Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد ابوالقاسم آقا حسین شیرازی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت رکود بازار پوشاک اظهار کرد: در حال حاضر مواد اولیه مثل نخ، پارچه و سایر ملزومات تکمیل کننده لباس در دسترس تولیدکنندگان نیست.
وی افزود: میزان عمده ای از پنبه و نخ وارداتی است همچنین پارچه که ماده اصلی تولید پوشاک محسوب می شود در گمرک ها مانده و به دست تولیدکنندگان نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک به نوسانات ارزی در ماه های اخیر اشاره کرد و افزود: نوسانات ارزی، افزایش قیمت سایر کالاها را به دنبال داشته است این در حالی است که قیمت پوشاک تغییری نکرده است و از عوامل دیگر رکود در بازار پوشاک به شمار می رود.
شیرازی با تاکید بر استقبال مردم و مسئولان از کمپین های ایجاد شده توسط اتحادیه در سال حمایت از کالای ایرانی گفت: مردم از برپایی فروشگاه های عرضه کننده کالای ایرانی استقبال خوبی کردند اما در حال حاضر تولید کنندگان ملی به دلیل فقدان مواد اولیه با مشکلات عرضه رو به رو شده اند.
وی عدم دسترسی به پارچه های وارداتی را عامل بیکاری کارگران و تعطیلی تولیدی ها دانست و تشریح کرد: افزایش قیمت غیر منطقی پارچه و  وجود افرادی که در ابتدا هزینه پارچه ها را دریافت و چند ماه بعد پارچه را به تولید کننده تحویل می دهند موجب رکود بازار می شود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک ؛پرداخت  مالیات و 30 درصد حق بیمه و عوارض شهرداری ها را از مشکلات فعالان این صنف دانست و بیان کرد: دولت می تواند با کاهش انواع مالیات ها و حق بیمه ها به چرخه تولید پوشاک کمک کند.
شیرازی ادامه داد: دولت با آزاد کردن پارچه که مواد اولیه پوشاک است ، می تواند از گران فروشی ها و احتکار جلوگیری کرده و پس از گذراندن شرایط جنگ اقتصادی سیاست های خود را به کار گیرد.
وی تبلیغات محیطی و افزایش کیفیت پوشاک را عامل اعتماد مردم برای خرید تولیدات داخلی برشمرد و اظهار کرد: شبکه ایران کالا و کارگروه مد و لباس  در حال تلاش برای پیشرفت این صنف هستند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک با اشاره به وجود نواقصی در تولید پوشاک خواستار اعتماد مردم برای خرید پوشاک ایرانی شد و تصریح کرد:در صورت حمایت مردم ،تولیدات ما به  لحاظ طرح، رنگ، مدل و دوخت قابلیت رقابت با سایر کشور ها را پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/ برچسب ها: واردات ، اقتصاد ، واردات کالا ، اقتصادی ، اخبار اقتصاد ، اخبار اقتصادی ، گمرک ، صنت ، کارخانه ، تولید ، کالا ، تولید کالا ، کارخانه تولیدی ، اقتصاد ، اقتصاد ایران

منبع: خرداد

کلیدواژه: واردات اقتصاد واردات کالا اقتصادی اخبار اقتصاد اخبار اقتصادی گمرک کارخانه تولید کالا تولید کالا کارخانه تولیدی اقتصاد اقتصاد ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۱۵۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران

آفتاب‌‌نیوز :

جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران اظهار کرد: در ساعت ۱۳:۵۷ ظهر امروز یک مورد آتش‌سوزی در شهرک صنعتی شمس‌آباد در اتوبان قم به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که با توجه به اینکه این محدوده در خارج از حوزه استحفاظی آتش‌نشانی تهران قرار داشت، همکاران از وقوع این آتش‌سوزی اطمینان حاصل کردند و یک ایستگاه کمکی به همراه خودرو‌های پشتیبانی از جمله تانکر آب به محل اعزام شد.

وی با بیان اینکه عوامل آتش‌نشانی شهرک صنعتی شمس‌آباد، شهرک‌های صنعتی مجاور و آتش‌نشانی باقرشهر محل حضور داشتند، گفت: آتش‌نشانان تهرانی نیز در محل حاضرشده و مشاهده کردند که حریق در یک کارخانه بزرگ ۲۰۰۰ متری مسقف تولید مبلمان پلیمری بسیار قابل اشتعال رخ داده و شعله‌های آتش حدود ۷۰ درصد این فضا را دربرگرفته است و همین اندازه سقف‌ها تخریب و روی اجناس شعله‌ور ریخته بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران بیان کرد: همچنین به گفته افراد حاضر در محل داخل این کارگاه مملو از ظروف رنگ و پارچه و تینر، مواد نفتی و ... مورد استفاده در تولید مبل در حجم زیاد وجود داشت که همین موضوع نیز سبب گسترش سریع آتش و دود غلیط برخاسته از آن شده بود.

ملکی گفت: در مجاورت این محل یک کارگاه تولید مواد پتروشیمی قرار داشت که احتمال سرایت شعله‌های آتش به آن وجود داشت؛ در همین راستا نیز آتش‌نشانان از چند جهت وارد عمل شدند تا هم شعله‌های آتش را مهار کنند و هم از سرایت آن به اماکن دیگر جلوگیری کنند.

وی با بیان اینکه با اقدامات انجام شده در حال حاضر از گسترش آتش جلوگیری شده است، گفت: هم‌اکنون آتش تا حد زیادی تحت کنترل است، اما آتش‌نشانان همچنان در حال اطفاء آن هستند و تا این مورد مورد مصدوم و تلافات جانی نداشته‌ایم، اما چون سقف‌ها تخریب شده ورود به مرحله لکه‌گیری قدری زمان‌بر است و با احتیاط کامل این کار را آتش‌نشانان انجام می‌دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • حل مشکلات تولیدکنندگان کشتارگاه اقلید نیازمند اراده مسوولان است
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید