Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@06:38:22 GMT

رانت خوارها ستون پنجم دشمن هستند

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۸۰۶۵۹

رانت خوارها ستون پنجم دشمن هستند

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ محمدجواد آذری جهرمی روز دوشنبه در دومین همایش ملی جوانان و قانونگذاری که در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزار شد، افزود: جوانی که می خواهد کسب و کار نوپایی راه بیاندازد وقتی مجبور است با فردی که در دو هفته 30 میلیارد تومان به دست می آورد، رقابت کند، دیگر انگیزه ای برای فعالیت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ریشه این موضوع را در قوانین و مقررات دانست وگفت: قانونی که معماری و قوام خوبی ندارد در برابر فساد ضعیف و ناتوان است.

جهرمی افزود: امروز جامعه ما از ضعف نبود مدیریت صحیح و علمی رنج می برد و جوانگرایی مطالبه صحیحی در میان جوانان است اما نباید این موضوع را به دو قطبی پیر و جوان جامعه تبدیل کرد.

وی با اشاره به این که رئیس جمهوری هم در جوانگرایی اهتمام ویژه دارد، گفت: جوانان محور حرکت توسعه در عرصه های مختلف از جمله فرهنگ و اقتصاد هستند، ولی سئوال جدی این است که چه میزان از توان و کارایی آنها به جا استفاده می شود.

وزیر ارتباطات افزود: همه می دانیم که اشتغال دولتی برای جوان معنا ندارد و باعث سبب کشتن خلاقیت آنها می شود که این موضوع در تمام جهان صدق دارد.

وی با اشاره به ا ین که امروز جنگ اقتصادی در کشور به راه افتاده است، گفت: همه صاحب نظران سیاسی و ا قتصادی متفق القول هستند که جنگ کنونی در کشور جنگ اقتصادی است و خزانه داری آمریکا اتاق این جنگ است و در چنین شرایطی باید از جوانان خلاق در حوزه کسب و کار بهره گرفت. این جوانان در این راه جهاد می کنند همانطور که دیپلمات های ما در عرصه های بین المللی جهاد می کنند.

وی با بیان این که شرایط فعلی برای فعالیت جوانان مناسب نیست، افزود: باید قانون را برای فعالیت جوانان اصلاح کرد البته این بدان معنا نیست که تنها در قانون تدوین کنیم که جوانان استخدام شوند.

وزیر ارتباطات در پاسخ به برخی از انتقادات مبنی بر استفاده وی از معاونان میانسال گفت: برای پیش رفتن کار درکنار افراد جوان باید از افراد باتجربه نیز استفاده کنیم و ناگزیریم برای حرکت روبه جلو از افرادی استفاده کنیم که از روند تعاملات آگاهی کامل دارند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران اکونومیست رانت دشمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست

دریافت 12 MB

صدای طوطی ها و شر شر فواره ها سمفونی رایج تمام کاخ موزه های تهران است. از در ارگ که وارد شوید چشمانتان بر روی استخری پر از فواره سر می‌خورد و به ایوانی مرتفع می‌رسد که پارچه هایی بلند مثل گوشواره هایی از جنس الیاف طبیعی از دو طرفش آویزان است و بر روی تخت مرمرین بزرگی سایه افکنده.

می‌گویند فتحعلی شاه با الهام گرفتن از تخت حضرت سلیمان که بر روی دوش دیوان و پریان قرار داشته دستور می‌دهد این تخت را از مرغوبترین سنگ مرمر معادن یزد در اصفهان حجاری و به شکل سکویی دیواره دار بلند در وسط ایوان قرار دهند. تا بر روی آن جلوس کنند و دیوان و پریان از او محافظت کنند.

ایوان تخت مرمر محل برگزاری مراسم بارعام (تشریفات، سلام و سایر مراسم رسمی) و تاجگذاری بوده و پادشاهان قاجار در این مکان به مراسم سلام می نشستند و طبقات مختلف مردم را در مواقع خاص بار عام می دادند. سابقه این رسم چند هزار ساله را می توان در دوره های مختلف تاریخی ایران دید.

از پلکان کنار عمارت که بالا بروید دو ستون مرمری مانند دختران خجالتی در پشت پارچه ها پنهان شده اند که از شگفتی‌های این عمارت هستند. بر اساس روایت‌ها آغا محمد خان قاجار پس از تصرف شیراز و ویران کردن قصر وکیل آن‌ها را به تهران منتقل می‌کند. اما کسی نمیداند این دو ستون یکپارچه ۶ متری با این وزن سنگین چگونه در آن دوران از شیراز به تهران رسیده اند!؟کسی چه می داند!

کد خبر 847607 برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری

دیگر خبرها

  • کارگر ستون اقتصاد و امنیت در جامعه است
  • قدیمی ترین بنای کاخ گلستان اینجاست
  • کارگر ستون و ضامن پایداری تولید است
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • کارگران ستون فقرات تولید هستند
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟