Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ایران از سال ۱۹۹۹ به عضویت المپیاد زیست شناسی درآمده و از آن زمان ۷۲ مدال و چهار دیپلم افتخار کسب کرده است گفت: امسال نیز تیم ایران با قدرت ظاهر شد و ۶۴ معلم نخبه در این رویداد علمی حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، علی الهیار ترکمن در مراسم اختتامیه بیست و نهمین المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۱۸ خطاب به دانش آموزان شرکت کننده در این المپیاد گفت: شما در مدت اقامت کوتاهتان متوجه شدید، اصلی ترین خصیصه ایرانیان مهمان نوازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شما دانشمندان آینده و جوانانی هستید که آینده را به دست می‌گیرید. در هفته‌ای که گذشت صحنه علم شاهد رقابتی سازنده و پویا بین دختران و پسران دانشمند بود که امید است اثرات خوبی داشته باشد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از حضور نمایندگان علمی و فرهنگی ۷۰ کشور دنیا در کنار خود خرسند بودیم و همه تلاش ما در جهت برگزاری کیفی این رویداد بود گفت: ایران کشوری است که مهد ابن سینا، فارابی، زکریای رازی و جابر حیان بود که در توسعه علم بشری نقش ارزنده‌ای داشتند. امید است همین فرصت کوتاه یادگار خوب و خاطرات شیرینی برایتان ایجاد کرده باشد.

الهیار با اشاره به اینکه ایران از سال ۱۹۹۹ به عضویت المپیاد زیست شناسی درآمده و از آن زمان 72 مدال و چهار دیپلم افتخار کسب کرده است گفت: امسال نیز تیم ایران با قدرت ظاهر شد و ۶۴ معلم نخبه در این رویداد علمی حضور داشتند.

وی ادامه داد: المپیاد فرصتی برای تعامل، گفت‌وگو و دوستی است. دوستی بین کشورها محدودیت ها را از بین می‌برد. امید دارم این میزبانی بهانه ای شود تا شما دانشمندان آینده به تمام ویژگی های خوب انسانی مجهز شوید که مگر با صلح و نوع دوستی میسر نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی، رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان نیز با بیان اینکه ایران به عنوان مهد تمدن صلح و دوستی میزبان المپیاد زیست شناسی ۲۰۱۸ بود گفت: طبق دستور رئیس جمهور برای برپایی المپیاد سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی اعلام آمادگی می کنیم.

وی افزود: میزبان مهمانانی بودیم که به قوانین جمهوری اسلامی احترام گذاشتند. امروز جنس مقاومت ما از جنس مقاومت علمی است و باعث افتخارم است به عنوان یک زن مقدم مهمانان را گرامی بدارم و بگویم ایران مهد صلح و نوع دوستی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آموزش و پرورش المپیاد زیست شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۷۸۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود

محمدعلی عزت زاده دبیر اجرایی نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا به برگزاری این رویداد توسط انجمن ایران شناسی اشاره کرد و گفت: این انجمن نخستین انجمن علمی در این حوزه است که در سال ۱۳۲۴ توسط دکتر پورداود تأسیس شد. بعد از یک وقفه دوباره این انجمن از از سال ۱۳۹۶ و با همت دکتر محمود جعفری دهقی فعالیت خود را دوباره آغاز کرد.

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ها و همایش‌های علمی مهم‌ترین کاری است که انجمن‌های علمی و سازمان‌های مردم نهاد برگزار می‌کنند و در این خصوص انجمن علمی ایران شناسی هم بر آن شد تا با توجه به شعبه‌هایی که در سراسر ایران دارد این رویداد را به صورت متمرکز در تهران آغاز کند.

به گفته دبیر اجرایی کنگره ملی ایران شناسی؛ ارزیابی مکاتب ایران‌شناسی، زبان‌ها و گویش‌های ایرانی، متون ادب فارسی، جغرافیا و تاریخ ایران، فرهنگ و هویت ایرانی، مطالعات اجتماعی، محیط زیست، باستان‌شناسی، هنر و معماری و ادبیات تطبیقی، محور‌های این کنگره خواهد بود که در این خصوص سخنرانان به ایراد سخن می‌پردازند.
عزت زاده در خصوص روند برگزاری کنگره افزود: در روز برگزاری که در تاریخ پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود در مجموع ۴۱ سخنرانی تعریف شده است که ۳۳ سخنرانی آن در ۷ نشست تخصصی تعریف شده است و ۴ سخنرانی درمراسم افتتاح و ۴ سخنرانی هم در مراسم پایانی آن برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به اینکه تعداد ۱۱۲ چکیده به دبیرخانه ارسال شده است، گفت: از مجموع این تعداد آثار رسیده، ۸۱ چکیده توسط داوران پذیرفته شد که تعدادی از آن‌ها برای سخنرانی، تعدادی برای چاپ و تعدادی هم جهت انتشار در پوستر انتخاب شدند.

وی در خصوص برگزاری این رویداد در سال‌های آتی افزود: از آن جایی که ایران شناسی، مهمترین علمی است که ایران امروز به آن نیاز دارد و باید برای احیای هویت ملی گمشده خود نهایت تلاش را کنیم. در این مسیر آموزش و پژوهش حرف اول را می‌زند و انجمن ایران شناسی در نظر دارد تا در سال اینده این کنگره را به صورت بین المللی برگزار کند و حتی فرصتی را فراهم کنیم تا در شهر‌های مختلف آن را برگزار کنیم.

گفتنی است؛ نخستین کنگره ملی ایران شناسی ایران پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت توسط انجمن ایران شناسی در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • نخستین کنگره ملی ایران‌شناسی برگزار می‌شود
  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • برگزاری سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • راهی جدید برای پیشگیری و درمان بیماری‌های روده
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود