Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@01:34:41 GMT

تعداد کانون‌های بیماری دام و طیور در استان مرکزی کاهش پیدا کرده است

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۷۳۲۴۰

تعداد کانون‌های بیماری دام و طیور در استان مرکزی کاهش پیدا کرده است

‍‍‍‍‍‍

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تعداد کانون‌های بیماری دام و طیور در استان مرکزی به شدت کاهش پیدا کرد گفت: ۷۶ مورد واحد متخلف در حوزه دام و طیور در استان مرکزی به مراجع قضایی معرفی شد. ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۲ استانها مرکزی نظرات

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محسن شانقی با حضور در دفتر خبرگزاری تسنیم در استان مرکزی ضمن بازدید از این خبرگزاری با نحوه فعالیت این خبرگزاری آشنا شده و در جریان فعالیت آن قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"محسن شانقی" در این بازدید پس از تشریح کامل فعالیت این خبرگزاری از سوی مدیر دفتر خبرگزاری تسنیم، به برقراری ارتباط مستمر این خبرگزاری با مجموعه دامپزشکی استان مرکزی تاکید کرد و گفت مجموعه دامپزشکی استان به منظور اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به مردم در زمینه‌های مختلف مربوط به این مجموعه نیاز به همکاری این رسانه دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اولویت برنامه‌های دامپزشکی استان مرکزی اظهار داشت: اولویت برنامه‌های سازمان دامپزشکی برنامه‌های مشترک دام و انسان از جمله تب مالت، سل، هاری و بیماری‌های واگیردار دامی است که هر ساله موضوع واکسیناسیون و مبارزه با این بیماری‌ها یک قسمت از اقدامات ما است.

وی افزود: موضوع دیگر نظارت بر فرآورده‌های خام دامی، مبارزه با بیماری‌های طیور و زنبور عسل و آبزیان است.

امسال تعداد کانون‌ها به شدت کاهش پیدا کرد

رئیس دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: در سه ماهه نخست امسال در ماه نخست تعداد کانون‌ها به شدت کاهش پیدا کرد و در این مدت یک میلیون و 357 هزار راس دام بر علیه بیماری‌های مختلف واکسینه شدند و همچنین تعداد کانون‌های بیماری‌های عفونی که شامل تب برفکی، آبله و هاری غیره هستند در حدود 32 کانون بوده که عمده آنها هم تب برفکی بوده است.

شانقی بیان کرد: بازدیدهای کارشناسی که در این مدت در راستای مراقبت از بیماری‌های دامی انجام شده 446 مورد بوده که رد ایم سه ماهه از دامداری‌ها بازدید شده است.

وی ادامه داد: اماکن دامی که در این مدت تحت پوشش مبارزه با بیماری‌های انگلی قرار گرفته 109 واحد بوده و همچنین تعداد دامی که در این سه ماه برعلیه بیماری تب مالت واکسیناسیون شده 219 هزار راس دام بوده که البته تب مالت تنها بر بزغاله ماده وجود دارد به همین سبب آمار در این مورد کمی پایین است.

رئیس دامپزشکی استان مرکزی عنوان کرد: در ارتباط با مایه‌کوبی علیه بیماری هاری سه هزار و 136 غلاده واکسیناسیون شدند و همچنین تعداد هشت هزار و 145 راس گاه هم مورد آزمایش و تست سل قرار گرفتند و تعداد دامی هم که بر علیه بیماری سیاه زخم واکسینه شدند 85هزار راس بوده است.

شانقی خاطرنشان کرد: تعداد جوجه‌ریزی در این مدت هشت میلیون و 73هزار و 769قطعه شامل گوشتی، تخم‌گذار و مادر بوده و مقدار واکسنی هم که علیه بیماری‌های واگیر طیور از جمله برونشیت، نیوکاسل، آنفولانزا و غیره انجام شده 69 میلیون دوز واکسن بوده است.

وی اضافه کرد: تعداد کانون‌ بیماری‌های طیور 11 کانون بیماری عفونی طیور بوده و همچنین تعداد بازدید که به عنوان مراقبت فعال در مراکز صنعتی طیور، روستاها زیستگاه‌ها و کشتارگاه طیور از نظر آنفولانزای فوق حاد طیور دو هزار و 179 مورد بوده و همچنین سه هزار و 659 مورد هم نمونه‌برداری ازمایشگاهی انجام شده است.

رئیس دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: در رابطه با آبزیان 41 مورد بازدید از مزارع پرورش ماهی به منظور سیستم مراقبت و هزار و 207 مورد نمونه آزمایشگاهی انجام شده است.

شانقی بیان کرد: در حوزه زنبور عسل 15 مورد بازدید از زنبورستان‌ها و هزار و 870 مورد نمونه آزمایشگاهی به منظور تشخیص بیماری‌ها انجام شده و سه کانون هم در این رابطه وجود داشته است.

کشتار بیش از 40 هزار راس دام در کشتارگاه‌های استان مرکزی

وی ادامه داد: در عملکرد اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی 40 هزار و 953 راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌ها کشتار و دو میلیون و 418 هزار و 796 کیلوگرم هم گوشت قرمز استصحال شده است.

رئیس دامپزشکی استان مرکزی عنوان کرد: 157راس لاشه توسط بازرسان دامپزشکی در کشتارگاه‌ها ضبط و پنج میلیون و905 هزار و 809 قطعه طیور هم در کشتارگاه‌های استان کشتار و 12 میلیون و 976 هزار و 746 کیلوگرم هم گوشت مرغ در کشتارگاه‌های طیور استصحال شده است.

شانقی خاطرنشان کرد: 51هزار و 610 قطعه طیور غیرقابل مصرف بوده که ضبط و معدوم شده و همچنین 22 هزار و 344 بازدید کارشناسی از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه انجام شده که در این بازدیدها 51 هزار و 865 کیلوگرم فرآورده ضبط شده است.

وی اضافه کرد: 76 مورد واحد متخلف به مراجع قضایی معرفی شده که در این رابطه 467 مورد هم نمونه برداری از فرآورده‌ها انجام شده است.

رئیس دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: در عملکرد اداره تشخیص و درمان پنج هزار و 966 نفر دامدار و مرغدار به درمانگاه‌های دامپزشکی مراجعه کرده و همچنین دو میلیون و 336 هزار و 113 قطعه طیور و 20 هزار و 821 راس دام مورد معالجه، کالبدشکافی، آزمایش و جراحی قرار گرفته است.

شانقی بیان کرد:در بحث قرنطینه و امنیت زیستی 477 هزار و 4 قطعه ماهی زینتی و زنده، 280 هزار کیلوگرم پا و پنجه، 44 هزار خوراک و مکمل دام، 22هزار و 407 کیلوگرم مرغ منجمد و 200 هزار و 400کیلوگرم خوراک و مکمل طیور صادر شده است.

به‌گزارش تسنیم، در این بازدید مدیر دفتر خبرگزاری تسنیم استان مرکزی با تشریح برنامه‌ها و فعالیت‌های این رسانه در سطح استان، گزارشی را از نحوه فعالیت این خبرگزاری بین‌المللی در استان مرکزی ارائه کرد.

انتهای پیام/م

R41371/P1486/S6,73/CT16

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علائمی در سیستم گوارش وجود دارند که نشان می‌دهند شما دچار بیماری کبد چرب هستید. بیماری کبد چرب که به عنوان استئاتوز کبدی نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که با تجمع چربی در سلول‌های کبد مشخص می‌شود و به طور فزاینده‌ای در حال گسترش در سراسر جهان است. این بیماری ممکن است از یک وضعیت خفیف تا شکل جدی‌تر متغیر باشد که می‌تواند منجر به آسیب و عوارض کبدی شود. اگرچه بیماری کبد چرب اغلب بدون علائم رخ می‌دهد، اما برخی از مشکلات گوارشی وجود دارد که می‌تواند نشان‌دهنده بیماری کبدی باشد. چهار علامت اصلی گوارشی که نیازمند توجه و ارزیابی برای افراد در معرض خطر یا تشخیص بیماری کبد چرب است:

بیشتر بخوانید: علائم ظاهری بیمار بودن کبد درد شکم

یکی از شایع‌ترین علائم مرتبط با بیماری شدید کبد چرب، درد یا ناراحتی شکم است. این درد اغلب به عنوان یک درد مبهم دائمی در سمت راست بالای شکم، جایی که کبد قرار دارد، توصیف می‌شود و ممکن است با احساس پری یا نفخ همراه باشد. درد می‌تواند خفیف تا شدید باشد و پس از خوردن یک وعده غذایی چرب یا سنگین بدتر می‌شود. اگر درد یا ناراحتی مداوم در ناحیه شکم را تجربه می‌کنید، حتما برای معاینه و تشخیص مناسب به پزشک مراجعه کنید.

تهوع و استفراغ

تهوع و استفراغ نیز ممکن است نشان دهنده بیماری شدید کبد چرب باشد و زمانی که کبد مملو از چربی باشد، می‌تواند منجر به التهاب و اختلال در عملکرد طبیعی آن شود. این می‌تواند بر هضم و متابولیسم غذا تأثیر بگذارد و در نتیجه حالت تهوع و استفراغ گاه به گاه ایجاد شود. احتمال بروز این علائم بعد از مصرف غذاهای چرب بیشتر است. اگر تهوع و استفراغ مکرر همراه با سایر مشکلات گوارشی رخ می‌دهد، حتما برای ارزیابی بیشتر به پزشک مراجعه کنید.

از دست دادن اشتها و کاهش وزن

در مراحل پیشرفته بیماری کبد چرب، شما از کاهش اشتها و کاهش وزن ناخواسته رنج می‌برید. این ممکن است به این دلیل باشد که کبد کمتر قادر به پردازش مواد مغذی و تولید صفرا برای کمک به هضم و جذب چربی‌ها است. در نتیجه، بدن ممکن است در جذب مواد مغذی مهم از غذا دچار مشکل شود که منجر به از دست دادن اشتها و کاهش وزن می‌شود. اگر متوجه کاهش قابل توجه و غیر قابل توضیح اشتها یا وزن شدید، توصیه می‌شود برای ارزیابی جامع با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی مشورت کنید.

زردی

زردی روی پوست و چشم می‌تواند در موارد شدید بیماری کبد چرب رخ دهد. این ناشی از تجمع بیلی روبین است، رنگدانه زردی که هنگام تجزیه گلبول‌های قرمز تولید می‌شود. وقتی کبد نتواند به طور موثر بیلی روبین را پردازش کند، تجمعی در بدن ایجاد می‌شود که منجر به زردی می‌شود. در صورت مشاهده زردی، حتما سریعا به پزشک مراجعه کنید.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228746 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • بازیکنان منتخب «موتا پائز» به ۱۸ نفر کاهش پیدا کردند
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان