Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@05:23:15 GMT

موسسات مشابه بنیاد سعدی در دنیا ۵۰ سال سابقه دارند

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۸۹۹۹۳۸

موسسات مشابه بنیاد سعدی در دنیا ۵۰ سال سابقه دارند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، رئیس بنیاد سعدی در همایش «روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور» با محوریت موضوع گسترش هدفمند دیپلماسی عمومی و ارتباطات خارجی، در خصوص اهمیت گسترش زبان فارسی در جهان و فعالیت‌های انجام شده از سوی بنیاد سعدی در این حوزه سخن گفت.

غلامعلی حدادعادل، رئیس بنیاد سعدی در «همایش روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور» به همراه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به بیان اهمیت گسترش فعالیت‌های فرهنگی در خارج از کشور و استفاده از این ابزار دیپلماسی برای معرفی بهتر ایران به مردم جهان و مقابله به ایران هراسی و اسلام هراسی در خارج از مرزهای ایران سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس بنیاد سعدی با بیان اینکه تا پیش از تاسیس بنیاد سعدی، نهادهایی در حد یک اداره کل، برای گسترش زبان فارسی در خارج از کشور فعالیت می‌کردند اما این فعالیت‌ها برای حجم عظیم نیازها و اهمیت گسترش زبان کفایت نمی‌کرد، گفت: موسساتی شبیه بنیادسعدی از بیش از ۵۰ سال پیش فعالیت خود را برای گسترش زبانشان در خارج از مرزهای جغرافیایی شروع کرده‌اند و کشورهایی مانند آلمان با موسسه گوته، فرانسه با موسسه آلیانس، چین با موسسه کنفوسیوس، ایتالیا با موسسه دانته و اسپانیا با بنیاد سروانتس، با استفاده از علم آموزش زبان دوم و روش‌های نوین جهانی در آموزش زبان فعالیت می‌کنند، بنابراین ضرورت وجود یک بنیاد مجزا برای زبان فارسی به خوبی مشخص است.

حدادعادل به کتاب‌های آموزش زبان فارسی به روش استاندارد جهانی که توسط بنیاد سعدی تالیف شده اشاره کرد و گفت: بسیار نیازمند تالیف کتاب‌های آموزشی برای خارج از کشور بودیم و بر همین اساس ابتدا آموزش زبان فارسی را در قالب استاندارد آموزش زبان دوم مشخص کردیم و بر اساس آن در حال تالیف کتاب‌ها در سطح‌های مختلف هستیم و تاکنون بیش از ۱۲ جلد آن به چاپ نهایی رسیده و تعدادی زیر چاپ است.

وی با بیان اینکه در حوزه آموزش زبان فارسی در فضای مجازی نیز فعالیت‌های شروع شده و در حال انجام است، گفت: چندین نرم افزار برای این کار تهیه کرده‌ایم که علاقه مندان در سراسر جهان می‌توانند از طریق تلفن همراه مورد استفاده قرار دهند. همچنین با توجه به اهمیت تربیت مدرسان خبره و کاردان، می‌خواهیم در کنار آموزش زبان در فضای مجازی، آموزش تربیت مدرسان را در این حوزه داشته باشیم.

رئیس بنیاد سعدی از سفرای کشورمان خواست تا بر امر آموزش زبان فارسی در کشورهای حوزه ماموریتشان توجه ویژه‌تری داشته باشند و با ارتباط مستقیم با بنیاد سعدی، نیازمندها و ضرورت‌های موجود را اعلام کنند و در اجرای برنامه‌های بنیاد سعدی در خارج از کشور همراهی و همکاری داشته باشند.

در این نشست دوستانه، سفرای حاضر در جلسه، سوالات و نظرات خود را درباره بنیاد سعدی بیان کردند و حدادعادل به آنها پاسخ گفت.

کد خبر 4359706 کمال صادقی

منبع: مهر

کلیدواژه: زبان فارسی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی غلامعلی حدادعادل کتاب و کتابخوانی ادبیات ترجمه معرفی کتاب گردشگری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بازار نشر ادبیات جهان صنایع فرهنگی معرفی نشریات کتاب نقد کتاب داستان نویسی ادبیات داستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۸۹۹۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟

خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • امام جمعه قم: از نیروی انتظامی و کسانی که زخم زبان‌ها را به جان خریدند تشکر می‌کنیم
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است