Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@19:21:52 GMT

بخش هایی از خط 7 مترو تخریب و بازسازی مجدد شد

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۳۴۲۶۶

بخش هایی از خط 7 مترو تخریب و بازسازی مجدد شد

تهران- ایرنا- معاون حمل و نقل و ترافیک شهردار تهران گفت: به دلیل عجله برای افتتاح صوری خط هفت مترو در گذشته، در مرحله تأمین ایمنی مجبور به تخریب و بازسازی مجددبخشی از ریل گذاری ها شدیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن پورسیدآقایی روز سه شنبه در جلسه بررسی روند احداث خط هفت که در کارگاه مترو میدان صنعت برگزار شد، افزود: خط هفت پیش از این با هفت ایستگاه راه اندازی شده بود که برای مجموع اقدامات انجام شده تا افتتاح 1700 میلیارد تومان هزینه شده بود در حالی که اعتبار مورد نیاز برای انجام کار باقیمانده و افتتاح کامل خط 2700 میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در مرحله بهره برداری، تنها کمتر از 40 درصد از خط هفت اجرا شده بود.
پورسیدآقایی تاکید کرد: 60 درصد این پروژه در زمان افتتاح باقیمانده بود که به دلیل نداشتن ایمنی و سیستم سیگنالینگ هر 55 دقیقه یک قطار از خط عبور می کرد که به صورت دستوری به 35 دقیقه کاهش پیدا کرده بود.
معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: علاوه بر آن، هواکش، تونل میان ایستگاهی و سیستم اطفای حریق در این خط وجود نداشت.
وی اظهارداشت: با نصب تجهیزات لازم و تأمین ایمنی این خط در فاز نخست با پنج ایستگاه و سرفاصله 10 دقیقه از ایستگاه مهدیه تا نواب افتتاح خواهد شد.
پورسیدآقایی با اشاره به اینکه پیش از این هفت ایستگاه از این خط افتتاح شده بود یادآور شد: ایستگاه مهدیه (ایستگاه تقاطعی خط هفت و سه) به ایستگاه های افتتاح شده اضافه و چهار ایستگاه دیگر از نظر ایمنی تجهیز شدند.
به گزارش ایرنا، در این نشست همچنین شهردار تهران گفت: پنج کیلومتر از خط هفت مترو با نصب تجهیزات و ایمنی کامل تیرماه به بهره برداری می رسد.
سید محمدعلی افشانی افزود: کل مسیر خط هفت با تجهیزات کامل تا نیمه اول سال آینده آماده بهره برداری خواهد بود که این اقدام با وضعیت مالی و بدهی های شهرداری تهران کار بسیار دشواری است.
وی با اشاره به بدهی شهرداری تهران به پیمانکاران بیان کرد: هر هفته در روزهای یکشنبه و سه شنبه شاهد تجمع پیمانکاران مقابل شهرداری تهران و تقاضای پرداخت مطالباتشان هستیم که البته محتوای شعارها هر روز در حال تغییر است.
افشانی همچنین گفت: خط 6 مترو نیز در شش ماهه اول سال آینده افتتاح خواهد شد.
به گزارش ایرنا، خط 6 مترو پایتخت به طول 31 کیلومتر جنوب شرق تهران را به شمال غرب این کلانشهر متصل می کند. این خط از دولت آباد آغاز و با عبور از معابر مهمی مانند 17 شهریور، میدان شهدا، میدان امام حسین (ع)، میدان سپاه، میدان هفت تیر، میدان حضرت ولی عصر (عج)، کوی نصر، بلوار مرزداران، خیابان پیامبر و خیابان کوهسار در نهایت به شهرک کن می رسد.
شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه مترو نقش مهمی در حمل و نقل عمومی و کاهش آلودگی هوا دارد خاطرشان کرد: از این رو توسعه قطار شهری اولویت نخست شهرداری تهران است.
وی با اشاره به محدودیت درآمد و بودجه شهرداری تهران یادآور شد: سال گذشته در سازمان شهرداری ها و دهیاری ها تلاش زیادی برای تأمین اعتبار توسعه مترو انجام شد که بخشی از این اعتبار از طریق انتشار اوراق مشارکت تصویب و بخش دیگر در حال پیگیری است که در صورت حل آن مشکل تأمین اعتبار مترو حل خواهد شد.
افشانی با اشاره به الزام شرکت مترو مبنی بر ارائه گزارش روزانه پیشرفت اجرایی به شهردار بیان کرد: با این کار فاصله با برنامه زمان بندی مشخص خواهد شد اما کیفیت و صحت کار از سرعت آن مهمتر است.
افشانی که از 23 اردیبهشت ماه امسال به عنوان هفدهمین شهردار تهران مشغول به کار شده است در نخستین بازدید خود از خط 7 مترو صبح امروز از روند احداث این خط و ایستگاههای درحال ساخت آن دیدن کرد.
فعالیت محمدباقر قالیباف در شهرداری تهران که اواخر مرداد سال گذشته پس از 12 سال پایان یافت، در دوره جدید مدیریت شهری، محمدعلی نجفی به عنوان شانزدهمین شهردار انتخاب شد که عمر مدیریتی او هفت ماه بیشتر دوام نیاورد و افشانی این مسئولیت را تحویل گرفت.
تهرام/9353/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي شهري حمل و نقل عمومي مترو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۳۴۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»

به گزارش خبرآنلاین، عضو شورای شهر تهران با انتقاد از حصارکشی پارک لاله گفت: شهرداری اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

مهدی اقراریان نیز در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح بررسی روند حصارکشی در بوستان‌های تهران به ویژه بوستان لاله افزود: به صورت مستقیم از بوستان لاله بازدید نکردم، ولی هنگامی که متوجه خبر شدیم یکی از اعضای شورا مرتبط با حوزه محیط زیست و حوزه خدمات شهری از بوستان لاله بازدید داشتند و فیلمی از داخل مجموعه حصار کشی شده تهیه و برای بخشی از اعضای شورا ارسال کردند.

وی ادامه داد: فیلم دیگری هم توسط یکی از اساتید دانشگاه منتشر شد که در مورد حصارکشی بوستان لاله صحبت کرده بودند؛ لذا از طریق فضای مجازی این فیلم به دست ما رسید که بر اساس آن پیامی را در فضای مجازی منتشر کردم و اطمینان خاطر به همشهریان دادم که به عنوان نمایندگان آنها موضوع را دنبال می‌کنیم.

عضو شورای شهر تهران افزود: شهرداری تهران در پی این اقداماتی که در بوستان لاله انجام شده توضیحاتی را ارائه کرد که البته توضیحات ارائه شده برای ما مبهم بود و هنوز توضیح مشخصی را دریافت نکردیم. البته ممکن است مجبور باشیم اتوبان یا بزرگراهی احداث کنیم و از مسیری عبور کند که دارای تعدادی درخت باشد، طبیعی است که باید این درختان جابجا و جایگزین شوند.

اقراریان تأکید کرد: چنین موضوعی در طرح‌های بزرگ منطقی و معقول است و در ادوار گذشته هم اتفاق افتاده است که به دلیل توسعه شهر چنین اتفاقی روی داده البته در آنجا هم باید حتماً نکات زیست محیطی مورد توجه قرار گیرد و مطابق دستورالعمل‌ها و پس از سیر مراحل قانونی این کار انجام شود.

حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: امروز با فضاهای سبزی مواجه هستیم که در آنها ‌طرحهایی مقرر شده تا اجرا شود که از جنس پروژه‌های کلان و بزرگ شهری نیست. به نظر من در اولویت بین ایجاد سازه و حفظ درخت، حتماً حفظ درختان در پارک‌ها ارجح است. شهرداری تهران اگر بخواهد ساخت و سازهایی انجام دهد می‌تواند با استفاده از املاکی که در اختیار دارد و از مسیر تهاتر در جوار پارک‌ها تجهیزات مورد نیاز را ایجاد کند یا می‌تواند با پایش مجدد از فضاهای خالی و غیر قابل استفاده یا فضاهایی که کاربری لازم را ندارد، استفاده کند.

چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود، اشتباه است

کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد

وی با تأکید بر اینکه هر چیزی که موجب کوچک شدن فضای سبز شهر تهران شود از نظر من اشتباه است، گفت: شرایط زندگی در تهران قابل قبول نیست و آسایش و آرامش مورد نیاز شهروندان با مسائلی همچون افزایش هزینه‌های مسکن در سبد خانوار و تغییر الگوی مصرف دچار مخاطره شده است. امروز زندگی به سمت آپارتمان نشینی رفته و کمتر فضای مناسب برای استراحت و آرامش کودکان مادران و بازنشستگان وجود دارد.

اقراریان اظهار کرد: اگر بخواهیم پارک‌ها را با سازه‌های متنوع و گوناگون بپوشانیم کمتر فضای مناسبی برای این دسته از افراد باقی می‌ماند .اتفاق دیگر نیز ایجاد شهرهای بازی یا مجموعه‌های بازی درون پارک‌هاست که یکی از این موارد را در منطقه ۴ شاهد بودیم که باعث ایجاد نارضایتی شهروندانی است که در محیط پیرامونی پارک‌ها در حال زندگی هستند، چرا که این موارد ایجاد سر و صدا و مزاحمت‌های صوتی را به همراه دارد.

وی در خاتمه افزود: باید حقوق شهروندی را رعایت کنیم؛ این دسته اقدامات باعث نگرانی شهروندان و اعضای شورای شهر تهران می‌شود و حتماً جلوی این دست از اقدامات با ابزارهایی که در اختیار اعضاء است، گرفته خواهد شد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903386

دیگر خبرها

  • چگونه به نمایشگاه کتاب برویم؟ | تدابیر حمل و نقل عمومی برای دیدار با یارمهربان
  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • بهسازی ۱۵۰ ایستگاه اتوبوس قم در نیمه نخست سال جاری
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • آغاز مجدد پروژه راهسازی کمربندی قلعه نو
  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • بازسازی صحنه درگیری اراذل و اوباش در نازی‌آباد تهران
  • انتقاد مجدد از حصارکشی پارک لاله/ «توضیحات ارائه شده شهرداری مبهم بود»
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟