Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@22:59:16 GMT

تغییر در فرماندهان ارشد ارتش آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۳۵۲۵۵

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تصمیم به تغییر فرماندهان ارشد ارتش این کشور دارد و انتظار می رود «کِنِت مک کنزی جونیور» ژنرال نیروی دریایی جانشین «ژوزف ووتل» ژنرال ارتش در فرماندهی مرکزی آمریکا شود. ژنرال مک کنزی، اکنون مدیر ستاد مشترک است.

ژنرال نیروی هوایی «تاد وُلترز» احتمالا گزینه بعدی ریاست فرماندهی اروپای آمریکا و فرماندهی عالی متحدین اروپایی (SACEUR) خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ژنرال ولترز اکنون رئیس نیروی هوایی اروپا و آفریقا در آمریکا و فرماندهی هوایی متحدان آمریکا است که همگی در آلمان مستقر هستند.

به نوشته وال استریت، رئیس جمهوری آمریکا در قالب بخشی از عملیات ترفیع نظامی طی ماه های آتی، یک مقام عملیاتی سابق را به عنوان رئیس فرماندهی عملیات ویژه منصوب می کند. مقام عملیاتی مذکور نقش مهمی را در حمله سال ۲۰۱۱ به «بن لادن» سرکرده سابق القاعده داشت و انتصابات قریب الوقوع ترامپ بازتاب تاکید بر عملیات مخفی است.

تغییرات در ارتش آمریکا که شامل فرماندهان خاورمیانه و اروپا است، بیشترین تاثیر را در رهبری نظامی این کشور تاکنون خواهد داشت. این تغییرات شامل مقامات ارشد ناظر درگیری ها در خاورمیانه، سیاست آمریکا در مقابله با روسیه، مراکز بازداشتگاهی درخلیج گوانتانامو، کوبا و عملیات مخفی در جهان خواهد بود.

بر همین اساس، قرار است ترامپ «ریچارد کلارک» را رسما به عنوان رئیس فرماندهی عملیات ویژه در شهر «تمپا» واقع در ایالت فلوریدا آمریکا منصوب کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آلمان القاعده خاورمیانه کوبا جهان آلمان القاعده خاورمیانه کوبا وال استریت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۳۵۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای اشتباهات بزرگ ارتش اسرائیل | گنبد آهنین خودزنی می کند

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: در حالی که رسانه‌های غربی مکرر از نقش آمریکا، انگلیس و فرانسه برای کمک به اسرائیل در دفع حمله موشکی و پهپادی ۲۵ فروردین ایران سخن می‌گویند، یک فرمانده ارشد نیروی دریایی آمریکا این بار به ضعف سامانه‌های پدافندی ارتش اسرائیل پرداخته است.

بخشی از گزارش اورشلیم پست در این باره را می‌خوانید:

از آنجایی که ارتش اسرائیل یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های یکپارچه دفاع هوایی جهان را دارد، اگر این مسئله برای ارتش اسرائیل باشد، احتمالاً برای سایر نظامیان در سراسر جهان نیز یک مشکل خواهد بود.

یک فرمانده تفنگداران دریایی آمریکا پنج‌شنبه گذشته گزارش داد که ارتش اسرائیل تعداد قابل توجهی از پهپادهای خود را در جریان عملیات نظامی ساقط می‌کند.

به گفته این فرمانده ارتش آمریکا، اسرائیل ۴۰ درصد از سامانه‌های هوایی بدون سرنشین خود را نابود کرد.

مایکل پرودن سرهنگ نیروی دریایی ارتش آمریکا گفت: چیزی جالبی که از اسرائیل می‌آید این است که ۴۰ درصد، ۴۰ درصد (این رقم برای تاکید تکرار شد) از پهپادهای ساقط شده اسرائیل از آتش دوستانه خودشان بوده است.»

این فرمانده ارتش آمریکا جزئیات بیشتری از این آمار از جمله بازه زمانی ساقط شدن این پهپادها ارائه نکرده است. با این حال او اشاره کرد که این داده‌ها از عملیات در نوار غزه در جنگ فعلی حماس به دست آمده است.

پرودن در حین بحث درباره دلایل احتمالی این تعداد ساقط شدن پهپاد خودی‌های اسرائیل گفت: در حالی که اسرائیل در غزه درگیر است و در خط مقدم خود هستند، یک پهپاد کوچک را می‌بینند؛ اگر فورا شناسایی نشود چه می‌کنند؟ آن را ساقط می‌کنند.»

پرودن گفت که این کار یک اقدام پیش‌فرض است، زیرا مدت زمان بین شناسایی یک پهپاد و حمله احتمالی از سوی آن چند «ثانیه» است.

پرودن تصریح کرد که ارتش اسرائیل نیز قبلاً به سرنگونی تصادفی پهپادهای خود اعتراف کرده است.

این فرمانده تفنگداران دریایی ایالات متحده یک مورد مرتبط با ارتش ایالات متحده را نیز برجسته کرد. او گفت «چگونه می توانم یک پهپاد کوچک به آسمان بفرستم، هزاران فروند از آنها را در آسمان داشته باشم و به هیچ کس به‌خصوص پدافند هوایی و عناصر ضد پهپادی درباره آنها چیزی نگویم؟»

پرودن این رهگیری‌های اشتباه را مشکلی می‌داند که تنها با افزایش حجم هواپیماهای بدون سرنشین در هوا افزایش می‌یابد.

سیستم دفاعی کنونی اسرائیل شامل پیکان ۳، یک موشک ضد بالستیک مافوق صوت برون جوی، پیکان ۲ و یک موشک ضد بالستیک درون جوی است که توسط صنایع هوافضای اسرائیل ساخته شده است. در زیر آنها نیز فلاخن داوود و گنبد آهنین ساخته شده از سوی شرکت رافائل قرار دارد.

سیستم دفاع هوایی لیزری، پرتو آهنین، به عنوان یک خط دفاعی دیگر به پدافند هوایی اسرائیل ملحق خواهد شد. در این سیستم، شرکت رافائل نقش مهمی را به عنوان توسعه دهنده سکوهای پرتاب بازی می‌کند و شرکت البیت تامین کننده لیزر این سامانه است. این سیستم با کمک پرتو لیزری با قدرت حدود ۱۰۰ کیلووات برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای مختلف طراحی شده است. با این حال، اگر سیستم تشخیص بهبود نیابد، این سیستم می تواند پهپادهای خودی‌ها را نیز رهگیری کند.

کد خبر 849422 برچسب‌ها ایران و اسرائیل دفاع - سپر موشکی هواپیما - پهپاد خبر ویژه

دیگر خبرها

  • آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • عملیات «کرم ابوسالم» کدام فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد؟
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • افشای اشتباهات بزرگ ارتش اسرائیل | گنبد آهنین خودزنی می کند
  • مقر فرماندهی ارتش اسرائیل در کرم ابوسالم هدف قرار گرفت
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • نمایش نیروی هوایی آمریکا برای ساخت ۲۴ ساعته پهپاد
  • دیدار رئیس دفتر نظامی فرمانده کل قوا و فرمانده نیروی هوایی ارتش با خانواده شهید زاهدی
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین