Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت طی مراسمی سه داروی جدید با خاصیت آنتی هیستامین و همچنین کاهش دهنده قند خون، را رونمایی کرد.از مزیت‌های این داروهای جدید می‌توان به کاهش تعداد قرص‌های بیماران، سهولت مصرف و کمک به نتایج درمانی بهتر و موثر اشاره کرد. ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۰ اجتماعی پزشکی علم و تکنولوژی نظرات

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری تسنیم، داروی نئوتادین با نام ژنریک دس لوراتادین از دسته داروهای آنتی هیستامین است که به عنوان جدیدترین آنتی هیستامین نسل دوم با تائید FDA توسط شرکت داروسازی عبیدی، تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دارو که سه حلقه ای و متابولیت فعال لوراتادین است، به علت عدم عبور از سد خونی – مغزی دارای کمترین اثر خواب آلودگی در مقایسه با سایر آنتی هیستامین های نسل دوم جدید است و به دو صورت قرص (5 میلی گرم) و شربت (2.5 میلی گرم در هر 5 میلی لیتر) تولید شده است.

براساس این گزارش، تاثیر بالینی این دارو در کمتر از یک ساعت از مصرف دارو آغاز می‌شود و حدودا 3 ساعت بعد از مصرف، به حداکثر می‌رسد و اثر آن تا 24 ساعت بعد باقی است. نیمه عمر این دارو 27 ساعت است و دفع کبدی – کلیوی دارد و در صورت مصرف همزمان با هرگونه مواد غذایی و آشامیدنی، تاثیر دارو کم یا زیاد نمی شود. همچنین موارد مصرف داروی نئوتادین برای رینیت آلرژیک و کهیر مزمن است و قابلیت مصرف در کودکان بیشتر از 6 ماه با طعم میوه را دارد.

گلوریپا؛ داروی کاهش دهنده قند خون 

بنابر این گزارش، داروی گلوریپا با نام ژنریک امپاگلیفلوزین از دسته داروهای خوراکی کاهش دهنده قند خون و از کلاس دارویی جدید SGLT2 inhibitors دارای تائیدیه از FDA، برای اولین بار در ایران توسط داروسازی عبیدی تولید می‌شود.

گلوریپا نخستین داروی خوراکی کنترل قند خون است که می تواند میزان مرگ و میرهای ناشی از بیماری های قلبی و عروقی را به طور چشمگیری کاهش دهد. همچنین این دارو موجب جلوگیری از پیشرفت بیماری های کلیوی ناشی از دیابت و کاهش فشار خون نیز می‌شود. گلوریپا فقط یک بار در روز و به صورت خوراکی مصرف می‌شود که برای بیماران، سهولت درمان را به همراه دارد. این دارو در دو دوز 10 و 25 میلی گرم تولید و در داروخانه‌های کشور توزیع شده است.

سینوریپا؛ داروی خوراکی کاهش دهنده قند خون

در این راستا داروی سینوریپا با نام ژنریک امپاگلیفوزین + متفورمین از دسته داروهای خوراکی کاهش دهنده قند خون و محصولی قدرتمند با ترکیب دو داروی کنترل قند خون در یک قرص است.

همچنین از مزیت‌های این داروی جدید می‌توان به کاهش تعداد قرص‌های بیماران، سهولت مصرف و کمک به نتایج درمانی بهتر و موثر اشاره کرد. این دارو نیز، در چهار دوز 5 میلی گرم در هر 500 میلی لیتر، 5 میلی گرم در هر 1000 میلی لیتر، 12.5 میلی گرم در هر 500 میلی لیتر و همچنین 12.5 میلی گرم در هر 1000 میلی لیتر تولید و در داروخانه‌های سراسر کشور توزیع شده است.

انتهای پیام/

R1014143/P1014143/S2,24,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۲۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌های فضای مجازی از عدم دسترسی به تعدادی از داروها با اشاره به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اعلام کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد، گفت: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بنابراین گزارش روابط عمومی سازمان غذا و دارو از چهره‌های مطرح فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 6095520 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • این ویتامین‌هادر کاهش یبوست موثر هستند