Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان،دکتر مسعود رحمتی در جلسه شورای عالی ورزش دانشگاه لرستان که به ریاست رئیس دانشگاه، دکتر خسرو عزیزی و حضور معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشجویی، دکتر رشیدیان و دکتر یونسی در سالن کنفرانس دانشکده علوم اقتصادی و اداری دانشگاه لرستان تشکیل شد، تشریح کرد:«با حمایت ریاست دانشگاه لرستان و معاونت دانشجویی دانشگاه، در حوزه زیرساخت‌سازی و تجهیزکردن سالنهای ورزشی دانشگاه و نیز موفقیت‌های ورزشی، اقدامات خوبی انجام شده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد:«برای نمونه، دانشگاه لرستان، امکانات استاندارد ورزشی برای میزبانی مسابقات را نداشت ولی با اقداماتی که انجام شد این امکان مهم فراهم شد که دانشگاه لرستان بتواند به عنوان میزبان مسابقات ورزشی دانشجویی، میزبانیهای مختلفی را عهده‌دار شود».

دبیر شورای عالی ورزش دانشگاه لرستان و مدیر تربیت بدنی دانشگاه ادامه داد:«زیرساخت‌سازی و استانداردسازی سالن‌های ورزشی دانشگاه به ما این امکان را داد که بتوانیم در سال گذشته، میزبان مسابقات دانشجویی کاراته منطقه پنج کشور باشیم که در این مسابقات، دانشگاه لرستان به مقام دوم دست یافت و همچنین دیگر مسابقات متعدد از جمله مسابقات طناب‌کشی کارکنان را توانستیم میزبانی و برگزار کنیم».

دکتر مسعود رحمتی اظهار داشت:«با تأکیدات معاونت دانشجویی دانشگاه لرستان، رویکرد مجهز کردن سالنهای ورزشی مراکز اقماری وابسته به دانشگاه لرستان را اجرایی کردیم که می‌توان برای نمونه به تجهیز سالنهای ورزشی ایروبیک مراکز اقماری کوهدشت و نورآباد اشاره کرد».

وی بیان داشت:«از دیگر موفقیت‌های ورزشی دانشجویی دانشگاه لرستان، قهرمانی تیم تکواندوی دانشجویی دانشگاه در مسابقات منطقه پنج کشور و راهیابی این تیم به المپیاد دانشجویی شیراز بوده است؛ همچنین دانشگاه لرستان میزبان مسابقات دانشجویی جودو بود و توانست مقام اول جودوی پسران را کسب کند؛ در مسابقات فوتسال دانشجویان دختر منطقه پنج کشور هم میزبان بودیم و توانستیم عنوان سوم این مسابقات را کسب کنیم؛ در ورزش والیبال هم میزبان بودیم و مقام تیمی سوم را به دست آوردیم».

دبیر شورای عالی ورزش دانشگاه لرستان تشریح کرد:«در بخش اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز در طول سال، مسابقات متعددی را برگزار کردیم».

مدیر تربیت بدنی دانشگاه لرستان گفت:«در بخش استخر هم سانس‌های متعددی برای اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان اجاره کردیم که می‌توانند از این سانس‌ها استفاده کنند».

دکتر رحمتی بیان کرد:«در سالنهای ورزشی امام علی (ع) و ولیعصر (عج) دانشگاه لرستان، تجهیزات استاندارد خریداری و نصب شده است از جمله اینکه چهار حلقه متحرک سبد بستکبال حریداری و نصب شده است که یک اقدام مهم در راستای تقویت کیفیت آموزش است».

وی اظهار داشت:«هر سال بین 50 تا 70 میلیون تومان همراه با هزینه‌های ایاب و ذهاب برای اجاره استخر پرداخت می‌شود؛ از طرفی، دانشگاه لرستان به عنوان یک دانشگاه مادر است و به همین علت نیاز است این دانشگاه، خودش یک استخر آموزشی داشته باشد».

دکتر رحمتی توضیح داد:«خوشبختانه مطالعات اولیه ساخت استخر توسط مدیریت امور عمرانی دانشگاه لرستان انجام شده است و امیدواریم با پیگیری‌های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، این مطالعات به سرانجام برسد».

دبیر شورای عالی ورزش دانشگاه لرستان تصریح کرد:«از دیگر نیازها و مطالبات این است که سایت مرکزی دانشگاه لرستان {کمالوند} دارای زمین چمن مصنوعی باشد؛ نگه‌داری از زمین چمن مصنوعی، به مراتب راحت‌تر از زمین چمن طبیعی است».

دکتر رحمتی اظهار داشت:«از دیگر اقدامات مهم انجام شده که با پیگیری‌های معاونت دانشجویی دانشگاه انجام شده است راه‌اندازی مرکز مشاوره ورزشی و تندرستی دانشگاه بوده است».

وی بیان داشت:«از دانشجویانی که به این مرکز مراجعه می‌کنند تست‌های بدنی و ارزیابی اسکلتی و قامتی گرفته می‌شود؛ در حالی که دانشگاههای متعددی در کشور هنوز موفق نشده‌اند این مرکز را راه‌اندازی کنند».

مدیر تربیت بدنی دانشگاه لرستان تصریح کرد:«نتایج تست صد نفر اول را به وزارت ارسال کرده‌ایم و قرار است وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هزینه راه‌اندازی دومین مرکز مشاوره و تندرستی دانشگاه لرستان را تأمین نماید».

دکتر رحمتی توضیح داد:«تاکنون نزدیک به 320 نفر از دانشجویان به این مرکز مراجعه کرده‌اند و از آنها تست به عمل آمده است».

دبیر شورای عالی ورزش دانشگاه لرستان گفت:«اعتبار اولیه برای راه‌اندازی مرکز مشاوره ورزشی و تندرستی دانشگاه لرستان 15 میلیون تومان بوده است».

دکتر رحمتی افزود:«برنامه‌ی ما این است که در مرحله‌ی بعدی، این تستها برای اعضای هیئت علمی و کارکنان نیز انجام بشود».

وی تشریح کرد:«وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیر راه‌اندازی مراکز مشاوره ورزشی و تندرستی در دانشگاههای کشور است و خوشبختانه گزارشات نتایج تستها نیز برای وزارت ارسال می‌شود».

46

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 جودو رئیس دانشگاه علوم تحقیقات و فناوری فوتسال مراکز مشاوره جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۱۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد

تودی لیزانو پیزانو دچار نارسایی قلب بود، به علت نارسایی کلیه باید به طور مرتب دیالیز می‌شد و هنگامی که در بیمارستانی در نیویورک بستری شد، به تازگی زمین خورده بود و پایش شکسته بود.

به نقل از یواس‌ای، او سال‌ها بود که به طور فزاینده‌ای بیمار بود و بار‌ها دچار حمله قلبی شده بود و عمل جراحی بای‌پس شریان‌های کورونری قلب هم انجام داده بود.

او هم به پمپ قلب جدید و هم به یک کلیه جدید نیاز داشت، اما به دلیل اینکه زیر دیالیز بود، نامزد مناسبی برای دریافت پمپ قلب نبود و به دلیل مشکلات قلبی‌اش واجد شرایط پیوند کلیه نبود.

رابرت مونتگمری، رئیس بخش جراحی و مدیر موسسه پیوند مرکز بهداشتی لانجون دانشگاه نیویورک که درمان این زن در آن انجام شد، می‌گوید: «او در تنگنا بود.»

پزشکان دو گزینه به پیزانو پیشنهاد کردند: او می‌توانست سرنوشت خود را بپذیرد و با نوه‌های محبوبش خداحافظی کند یا یک پمپ قلب مصنوعی به‌علاوه یک کلیه از خوک اصلاح‌شده ژنتیکی به او پیوند شود. او گزینه دوم را انتخاب کرد.

جراحان در ۴ آوریل (۱۶ فروردین) پمپ قلب- دستگاهی به نام «دستگاه کمکی بطن چپ» یا LVAD – را در بدن او کاشتند. او سپس پس از هشت روز دیالیز مداوم در حین بستری در بیمارستان در ۱۲ آوریل (۲۸ فروردین) در یک عمل جراحی به سرپرستی دکتر مونتگمری کلیه خوکی را دریافت کرد.

این عمل علاوه بر نشان دادن امکان زنده ماندن کلیه خوکی در بدن انسان همچنین نشان می‌دهد که پمپ‌های قلب (دستگاه کمکی بطن چپ) را می‌توان در بیماران زیر دیالیز استفاده کرد.

 


نمونه‌ای از یک دستگاه کمکی بطن چپ

راهی برای حل مشکل کمبود اعضای پیوندی

بیش از ۱۰۰۰۰۰ نفر در فهرست انتظار پیوند اعضا در آمریکا هستند؛ اکثر آنها به کلیه نیاز دارند و هزاران نفر در انتظار برای عضو پیوندی می‌میرند. چندین شرکت زیست‌فناوری به امید رفع مشکل کمبود اعضای پیوندی در حال اصلاح ژنتیکی خوک‌ها هستند تا اندام‌های آنها را بیشتر شبیه اندام‌های انسان شوند و به این ترتیب احتمال رد پیوند کاسته شود.

پژوهشگران دانشگاه نیویورک و سایر گروه‌های پژوهشی ابتدا به طور موقت کلیه و قلب خوک را به اجساد مرده مغزی پیوند زدند که نتایج امیدوارکننده‌ای به همراه داشت.

سپس جراحان در دانشگاه مریلند قلب‌های خوک را به دو مردی پیوند زدند که گزینه دیگری برای ادامه زندگی نداشتند.

پیوند کلیه خوک به بیماری به نام ریچارد اسلیمن در ماه پیش در بیمارستان عمومی ماساچوست امید‌های جدیدی را ایجاد کرد. او دوره‌ای از ترس از رد شدن زودهنگام کلیه پیوندی را تجربه کرد، اما توانست این چالش را پشت سر بگذارد و حالش به اندازه‌ای خوب شد که اوایل این ماه به خانه بازگشت و پنج هفته پس از پیوند هنوز وضعیت خوبی دارد. یک بیوپسی یا نمونه‌برداری اخیر هیچ مشکل دیگری را در کلیه پیوندی نشان نداد.


لیزانو پیزانو، دریافت‌کننده کلیه خوکی (راست)، در کنار دخترش

یک بیمار غیرمعمول

پیزانو اولین زنی است که یک عضو از خوک‌های اصلاح ژنتیکی‌شده دریافت می‌کند و برخلاف موارد قبلی پیوند اعضای خوکی، هم قلب و هم کلیه‌هایش از کار افتاده بودند.

او پیش از انجام عمل پیوند دچار ایست قلبی شد و با عملیات احیا به زندگی بازگشت. او آنقدر ضعیف شده بود که حتی نمی‌توانست با نوه‌هایش بازی کند.

نارسایی قلب او مانع از آن می‌شد که واجد شرایط پیوند معمول کلیه انسانی باشد. از طرف دیگر، چون دیالیز می‌شد، واجد شرایط دریافت پمپ قلب یا دستگاه کمکی بطن چپ (LVAD) هم نبود.

بالاخره جراحان تصمیم گرفتند که گذاشتن پمپ قلب برای او را با پیوند کلیه خوکی همراه کنند.

دکتر مونتگمری با مجوز اضطراری استفاده از یک کلیه خوکی فراهم‌شده بوسیله شرکت یونایتد تراپوتیکز را از سازمان غذا و داروی آمریکا دریافت کرد.

این یک کلیه خوکی طوری مهندسی ژنتیک شده بود که سلول‌های آن مولکول قندی خاصی را که برای بدن انسان بیگانه است و باعث دفع فوری پیوند می‌شود، تولید نکنند.

پزشکان یک کار دیگر هم انجام دادند، غده تیموس خوکی را که کلیه‌اش پیوند می‌شد، در حالت متصل به این کلیه در بدن بیمار قرار دادند. با توجه به نقش غده تیموس در آموزش دستگاه ایمنی، امید آنها این بود که این کار به بدن پیزانو در تحمل اندام جدید کمک کند.

جراحان در ابتدا پمپ قلب برای تقویت قلب پیزانو در بدن او کاشتند و هشت روز بعد کلیه خوک را پیوند زدند.

دکتر مونتگمری شادی جراحان در اتاق عمل را به یاد می‌آورد، زیرا کلیه خوکی پیوند شده بلافاصله شروع به تولید ادرار کرد.

اما دکتر نادر معظمی، جراح قلب دانشگاه نیویورک که پمپ قلب را در بدن بیمار کاشت، هشدار می‌دهد که هنوز برای اطمینان از موفقیت کامل باید زمان بیشتری بگذرد.

به گفته دکتر مونتگمری که هیچ راهی برای پیش‌بینی پیامد بلندمدت برای بیمار وجود ندارد، اما تاکنون بیمار هیچ نشانه‌ای از رد عضو پیوندی نشان نداده است.

دکتر معظمی هم می‌گوید که پزشکان در تنظیم پمپ قلب برای کار کردن با کلیه درس‌هایی آموخته‌اند که می‌تواند به مراقبت از بیماران قلبی و کلیوی در آینده کمک کند.

این پیوند‌های آزمایشی که با استفاده از مجوز‌های ویژه (استفاده دلسوزانه compassionate use) انجام می‌شوند، چیز‌های زیادی به پزشکان می‌آموزند، اما برای اثبات اینکه آیا پیوند‌های اندام‌های حیوانی به انسان‌ها واقعاً کار می‌کنند، بررسی‌های دقیق‌تری لازم است.

منبع: همشهری آنلاین

tags # اخبار پزشکی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • مسابقات «سدید»‌ مهارت‌های ارتباطی دانشجویان را تقویت می‌کند
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی ضدصهیونیستی، رسوایی غرب در ادعای آزادی بیان است
  • مادربزرگ ۵۴ ساله قلب مصنوعی و کلیه خوکی دریافت کرد
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان