Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@07:13:54 GMT

سیاست‌های جدید بانک‌مرکزی بزودی اعلام می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۳۲۱۰۷

سیاست‌های جدید بانک‌مرکزی بزودی اعلام می‌شود

 «اسحاق جهانگیری» روز سه شنبه در بدو ورود به فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی کرمانشاه عنوان کرد: رییس کل بانک مرکزی به تازگی شروع به کار کرده و این طبیعی است که سیاست‌های متناسب با شرایط جدید را تهیه کند.

وی اظهار داشت: حتی اگر رئیس کل قبلی بانک مرکزی نیز روی کار بود با توجه به شرایط اقتصادی کشور، نیازمند سیاست‌های جدید متناسب بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رییس جمهوری اظهار امیدواری کرد که در این هفته سیاست‌های اقتصادی توسط بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت پیشنهاد شود.

عزم دولت برای بازسازی مناطق زلزله زده

جهانگیری در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه در این سفر یک روزه مشکلات پیش روی بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه بررسی خواهد شد، گفت: عزم و اراده دولت این است که همه مشکلات پیش روی بازسازی را برطرف کند.

وی مردم کرمانشاه را مرزداران غیور ایران اسلامی خطاب کرد و اظهار داشت: یکی از حوادث تلخ دوران جمهوری اسلامی زلزله آبان ماه سال گذشته کرمانشاه بود که خسارت‌های بسیاری به همراه داشت، اما در کنار این تلخی انسجام ملی ملت ایران به نمایش درآمد.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه پس از وقوع این زلزله مردم و نخبگان جامعه به سمت کرمانشاه شتافتند و با تمام وجود همدردی کردند، گفت: اگر برای تمام مشکلاتی که برای کشور پیش می‌آید همچون مسائل اخیر هم این انسجام را داشته باشیم می‌توانیم همه موانع را پشت سر بگذاریم.

جهانگیری با بیان اینکه زلزله علاوه بر پیامد‌های اقتصادی، پیامد‌های سیاسی و اجتماعی در پی داشت، ادامه داد: در این زلزله همه نهاد‌ها و مقام‌های رسمی کشور در لحظات نخست زلزله در کنار مردم بودند و برای حل مشکل آن‌ها تلاش کردند.

وی با اشاره به اینکه دولت برای بازسازی مناطق زلزله ۲ برنامه اسکان موقت و اسکان دائم را اجرا کرد، گفت: با توجه به سردسیر بودن منطقه برای نخستین بار اسکان موقت با کانکس را برای زلزله زدگان انجام دادیم و در یک اقدام بزرگ در مدتی کوتاه ۱۵ هزار کانکس را در منطقه برپا کردیم.

معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه ۳۰ هزار واحد شهری و رستایی در زلزله اخیر تخریب شده اند و بیش از ۶۰ هزار واحد نیز نیاز به تعمیر دارند، اظهار داشت: امروز پنج هزار واحد روستایی تکمیل شده به بهره برداری می‌رسد و مابقی واحد‌ها نیز به سرعت به بهره برداری خواهند رسید تا در زمستان هیچ واحد تکمیل نشده‌ای روستایی باقی نماند.

آخرین سفر جهانگیری به کرمانشاه مربوط به ششم آذر ماه سال گذشته بود که با هدف بررسی و ارزیابی روند امدادرسانی و حل مشکلات مردم مناطق زلزله زده و همچنین اطلاع از نحوه اجرای برنامه بازسازی خانه‌های تخریب شده صورت گرفت.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: بانک مرکزی معاون اول رئیس جمهور دولت جهانگیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۳۲۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی به مهر گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

کد خبر 6089253 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • دستاورد گواهی ۳۰ درصدی چه بود؟/ تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها