می‌تواند عاملی در بروز عفونت ادراری در زنان شود،‌گفت: زنانی که استعداد عفونت ادراری نداشته باشند یا قبلا با این مشکل مواجه نشده باشند خیلی موضوع استخر در آنها تاثیرگذار نیست ولی این مساله در زنان مستعد و با سابقه عفونت می‌تواند اثرگذار باشد.

بصیری خاطرنشان کرد: سرطان‌های شایع دستگاه ادراری از جمله پروستات و مثانه در این کنگره مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد و جدیدترین‌ترین دستاوردها در این زمینه مطرح خواهد شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۰۳۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد، حسن عباسی اظهار کرد: در راستای اجرای مصوبات سفر استاندار آذربایجان غربی به مهاباد و بازدید از محلات محروم احداث مرکز جامع سلامت در منطقه پشت‌تب در دستور کار قرار گرفت و اعتبار اولیه اختصاص یافته است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون احداث این مرکز به شبکه بهداشت و درمان واگذار و تحویل پیمانکار برای شروع عملیات اجرایی شده است.

فرماندار ویژه مهاباد گفت: همچنین امسال احداث چهار خانه بهداشت در روستاهای تابعه شهرستان با هدف ارتقای بهداشت و سلامت مناطق روستایی در دست اقدام است.

عباسی ضمن قدردانی از همت خیران سلامت در این شهرستان گفت: ۳۰ میلیارد از طرف خیران سلامت برای تکمیل پروژه بخش دیالیز بیمارستان کمک شده است.

وی از راه‌اندازی خدمات شیمی درمانی هلال احمر مهاباد خبرداد و گفت: ۸۵ درصد هزینه درمان بیماران سرطانی توسط بیمه، ۱۵ درصد توسط بیمار و پنج درصد هم از طرف هلال احمر تامین خواهد شد.

فرماندار ویژه مهاباد در پایان تکمیل مراحل ساخت ۲ بیمارستان تامین اجتماعی و ۳۵۰ تختخوابی مهاباد را جز اولیت های مدیریت شهرستان دانست و اظهار کرد: با تمکیل این پروژه‌ها، سرانه تخت بیمارستان شهرستان از میانگین کشوری نیز بالاتر خواهد رفت.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • مواد غذایی شگفت انگیزی که بوی بد یا عجیب و غریبی به ادرارتان می‌بخشند
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می‌گیرند؟/ شایع‌ ترین بیماری های اورولوژی در کشور
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران