Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-07@17:28:32 GMT

کاهش ۸۰ درصدی ارزش پول ملی در ۲ هفته

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۸۱۶۱۴

کاهش ۸۰ درصدی ارزش پول ملی در ۲ هفته

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: با ضعف عملکرد مسئولان اقتصادی دولت ‌در مدت دو هفته ارزش پول ملی کاهش ۸۰ درصدی داشت.

به گزارش تسنیم، محمدابراهیم رضایی ظهر دیروز در جلسه شورای اداری خمین اظهار داشت: بحران‌های اقتصادی و نوسانات ارزی اخیر ضعف مدیریتی بانک مرکزی را نشان می‌دهد، زیرا وظیفه نظارت بر این موارد و در واقع نظارت بر بازار سکه و طلا و همچنین ارزش پول ملی و ساماندهی این موارد برعهده بانک مرکزی بوده که عملکرد خوبی در این زمینه از خود نشان نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این ضعف عملکرد به‌گونه‌ای است که در مدت دو هفته ارزش پول ملی کاهش 80 درصدی داشت، می‌توان گفت که همراه نبودن مجریان و مدیران اجرایی با تصمیمات دولت ضعف عملکرد دولت در حوزه اقتصادی را رقم زده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نبود همکاری بین رده سیاست‌گذار و مجریان سبب عدم همگرایی در پیکره دولت شده که می‌توان گفت این خود مشکلی بزرگ محسوب می‌شود و در واقع اصلی‌ترین مشکل دولت همین مدیریت تمرکزی است.

رضایی بیان کرد: از سوی دیگر گروهی از منافقان و معترضان که در قالب 8 گروه معاند قرار دارند، با تلاش برای ترویج نارضایتی از وضع موجود، به راه‌انداختن اعتراضات صنفی و درگیرهای داخلی علاوه بر نفوذ عناصر بحران‌ساز در شرایط خاص که وارد سیستم شده‌اند هم سعی دارند که با ایجاد درگیری‌ها و جنگ داخلی به اهداف خود برسند.

وی ادامه داد: شرایط کنونی کشور بیش از هر زمان دیگری نیازمند مدیریت صحیح و برنامه‌ریزی کارآمد است، زیرا با تکیه بر توان داخلی می‌توان مشکلات را برطرف کرد و وضعیت اقتصادی موجود را بهبود بخشید و با استفاده از ظرفیت‌های داخلی نه تنها تحریم‌ها و فشار اقتصادی دشمن کارساز نیست بلکه می‌توان به سطوح بالایی از شکوفایی اقتصادی رسید به طوری که در سطح بین‌الملل حرف برای گفتن داشته باشیم.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از جمله ظرفیت‌های مهم اقتصادی کشور می‌توان به صادرات 50 میلیارد دلاری محصولات غیرنفتی، افزایش تولید محصولات کشاورزی و فروش نفت با قیمت 70 دلار اشاره کرد که هر یک از اینها ظرفیت‌های برجسته‌ای برای بهره گرفتن درراستای شکوفایی اقتصادی است.

رضایی اضافه کرد: لازمه خروج از وضعیت نامطلوب اقتصادی و گذر از بحران‌های اقتصادی موجود تلاش درراستای ایجاد هم‌بستگی و وحدت اجتماعی است تا با تکیه بر توان داخلی و ترویج امید در جامعه بتوان از ظرفیت‌های سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان داخلی بهره ببریم.

وی افزود: تمام تلاش دشمن سوءاستفاده از این شرایط برای ضربه زدن به نظام اسلامی است و آمریکا با گماردن مهره‌های نفوذی و کسب اطلاعات داخلی ایران و اعمال تحریم‌ها سعی در به چالش کشیدن انقلاب اسلامی دارد و تمام تلاش خود را برای تحمیل خواسته‌های خود بر مردم ایران به کار گرفته است.

رضایی بیان کرد: عزم و انسجام ملی در چنین شرایطی از ضروریاتی است که باید مورد توجه مسئولان باشد تا سیاست‌گذاری‌ها را مطابق شرایط موجود تدوین کنند.

وی خاطرنشان کرد: جلوگیری از رشد ایران در زمینه اقتصادی و کاهش محرومیت از اهداف اصلی دشمن بوده که با تکیه بر توان و وحدت داخلی باید این نقشه شوم را نقش بر آب کرد، در راس این جریان آمریکا قرار دارد و تنها کشورهای کمک‌کننده به آن کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی هستند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مجلس کمیسیون امنیت ملی پول ملی کاهش ارزش شرایط کشور مشکلات اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۱۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن تشریح عملکرد این پلیس در سال گذشته از رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی و مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان افزود: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی دستگیری متهمان جرایم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی اضافه کرد: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صددرصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد صددرصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد صددرصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 750860

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • سهم ناچیز خراسان جنوبی در حوزه صادرات سنگ قیمتی
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید