Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا_ عضو کميسيون آموزش تحقيقات مجلس با حضور در برنامه «پرانتز باز» در خصوص کم کاري آموزش و پرورش براي حذف کنکور و سوء استفاده موسسات آمادگي کنکور سخن گفت.
به گزارش خبرگزاري آريا، دکتر اسدالله عباسي عضو کميسيون آموزش تحقيقات مجلس با حضور در برنامه «پرانتز باز» در خصوص مسأله حذف کنکور گفت: در سال 1386 قانوني را در مجلس مصوب کرديم که بر اساس آن تا سال 1391  بايد کلا بساط کنکور جمع مي شد تا دانش آموزان بتوانند بر اساس توانمندي ها و استعدادهاي خود وارد دانشگاه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما تا سال 1391 هيچ اتفاقي نيفتاد و نهايتا در سال 1392 طرحي به نام سنجش و پذيرش دانشجو با رويکردي متفاوت از قانون حذف کنکور تصويب شد. 
وي ادامه داد: در قانون سنجش و پذيرش دانشجو، 85 درصد پذيرش بر اساس سوابق تحصيلي است و براي 15 درصد باقي مانده که شامل رشته هاي پر طرف دار و دانشگاه هاي خاص است کنکور برگزار مي شود.
اين نماينده مجلس اضافه کرد: يک زماني ظرفيت دانشگاه هاي ما حداکثر 100 هزار نفر و تعداد داوطلبان ما بالاي يک ميليون و هفتصد نفر بود. امکان اينکه ما مسيرهاي ديگر را طي کنيم وجود نداشت. اما امروز ظرفيت دانشگاه هاي ما افزايش پيدا کرده و تعداد داوطلبين هم تا زير يک ميليون کاهش داشته است. وقتي کرسي هاي خالي داريم و اين آمادگي وجود دارد که دانشجوهاي بيشتري پذيرش شوند چه لزومي دارد کنکور برگزار شود و هزينه هاي مادي و معنوي مختلفي به خانواده ها تحميل شود.
عباسي اضافه کرد: مجلس در اين زمينه کار خود را انجام داده است و در حال حاضر آموزش و پرورش بايد پاسخگو باشد و به وزرات علوم و سازمان سنجش اعلام کند که اين 85 درصد سوابق تحصيلي بر اساس آزمون هاي استاندارد انجام شده است. 
عضو هيأت رئيسه مجلس شوراي اسلامي در خصوص تبليغات موسسات و آموزشگاه هايي که در خصوص آمادگي کنکور فعاليت مي کنند افزود: اين قبيل از موسسات با ادعاي اينکه اگر مطالعات دانش آموز تحت نظر اين مراکز نباشد محال است به دانشگاه راه يابد خانواده ها را تحت تأثير قرار مي دهند و به طوري که دانش آموز فکر مي کند اين ها منجي بلا منازع او هستند و با معجزه آنها مي توانند به دانشگاه راه يابند.
وي افزود: اين مراکز معمولا آزمون هايي را در مدارس برگزار مي کنند و وقتي دانش آموزي رتبه يک يا دو رقمي کسب مي کند عکس او را منتشر مي کنند و اعلام مي کنند که او از خروجي هاي موسسه ي آنها است در حالي که واقعيت آن است که دانش آموز با تلاش و استعداد خودش به اين موفقيت رسيده است. يا بعضا مي گويند بخشي از اين پول ها را صرف کارهاي خيريه و توسعه هاي آموزشي مي کنيم در حالي که اصلا اين طور نيست. 
پرانتز باز برنامه اي است با رويکرد بررسي اخبار نوجوانان که به صورت هفتگي با اجراي محمودرضا قديريان و چهار دبيرخبر نوجوان هر هفته جمعه ها ساعت 71 روي آنتن شبکه اميد مي رود.
در اين برنامه علاوه بر بخش گفتگو با مهمانان و گزارش ميداني که به گفتگو با نوجوانان درباره موضوع اصلي برنامه مي پردازد، بخش ديگري در نظر گرفته شده که نوجوانان سنين 13 تا 20 سال مي توانند به عنوان خبرنگار افتخاري با برنامه همکاري داشته و گزارش هاي تصويري و ويدئويي خود را براي پخش، به برنامه ارسال کنند.
عوامل توليد اين برنامه عبارت اند از: تهيه کننده: محمود فلاح پرويزي، مدير توليد و جانشين تهيه کننده : سعيد احمدي، سردبير: حسين شکيب راد، کارگردان: بهرام اماني. اجرا: محمودرضا قديريان، محسن محبي، سيد ابوالفضل سيروس نژاد، ساناز احساني و زهرا محبوب.
مخاطبان اين برنامه مي توانند با شماره 09036883202 در پيام رسان بله و سروش با روابط عمومي برنامه در تماس باشند و در اينستاگرام صفحه ي پرانتز باز را با نشاني parantezbaz_tv دنبال کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۲۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ۶۰ عنوان برنامه طی هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۶۰ عنوان برنامه در طول هفته معلم در اردبیل اجرا می‌شود
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد