Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی- چندی پیش با پس گرفتن امضای 43 نماینده از 113 نماینده متقاضی طرح سوال از رئیس جمهور، چهارمین طرح هم در مجلس هوا شد.

خبرنگار افکارنیوز با طرح این سوال « چرا امضای خود را از طرح سوال از رئیس جمهور پس گرفتید؟» به سراغ شش نماینده مجلس رفت.

برخی از نمایندگان اصلا منکر امضای خود در پای این طرح شده اما برخی به صراحت اعلام کردند که چون دولتی ها قول دادند تا مشکلات حوزه انتخابیه شان را رفع کنند، آنها هم امضای خود را پس گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن زیر نظر شش تماینده در این زمینه است؛

1-حشمت اله فلاحت پیشه نماینده اسلام آباد غرب:
به دلیل مشکلات زلزله زدگان کرمانشاه و ضعف مدیریت در آنجا، طرح سوال از رئیس جمهور را امضا کردم. اما مسئولین قول دادند تا مشکلات را رفع کنند. چون قول دادند من هم امضای طرح سوال را پس گرفتم.

2-عبدالله سامری نماینده خرمشهر:
من سوالی از رئیس جمهور نداشتم. امضاء هم نکردم تا امضا را پس بگیرم.
به من گفتند که سوال در خصوص مشکلات اقتصادی است و من امضا کردم اما نگفتند که در خصوص موسسات مالی اعتباری است. من نمی خواستم از رئیس جمهور در خصوص موسسات مالی-اعتباری سوال کنم.

3-سلمان خدادادی نماینده ملکان:
هیچ فردی در خصوص پس گرفتن امضای سوال، با من صحبت نکرد و تماسی با من نگرفتند.
من خود به این نتیجه رسیدم که در شرایط فعلی طرح سوال از رئیس جمهور به مصلحت نیست.
وجود چالش در کشور را به نفع نظام نمی دانم. برخی از مخالفین چه در داخل و چه در خارج در حال سوء استفاده از این موضوع بودند.

4-محمدعلی پورمختار نماینده بهار و کبودرآهنگ در مجلس:
سوال در خصوص موسسات مالی – اعتباری را سال گذشته امضا کردم و همان موقع امضای خود را پس گرفتم. بعد از آن دیگر طرح سوال را امضا نکردم تا پس بگیرم.
معتقدم در خصوص این موسسات نباید از رئیس جمهور سوال کرد چرا که عده ای برای گرفتن سود بیشتر پول های خود را در این موسسات گذاشتند. این موضوع محدود به عده ای خاصی از افراد است.

5-عبدالغفور ایرانژاد نماینده چابهار و نیکشهر:
به دلیل مشکلات استان طرح سوال را امضا کردم اما با وزیر راه و شهرسازی در خصوص آزاد راه های استان، با وزیر صنعت در خصوص تجارت و با وزیر نیرو دربار آب و برق استان جلساتی داشتیم.
وزرا قول دادند تا کارهایی را انجام بدهند و برنامه ریزیهایی برای رفع مشکلات موجود استان داشته باشند.
استاندار هم قول داده تا برای مشکلات ناشی از خشکسالی، اشتغال و مقابله با بیکاری اقداماتی انجام دهد که به همین دلیل من امضایم را پس گرفتم.

6-همایون هاشمی نماینده میانه:
ما در شرایط ویژه قرار داریم که نیاز به همدلی، هماهنگی و همگرایی است.
معنی پس گرفتن امضاها این نیست که ما دیگر انتقادی به دولت و رئیس جمهور نداریم و دیگر هیچ سوال و تذکری نداریم.
اتفاقا تذکر، انتقاد و سوال داریم اما در شرایط فعلی به این نتیجه رسیدیم که سوال از رئیس جمهور به صلاح نیست.
نباید برای دولت دغدغه جدید ایجاد کرد.
ما ظرفیت های قانونی خیلی دیگری هم داریم که می توانیم از آنها استفاده کنیم.
برای اینکه فرصت ایجادکنیم باید فرصت بدهیم.
وقتی دولت مشمول تحریمهای جدی بیگانگان شده باید با کارهای خود برای دولت صبر و آرامش ایجاد کنیم.
در شرایطی که سوال را امضا کردم آشفتگی در صندوقهای موسسات مالی- اعتباری خیلی زیاد بود اما الان بستر رفع مشکلات فراهم شده است.
دولت در حال حل مشکلات است و به همین دلیل امضایم را پس گرفتم.

به گزارش افکار تا کنون نمایندگان پنج سوال از رئیس جمهور مطرح کردند که هنوز روحانی برای پاسخ به نمایندگان در مجلس حاضر نشد.از میان پنج سوال مطرح شده از سوی نمایندگان، تا کنون چهار سوال از رئیس جمهور با پس گرفتن امضاها از سوی نمایندگان منتفی شده است.

هر یک از این سوالات بیش از 100 امضاء داشت، اما با پس گرفتن امضاها و رسیدن تعداد امضاها به زیر 74 تا، سوالات منتفی شده است.
حداقل 74 امضاء، حد نصاب سوال از رئیس جمهور است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رئیس جمهور مشکلات زلزله مشکلات اقتصادی پول وزیر راه و شهرسازی آزاد راه صنعت تجارت برق اشتغال بیکاری دولت خشکسالی رئیس جمهور مشکلات اقتصادی وزیر راه و شهرسازی روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۷۶۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟

245 نماینده مجلس شورای اسلامی دوازدهم در دور اول انتخابات در 11 اسفند ماه مشخص شدند و 45 نماینده باقی‌مانده نیز در دور دوم انتخابات در جمعه این هفته (21 اردیبهشت) مشخص خواهند شد تا مجلس دوازدهم کار خود را با 290 نماینده از 7 خرداد ماه به‌ریاست مسن‌ترین نماینده مجلس، آغاز کند.

اولین دستور رسمی و علنی مجلس جدید، رئیس و هیئت رئیسه با رأی اکثریت نمایندگان خواهد بود.

از پیش از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر اینکه چه‌کسی رئیس قوه مقننه خواهد شد، آغاز شده است و در همین راستا نامزدهای‌ ریاست مجلس جلسات متعددی را با عناوین مختلف  برگزار و با رسانه‌‌ای کردن تعداد حاضرین در جلسه سعی کردند احتمال نشستن بر صندلی شماره یک مجلس را برای خود تقویت کنند.

اگرچه حدود 10 نماینده از نمایندگان منتخب برای ریاست مجلس آتی، در حال تلاش و رایزنی‌ هستند اما طبق بررسی‌ها و پیگیری‌های خبرنگاران تسنیم از گروه‌های مختلف سیاسی، 4 نامزد بالقوه برای ریاست آتی مجلس شورای اسلامی مطرح هستند و تلاش برخی دیگر از نمایندگان منتخب برای این مهم، ممکن است حتی به کاندیداتوری هم نکشد.

بنا بر این گزارش، محمدباقر قالیباف با سابقه ریاست مجلس در 4 سال گذشته، علی نیکزاد با سابقه دودوره‌ای وزارت و نائب‌رئیسی مجلس، منوچهر متکی با سابقه یک دوره سکانداری وزارت امور خارجه و حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنور با سابقه نائب‌رئیسی مجلس یازدهم، 4 گزینه اصلی برای ریاست مجلس دوازدهم هستند که ممکن است بر اثر رایزنی‌هایی که اکنون در حال انجام است، در نهایت 2 گزینه برای رأی‌گیری در صحن علنی باقی بمانند.

این افراد هم‌اکنون در حال رایزنی‌ با منتخبان مجلس دوازدهم برای جلب نظر آنها هستند و یک منبع آگاه و مطلع نیز به خبرنگار تسنیم گفته است که این 4 گزینه علاوه بر رایزنی‌ با نمایندگان منتخب، همزمان با یکدیگر نیز در حال رایزنی‌ هستند تا شاید بتوانند یکی از گزینه‌ها را به‌نفع خود از صحنه رقابت کنار بزنند.

همچنین برخی نمایندگان تصور می‌‌کنند که ممکن است سید محمود نبویان نماینده فعلی و منتخب اول تهران، گزینه پیش‌بینی‌نشده و غافلگیرکننده انتخابات ریاست مجلس باشد اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم حاکی از این است که آقای نبویان در گفت‌وگوهایی که با چند نماینده منتخب مجلس داشته تصریح کرده است که تمایلی برای ریاست مجلس ندارد.

البته در این میان، برخی منتخبان مجلس دوازدهم هم هستند که  می‌گویند یک نماینده منتخب دیگر، تمایل وافری برای برای ریاست مجلس دارد اما تاکنون نتوانسته است حتی به‌تعداد انگشتان 2 دست، نظر نمایندگان منتخب را جلب کند.

دیگر خبرها

  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توضیحات رئیس جمهور در خصوص ابعاد و آثار عملیات وعده صادق
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن در دولت سیزدهم ساخته شده است
  • نکونام:می دانستیم غفلت کنیم ذوب آهن دردسرساز می‌شود/بازیکنان استقلال را با تیم رقیب قیاس کنید بعد نظر بدهید
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • افزایش «حق مسکن» کارگران منتفی است/ توافق حاصل نشد
  • واکنش یحیی به امضا نکردن تعهدنامه برای بازگشت | گل‌محمدی: این اقدامات به نفع فوتبال نیست
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟