Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@02:51:27 GMT

نخستین مدرسه کارآفرینی کشوردر اصفهان تاسیس می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۰۴۶۶۲

نخستین مدرسه کارآفرینی کشوردر اصفهان تاسیس می شود

اصفهان-ایرنا- رئیس نخستین کنفرانس ملی مدارس کارآفرین گفت: نخستین مدرسه کارآفرینی در کشور با رویکرد تربیت نیروی انسانی کارآمد و فعال در اصفهان تاسیس و راه اندازی می شود.

به گزارش ایرنا، مجتبی ملااحمدی شامگاه دوشنبه در نشست خبری نخستین کنفرانس ملی مدارس کار آفرین در اصفهان افزود: این مدرسه، ویژه پسران و با ظرفیت پذیرش حدود 100 دانش آموز قرار است از ابتدای مهرماه از پایه ابتدایی فعالیت خود را در ناحیه 5 آموزش و پرورش اصفهان آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در این راستا تمام رایزنی ها با آموزش و پرورش انجام شده است افزود: تربیت نیروی انسانی خلاق، متخصص، کارآفرین، مسئولیت پذیر، آینده نگر، فعال و نوآور از اهداف این مدرسه است.
وی اضافه کرد: در این مدارس دانش آموزان از همان دوران ابتدایی با مهارت های اجتماعی آشنا می شوند.
ملا احمدی افزود: دانش آموزان در این مدارس تفکیک نمی شوند و شرط معدلی نیز برای ورد به این مدارس وجود ندارد.
وی توضیح داد: این مدارس که از سال آینده برای دختران نیز راه اندازی خواهد شد، بصورت غیرانتفاعی است و شهریه آنها براساس نرخ مصوب آموزش و پرورش تعیین می شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق از توابع اصفهان، همچنین از برگزاری نخستین کنفرانس ملی مدارس کارآفرین در اصفهان خبرداد و افزود: این کنفرانس با حضور مقام های عالی استانی و کشوری و اساتید دانشگاهی و کارآفرینان 27 تیرماه در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی اصفهان برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه حدود 450 میهمان به این همایش دعوت شده اند گفت: 80 مقاله از سراسر کشور برای این همایش ارسال شده که از این تعداد 4 مقاله برتر در این کنفرنس ارائه می شود.
ملا احمدی اضافه کرد: همچنین 25 مقاله منتخب کنفرانس بصورت پوستر ارائه خواهد شد و کارگاه های آموزشی با ظرفیت 100 نفر نیز در حاشیه این کنفرانس برگزار می شود.
وی همچنین در ادامه با اشاره به اینکه یکی از عوامل بیکاری بویژه در بین دانش آموختگان، عدم تطابق مدارک تحصیلی و علایق فارغ التحصیلان با اشتغال موجود در جامعه است افزود: پرورش و آموزش نیروی کار با توجه به نیاز جامعه به عنوان یک ضرورت باید مورد توجه قرار گیرد.
ملا احمدی همچنین با اشاره به اقدام های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهق در زمینه کارآفرینی گفت: این دانشگاه تیمی هشت نفره‌ را برای بررسی نظام آموزشی و کسب تجارب موفق به کشورهای کره جنوبی، ژاپن، ترکیه، مالزی، فنلاند، آلمان و فرانسه اعزام کرده است.
وی اظهار کرد: در بررسی های صورت گرفته مشاهده شد که 30 دانشگاه موفق دنیا در کنار خود مدرسه کارآفرینی یا «بیزینس اسکول» دارند در حالی که در کشور ما این موضوع تازگی دارد.
ملا احمدی تصریح کرد: ایجاد تفکرکارآفرینی در ذهن کودکان از رسالت اصلی آموزش و پرورش است و باید دراین زمینه اقدام های مهمی صورت گیرد.
وی گفت: در نخستین کنفرانس ملی مدارس کارآفرین ، نخستین مدرسه کار آفرینی در استان اصفهان کلید می خورد و به میهمانان معرفی می شود، این مدرسه مجموعه ای کارآمد با برنامه جامع کسب و کار برای تمام دوره های تحصیلی است.
8114/ 1339

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علمي آموزشي كار آفرين اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است

معاون وزیر نیرو گفت: تاکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم همچنان توسعه پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وزارت نیرو، محمود کمانی درباره روند توسعه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی در مدارس کشور، اظهار کرد: سال گذشته تفاهم‌نامه‌ای با سازمان نوسازی مدارس و آموزش و پرورش داشتیم تا سامانه‌های خورشیدی در مدارس کشور توسعه پیدا کنند؛ این تفاهم‌نامه بین سازمان توسعه مدارس، سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق (ساتبا) و خیرین مدرسه‌ساز منعقد شده است که خیرین علاوه بر ساخت مدارس، هزینه‌های احداث نیروگاه‌های خورشیدی بر روی پشت بام مدارس را هم متقبل شوند.

وی ادامه‌داد: ساتبا برق تولیدی این نیروگاه‌ها را با نرخ مناسب می‌خرد و عواید حاصل از برق تولیدی به تامین هزینه‌های جاری و نگهداری مدارس کمک بزرگی می‌کند. استان قم در این زمینه پیشتاز است و ۱۱ مدرسه در این استان به سامانه‌های خورشیدی تجهیز شده است.

کمانی با اشاره به افتتاح سه سامانه ۲۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز «غلامرضا زیرک» در شهر قم، ابراز امیدواری کرد ساخت سامانه های خورشیدی در مدارس توسعه پیدا کند، زیرا ظرفیت فوق العاده‌ای در کل کشور وجود دارد، این امر زمینه فرهنگ‌سازی دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور را فراهم می‌کند و به تولید برق پاک کمک می‌کند؛ هم اکنون ۱۰۰ مدرسه در کل کشور وجود دارد که نسبت به نصب سامانه خورشیدی اقدام کرده‌اند که امیدواریم توسعه پیدا کنند.

معاون وزیر نیرو با اشاره به برنامه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور، اظهار داشت: در کنار مدل‌های مختلفی که وزارت نیرو و ساتبا برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر شامل نیروگاه‌های بزرگ و بخش صنعت دارد، ساخت نیروگاه‌های کوچک مقیاس را در حوزه مدارس و نیز نهادهای حمایتی در حال پیگیری هستیم.

وی درباره جزئیات ساخت هشت‌هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر در دست ساخت در کشور، بیان‌داشت: ما برای ۲ بسته نیروگاهی از شورای اقتصاد مجوز گرفته‌ایم که شامل یک بسته چهار هزار مگاواتی و بسته چهار هزار و ۵۰۰ مگاواتی است؛ مناقصه‌های مربوط به آن در سال گذشته، برگزار و برندگان آن اعلام و از این حجم نیروگاهی، ساخت ۲۵۰ مگاوات در استان قم قرار دارد که در چند ساختگاه در حال پیگیری است؛ امیدواریم با تخصیص زمین، احداث این نیروگاه ها به‌زودی شروع شود.

بر اساس هدف‌گذاری انجام شده، قرار است نیروگاه‌های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره‌برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

لازم به ذکر است، تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت پنج سال منعقد شده است.

هدف از امضای این تفاهمنامه، ساخت سامانه‌های خورشیدی مقیاس کوچک و پاک توسط خیرین و سرمایه‌گذاران حقیقی و حقوقی در مدارس کشور و توسعه فرهنگ بکارگیری انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق در جامعه معلمان و دانش آموزان است. با اجرای این تفاهم‌نامه‌، نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت دست‌کم ۲۰ کیلووات و غیرانشعابی در ۲۰ هزار مدرسه منتخب کشور با سرمایه‌گذاری خیرین برای انتفاع مدارس ساخته می‌شوند.

کد خبر 748490

دیگر خبرها

  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد
  • افتتاح نخستین مدرسه هوشمند در شهر جدید سهند
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست