Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@04:14:38 GMT

استارت چاقی با مصرف شیرخشک زده می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۰۲۲۱۳۶

استارت چاقی با مصرف شیرخشک زده می‌شود

متخصص کودکان گفت: ارتباط عاطفی بین مادر و نوزادی که از شیر مادر تغذیه می‌شود بیشتر از نوزادانی است که با شیر خشک تغذیه می‌شوند.

خبرگزاری فارس: حمید استادابراهیمی عصر امروز در جمع خبرنگاران با گرامیداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر و ترویج زایمان طبیعی اظهار داشت: شیر مادر بهترین نعمتی است که خداوند در وجود مادران قرار داده است و به تعداد اندکی مادران هستند که نمی‌توانند شیر خود را به نوزاد بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان داشت: شیر مادر سهل‌الهضم است که برخی مادران این را یک مشکل می‌دانند و به متخصصان مراجعه می‌کنند، مادران سوء برداشت و تفکر اشتباه مبنی بر اینکه نوزاد تحمل شیر مادر را ندارد، نداشته باشند.

این متخصص کودکان تصریح کرد: شیر خشک محصول خشک شده شیر گاو بوده و هضم آن برای نوزاد به دلیل وجود یک پروتئین سنگین در شیر گاو سخت است، اما شیر مادر حاوی گلبول سفید است و به دلیل داشتن آنتی‌بادی‌ها و پروتئین‌ها بدن نوزاد را در برابر عفونت‌های گوارشی، تنفسی و ... مقاوم می‌سازد.

استاد ابراهیمی با اشاره به اینکه نوزادانی که در بدو تولد زردی داشته باشند با تغذیه شیر مادر این زردی برطرف می‌شود، عنوان کرد: نوزاد باید تا ۶ ماهگی فقط شیر مادر بخورد.

وی بیان کرد: قسمت اولیه شیر مادر آبکی است و عطش نوزاد را می‌خواباند و قسمت دوم شیر که حاوی چربی و عناصر است موجب تغذیه کامل است ضمن اینکه نوزاد را تا ۶ ماهگی با طعم‌های مختلف غذایی آشنا نکنید که با این کار نوزاد را از فواید شیر مادر محروم می‌سازد.

استاد ابراهیمی با اشاره به اینکه در بدو تولد نوزاد شیر ابتدایی مادر آغوز است، افزود: شیر آغوز در رشد دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی و دفاعی نوزاد موثر است و بین سه تا پنج روز اول تولد از مادر ترشح می‌شود و توصیه می‌کنیم مادران حتما این شیر را به نوزادان بدهند و به تصور اینکه کم است چیز دیگر به نوزاد ندهند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ادامه عنوان کرد: گریه نوزاد ۴۴ علت دارد از جمله آن‌ها گرسنگی، ارتباط برقرار کردن با مادر یا اطرافیان، خیس کردن، دل درد، نفخ، کولیک و ... است و مادر از نوع گریه در راستای برآوردن نیاز‌های نوزاد تلاش می‌کند.

این استاد دانشگاه گفت: مادران از دادن شیر خشک به فرزندشان پرهیز کنند مگر در مواردی که شیر مادر ناکافی است و با تجویز پزشک به نوزاد شیر خشک بدهند.

وی کم شدن ادرار نوزاد، وزن نگرفتن و ... را از علت‌های ناکافی بودن شیر مادر دانست و افزود: مادرانی که شیر خود را به کودکان می‌دهند در آینده کمتر دچار سرطان‌هایی از جمله سرطان سینه، سرطان رحم، گردنه رحم، سرطان تخمدان و کم‌خونی می‌شوند.

استاد ابراهیمی خاطرنشان کرد: ارتباط عاطفی بین مادر و نوزادی که از شیر مادر تغذیه می‌شود بیشتر از نوزادانی است که با شیر خشک تغذیه می‌شوند و از دیگر مضرات شیر خشک این است که فرزندان در آینده دچار چاقی که عامل اصلی بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت است، شده و استارت این چاقی در بدو تولد و مصرف شیر خشک زده می‌شود.

وی با بیان اینکه باید از خوراندن غذای سفره به نوزاد زیر یکسال پرهیز کرد، گفت: هرگز نباید شیر فریز شده مادر را گرم و یا بیرون از فریزر نگهداری کرد.

منبع: فردا

کلیدواژه: چاقی شیرخشک نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۰۲۲۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳

 به گزارش جام جم آنلاین از گرگان چالش بعدی صاحبان استارت‌آپ‌ها، کافی نبودن و یا مناسب نبودن حمایت‌های دولتی مطابق با شرایط سال ۱۴۰۳ است. با اینکه نهادها، سازمان‌ها و صندوق‌هایی در کشور وظیفه حمایت از استارت‌آپ‌ها را بر عهده دارند، اما با توجه به شرایط ابتدایی سال  و پیش‌بینی‌هایی که گهگاهی در خصوص افزایش نرخ ارز در روزنامه‌ها، رسانه‌ها و نشست‌های اقتصادی شنیده و دیده می‌شود، به وضوح مشخص است که این حمایت‌ها و حتی قوانین فعلی، کافی نیست و پاسخگوی نیاز علاقه‌مندان به حوزه سرمایه‌گذاری استارت‌آپی در زمینه‌های مختلف خصوصاً فناوری اطلاعات نخواهد بود.

عدم توجه به اکوسیستم استارت‌آپی در کشور نیز چالش بزرگی است. در ادامه موضوعِ حمایت دولت از استارت‌آپ‌ها، باید به این نکته اشاره شود که حمایت‌های دولت صرفاً نباید در زمینه ارائه تسهیلات کم بهره باشد و موضوع  بهبود اکوسیستم استارت‌آپی در کشور نیز یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مدیران استارت‌آپ‌هاست. با اینکه بسیاری از مولفه‌های مهم برای شکل‌گیری استارت‌آپ‌ها در کشور وجود دارد، اما عدم ارتباط معنادار آن‌ها با یکدیگر و عدم یکپارچگی آن‌ها، مشکلات عدیده و تلاش‌های بی‌ثمری را بوجود آورده است. ﺻﻨﺪوق‌ﻫﺎی ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‌ﮔﺬاری ﺗﺨﺼﺼﯽ ﻣﺘﻤﺮﮐﺰ ﺑﺮ اﺳﺘﺎرت‌آپ‌ﻫﺎ و ﺻﻨﺪوق‌ﻫﺎی ﺣﺎﻣﯽ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ‌ﮔﺬاری‌ﻫﺎی ﺑﺎ رﯾﺴﮏ ﺑﺎﻻ همچنان وﺟﻮد ﻧﺪارند و ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﺣﻘﻮﻗﯽ ﻫﻢ دارای ﺧﻼهای ﺟﺪی در ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﻧﻮآوری‎‌ﻫﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ و متاسفانه ﺣﻘﻮق ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ ﮐﺎراﯾﯽ نیز وﺟﻮد ﻧﺪارد.

از دیگر چالش‌ها، عدم وجود بانکهای داده در کشور است. هر فعالیت اقتصادی نیازمند جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعاتی در زمینه‌های مختلف مانند بازار، اجتماع، مصرف‌کنندگان، رقبای داخلی و خارجی، شرایط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است تا بتواند فعالیت‌های آینده خود را با شرایط هماهنگ کرده و برنامه‌ریزی کند. عدم وجود بانک‌های اطلاعاتی موثق در کشور سبب شده که گاهی در شبکه‌های مجازی برخی آمارها توسط برخی از شرکت‌های خصوصی ارائه شود که به سختی می‌توان به آن‌ها  استناد کرد و برای اعتماد به این آمار خطرپذیری ضروری است که مناسب آغاز یا ادامه یک فعالیت اقتصادی نیست.

از دیگر چالش‌ها، سرعت اینترنت در کشور، قیمت آن و فیلتر شدن  برخی از شبکه‌های اجتماعی است. نقش شبکه‌های اجتماعی در شناسایی روندها و تحلیل رفتار مصرف‌کننده و رقبا بسیار مهم است و تفسیر و تحلیل تبادل اطلاعاتی که در بیشتر زمانها میان مشتریان  و واحد بازاریابی می‌شود، جای خالی پررنگی در استارت‌آپ‌‌ها دارد. خصوصاً با توجه به اینکه اکثر استارت‌آپ‌های کشور که در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند و همچنین علاقه‌مندانی که تمایل به حضور و سرمایه‌گذاری در حوزه استارت‌آپ دارند،  می‌خواهند در حوزه IT  فعالیت کنند، بنابراین زیرساخت‌های لازم در خصوص اینترنت بسیار حائز اهمیت است. سرعت اینترنت ایران نسبت به دیگر کشورها خصوصاً کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار پایین‌تر است و این مشکل زمانی خود را بیشتر آشکار می‌کند که فعالیت استارت‌آپ‌ها در حوزه IT باشد و موضوع امنیت شبکه نیز مطرح شود.

در نهایت خاطرنشان می‌شود آموزش رکن اصلی و پایه‌ای در رشد استارت‌آپ‌ها است. با توجه به افزایش نرخ ارز، شهریه دوره‌های آموزشیِ تخصصی که در خارج از کشور به صورت حضوری و غیر حضوری برگزار می‌شود، بسیار زیاد است و البته به سبب عدم قطعیتی که در زمینه تداوم فعالیت استارت‌آپ‌ها وجود دارد، شرکت در این دوره‌ها و حضور علاقه‌مندان با مشکل مواجه شده است. در این میان حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی تخصصی که اکثراً در دبی برگزار می‌شود، فرصت خوبی برای تعاملات دانشی و اقتصادی صاحبان استارت‌آپ‌ها با دنیاست که باز هم قیمت‌های ارز مانع از حضور فعالان در چنین رویدادهایی می‌شود. باید گفت در صورت عدم گذراندن دوره‌های آموزشی تخصصی در حوزه‌های مختلف فناوری اطلاعات، امنیت شبکه، بازاریابی و توسعه محصول و با عدم حضور در نشست‌های تخصصی بین‌المللی و نمایشگاه‌های تخصصی، بی‌شک حتی بهترین ایده‌های در عرصه استارت‌آپ‌ها با شکست رو به‌رو خواهند شد.

با این همه در سال پیش رو  فرصت سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری اطلاعات و صنایع High Tec از جمله گزینه‌های مطلوب است که خصوصاً از طریق شرکتهای دانش بنیان می‌توان به آن پرداخت.

دستیابی به دانش روز از طریق طی کردن دوره‌های آموزشی غیرحضوری و تجاری‌سازی ایده‌ها توسط جوانان از نقاط عطف این موضوع محسوب می‌شود که دانش‌آموختگان رشته‌های فناوری اطلاعات، کامپیوتر، هوش مصنوعی، مهندسین داده و علاقه‌مندان به این حوزه می‌توانند از این فرصت نهایت استفاده را ببرند و ایده‌های خود را از طریق تولید کالا یا ارائه خدمات نرم افزاری به جامعه عرضه کنند.

دیگر خبرها

  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • استارت فرنگی‌کاران برای المپیک پاریس
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • (ویدئو) نوزاد فلسطینی متولد شده از مادر جان‌باخته درگذشت
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند
  • استارت انفجاری خط دفاعی تراکتور را بهم ریخت!
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود